I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
ja sie włąsnie zastanawiam czy dalej do tej pracy chodzić, czy wziąć L4 na te najtrudniejsze początki, tym bardziej że pracuje w biurze i siedze 8 godzin na dupie w jednej pozycji a cięzko tak wysiedzieć jak człowieka ciągle mdli , a arbuza muszę wypróbować
-
Ja pracuje w recepcji hotelowej i w wiekszosci czasu stoje jest ciezko bola nogi kregoslup..patrze na goscia i mysle zaraz zwymiotuje ;p czyli tak zle i tak niedobrze.myslalam o zwolnieniu ale z drugiej strony w domu bym zbzikowala totez walcze dzielniehttps://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
Kurcze ,ale brzydka pogoda, dziś znów te dziady z góry się trzaskali. Ale i tak spałam jak zabita ze zamęczenia z poprzedniej nocy.
Muszę iść do sklepu, mój mąż ma dziś urodziny, jeden prezent już dostał.
Ale chce mu jeszcze coś symbolicznie dokupić ,a tam leje... wrrrr -
welurka wrote:ja sie włąsnie zastanawiam czy dalej do tej pracy chodzić, czy wziąć L4 na te najtrudniejsze początki, tym bardziej że pracuje w biurze i siedze 8 godzin na dupie w jednej pozycji a cięzko tak wysiedzieć jak człowieka ciągle mdli , a arbuza muszę wypróbować
welurka ja też pracuje jak ty i wzięłam zwolnienie....już wole się męczyć w domu, niż mają mnie oglądać jak latam do kibla,albo jak mi sie cofa...a kiedy brać wolne jak nie teraz??
Likla- a wiedzą w pracy,że w ciąży jesteś?? bo to krzesło ci sie należy a nie stać non stop!!
u nas pogoda piękna!!w słońcu to koło 20 stopni jest cudownie!! -
Ja spędzam majówkie w domu u mnie pogoda dziś paskudna z resztą wczoraj też zimno i szaro, a dziś dodatkowo burza od rana, ale w tym roku specjalnie nie żałuje bo i tak bym pewnie nic z grilla nie zjadła męża wygoniłam na majówke pojechał na kilka dni do rodziny i pogode ma świetną, ja musiałam zostać żeby dokończyć pracę mgr i ją oddać ;/
-
hehe ja też kiełbasek nie jadłam nie weszły by
Nina tak patrzę na ten twój awatarek i tak sobie myślę,że przydadzą mi się takie bluzeczkiNina lubi tę wiadomość
-
Ulala wrote:hehe ja też kiełbasek nie jadłam nie weszły by
Nina tak patrzę na ten twój awatarek i tak sobie myślę,że przydadzą mi się takie bluzeczki
No Tobie by się takie przydały jak nic )bo u mnie to jest póki co jeden maluch
U mnie z objawów to tylko ból piersi i mega senność, ze3ro mdłości czy wymiotów, ale moze jeszcze mnie dopadną...oby nie! -
welurka wrote:Kobitki powiedziecie proszę czy normlanie pracujecie z tymi mdłościami ? ja póki co do pracy chodzę ale przez mdłości zarywam noce i czuje sie po prostu przemęczona ;/
ja do pracy nie chodzę od 7 tyg. ciąży...kórde współczuje wam że musicie chodzic do pracy ...bo co innego jak człowiek dobrze się czuje ale jak mdłości itd...to nic przyjemnego...иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
HOPE83 wrote:A ja dziś zrobiłam bhcg i wiem w końcu, w którym tygodniu ciąży jestem:) wynik to 970 mlU/ml więc 5-6 tydzień ciąży
a jakie masz tam napisane normy. Bo ja miałam 946 to był 5 tydzień a 5 dni później już miałam 8tysiący ileś ,wszystko zależy od norm ambulatorium wiec obstawiałabym bardziej na 5 tydzieńWiadomość wyedytowana przez autora: 2 maja 2013, 13:52