I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Lilka wrote:Arbuz arbuz i jeszcze raz arbuz na mdlosci dzieki za polecenie!!! Z herbat czasem wypije miete pieprzowavlub rumianek. Albo slaba herbate z cytryna kupuje w pl sklepie soki bez dodatku cukru z grejpfruta lub inne wycisnr czasem z pomaranczy ale ostatnio mnie meczy zgaga i pije wode .jutro wizyta u gina
to daj nam znać jak i co po wizycie
-
No daj znać Dziewczyny miałam napad na fast-fooda zamówiłam pizze z szynką ,serem , pieczarkami i ananasem mmmmm ale se pojadłam w senie 2 duże kawałki pojadałam ,ale nie obżarłam jak zwykle lubiałam pizze
Ja usg za 15 dni ,odliczam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 18:59
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Stokrotka84 wrote:Lilka powodzenia jutro, daj znac jak bylo:) u mnie o dziwo zadnych mdlosci, zadnego bolu piersi, kregoslupa, glowy... Jak reka odjal, wszystko sie skonczylo kilka dni temu:))) teraz mam mega apetyt i wielki powrot energii! Piore, prasuje, sprzatam, gotuje, chodze na zakupy i chodze spac po 24 szok!!!
ja zazdroszczę normalnie ! Ja w zasadzie też lepiej aczkolwiek mam straszny ślinotok co chwilę muszę latać do umywalki. Poza tym troszkę dziś połaziłam ,zaraz bóle podbrzusza i znowu bach plackiem na łóżko . Gotować nie mogę dalej i nie wiem czy kiedykolwiek będę mogła .Stokrotka84 lubi tę wiadomość
-
Lalita2710 wrote:No daj znać Dziewczyny miałam napad na fast-fooda zamówiłam pizze z szynką ,serem , pieczarkami i ananasem mmmmm ale se pojadłam w senie 2 duże kawałki pojadałam ,ale nie obżarłam jak zwykle lubiałam pizze
Ja usg za 15 dni ,odliczam...
ja też za 15 dni . Mam wizytę 16.05
mmm..pycha zazdroszczę pizzy
mi mąż nie pozwalaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 19:03
Lalita2710 lubi tę wiadomość
-
иιєиσямαℓиα to normalne z tymi piersiami. Bynajmniej ja miałam tak samo.
Ja piję codziennie 1 kawę, 1 czarną herbatę, 1 melisę i 1 inną ziołową, w tym zwykła miętę. Tak samo piłam w I ciąży. Nigdy nawet się nie zastanawiałam że nie można. Jak was czytam to mam wyrzuty sumieniaиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Kleopatra wrote:иιєиσямαℓиα to normalne z tymi piersiami. Bynajmniej ja miałam tak samo.
Ja piję codziennie 1 kawę, 1 czarną herbatę, 1 melisę i 1 inną ziołową, w tym zwykła miętę. Tak samo piłam w I ciąży. Nigdy nawet się nie zastanawiałam że nie można. Jak was czytam to mam wyrzuty sumienia
wiesz ja wcześniej żyłam w błogiej nieświadomości dopóki nie zaczęłam czytać w internecie . Kiedyś pani farmaceutka w aptece powiedziała mi , że w ciąży z ziołami ostrożnie. Jak chciałam sobie zaparzyć miętę albo rumianek, to zaraz zaraz - przecież to zioła.... i cholera wie co robić. Wiadomo, że dla bezpieczeństwa lepiej nie pić jak nie wiadomo czy można czy nie. Nie wolno też naparu z liści malin.
p.s. kleopatra znasz już płeć maluszka ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 19:13
-
nick nieaktualny
-
Nie, wczoraj byłam na usg i maleństwo założyło nogę na nogę ;p Więc znowu miesiąc czekania ;p Co do liści malin to wiem, bo powoduje skurcze ale co mięta miałabym zaszkodzić nie rozumiem ;p Założę się że nasze mamy i babki piły mięte taką co rosła w ogródku i rodziły zdrowe dzieci. Teraz jakoś tak się przesadnie ,,głupcuje''
иιєиσямαℓиα, Lalita2710, Lilka lubią tę wiadomość
-
dam znaka i wrzuce zdjecie brzusia :)w koncu upragniony urlop :)Stokrotka zazdroszcze energii mam nadzieje ze do mnie tez wroci wkrotce moc ja tez chodze spac po 24 bo pracuje do 24 :(jesli mam druga zmiane
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 19:25
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Kleopatra wrote:Nie, wczoraj byłam na usg i maleństwo założyło nogę na nogę ;p Więc znowu miesiąc czekania ;p Co do liści malin to wiem, bo powoduje skurcze ale co mięta miałabym zaszkodzić nie rozumiem ;p Założę się że nasze mamy i babki piły mięte taką co rosła w ogródku i rodziły zdrowe dzieci. Teraz jakoś tak się przesadnie ,,głupcuje''
a to łobuz . Bawi się z wami w chowanego -
Lilka wrote:Dziewczyny mam problemy z oddychaniem tak jakbym nie mogla zaczerpnac powietrza..macie tak?? i zaczelam sie stresowac jutrzejsza wizyta
Ja niestety mam tak często ost ,że czasem nie mogę złapać powietrza. Ale wydaję mi się że to kwestia tego że krew staję się gęstsza i serce mocniej musi pracować ,a co za tym idzie że cięży oddech się robi ,tak mi sie wydajęиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Dziewczyny mam problemy z oddychaniem tak jakbym nie mogla zaczerpnac powietrza..macie tak?? i zaczelam sie stresowac jutrzejsza wizyta
ja tak nie miałam, chociaż powiem ci że w ciąży to chyba nic mnie już nie zaskoczy. Ostatnio miałam bóle na wysokości wątroby, ale normalnie kłucie jak nie wiem co, jakby mnie ktoś szpilkami torturował . Do tej pory nie wiem co to było, liczę że się nie powtórzy, bo chodziłam na kolanach w pół zgięta . Możliwe, że to ze stresu, albo tak akurat ci się zrobiło. Jakby się powtórzyło skonsultuj z lekarzem.Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 maja 2013, 20:50
-
Welurka niestety mdlosci potrafia uprzykrzyc zycie ja chodze do pracy i staram sie jakos przetrwac dzien.a mdli mnie ciagle i do tego doszly wymioty rano.mi pomaga arbuz na mdloscihttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15