I trymestr ciąży
-
WIADOMOŚĆ
-
Stokrotka84 wrote:Nienormalna tylko sie cieszyc, ze nic Ci nie dolega:) nie martw sie na zapas, napewno wszystko jest ok
Lilka utworz sobie profil na fotosik.pl to trwa doslownie 2 minuty, wrzucasz tam zdjecie a system generuje link, ktory wklejasz na forum:)
staram się jak mogę , ale średnio mi to czasami wychodzi. Siedzę jak na szpilkach do tego 16.05 wydaje mi się wieczność -
slodki jest i podskakaiwal ciagle pozniej nam pomachal :)gin powiedzial ze go bardzo dobrze widac i ze jesli niechce to nie musze robic przeziernosci bo wszystko jest widoczne.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-70315.png
Moj Maly Aniolek [*] 8tc 18.02.15
-
иιєиσямαℓиα wrote:Stokrotka84 wrote:Nienormalna tylko sie cieszyc, ze nic Ci nie dolega:) nie martw sie na zapas, napewno wszystko jest ok
Lilka utworz sobie profil na fotosik.pl to trwa doslownie 2 minuty, wrzucasz tam zdjecie a system generuje link, ktory wklejasz na forum:)
staram się jak mogę , ale średnio mi to czasami wychodzi. Siedzę jak na szpilkach do tego 16.05 wydaje mi się wieczność
Ja też , a o której masz ja na 13.00 mam to Usgиιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
welurka wrote:ja się głęboko zastanawiam nad tym czy nie iśc na l4, męcze się w pracy, jestem niewyspana i mdłości przez to się tylko nasilają, a ja siedze wkurzona bo sama nie wiem co ze sobą zrobić, wieć chyba też posiedze w domku
No ja mam jeszcze zwolnienie do wtorku i trzeba bedzie wrocić, bo w uk oni nie uznają kobiety w ciąży na ciągłym L4.... To bedzie koniec 10 tyg wiec liczę,ze długo nie bede musiała cierpieć w pracy
Hope kochana gratuluje i ciesz sie ciaza
Nina- no ja w twoim czasie juz miałam mdłości, wiec obys należała do szczesciar co przechodzą bezobjawowo
Lilka- bobasek cudo!!Lilka lubi tę wiadomość
-
Dzieki Dziewczyny slodziak Moj Mina mojego Meza podczas usg bezcenna ))w Irlandii tez nie uznaja kobiet na ciaglym zwolnieniu jak sie wszystko ulozy.. zobaczymy.mi mdlosci dokuczaly bardzo i jeszcze dokuczaja takze w pracy byla maskara.poza tym tutaj na zwolnieniu placi social a nie pracodawca i chorobowe jest znacznie mniejsze niz wyplata.
иιєиσямαℓиα lubi tę wiadomość
-
Lilka, swietny widok Twojego malca Zazdroszcze Ci spokoju po tym usg, tez odliczam do 10 go maja.. Szkoda, ze te wizyty nie sa co tydzien i z usg Juz wyobrazam sobie mine Twojego meza - hihi. Na nast wiz pewnie juz bedziecie znali plec. Pozdrawiam i wszystkiego dobrego zycze
Lilka lubi tę wiadomość
-
Najbardziej podobalo mi sie to ze usg bylo brzucha a nie od tej drugiej strony czuje sie spokojna i zrelaksowana fajne uczucie
Rubi dziekuje ..ja sie umawiam na wizyte prawie z dnia na dzien zeby zaoszczedzic sobie czekania i odliczania
Polska dziewczyno doskonsle Cie rozumiem ja bym mogla go ogladac codziennie
U Was majowka zazdroszcze mialam leciec jutro do Pl ale wole zostac lepiej dmuchac na zimne troszke mi jednak przykro bo maz leci ale wvkoncu nie zostaje samaLalita2710 lubi tę wiadomość
-
Lilka wrote:Dzieki Dziewczyny slodziak Moj Mina mojego Meza podczas usg bezcenna ))w Irlandii tez nie uznaja kobiet na ciaglym zwolnieniu jak sie wszystko ulozy.. zobaczymy.mi mdlosci dokuczaly bardzo i jeszcze dokuczaja takze w pracy byla maskara.poza tym tutaj na zwolnieniu placi social a nie pracodawca i chorobowe jest znacznie mniejsze niz wyplata.
w naszym zakładzie są związki zawodowe i mamy wywalczone płatne chorobowe. 75% przez 10 tyg- więc korzystam póki mogę