kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Oubiler to teraz dbaj o siebie a za tydzien czekamy na cudne wiesci:-)
Moj M nic nieprzeczuwa tylko jest ciekawy a ja tak podswiadomie mam wrazenie ze tam mieszka Ksiaze a nie Ksiezniczka ale niema to znaczenia moge sie mylic biore w ciemno w walentynki sie dowiemy:-) Ostatnia randka w ciemno
W jakims kalendarzu chinskim sprawdzalam wychodzi Dziewczynka a w innym kalkulatorze chlopak - ostatnio na innym watku z Dziewczynami sie bawilysmy czesci sie sprawdza czesci nie mamy 50%
Waga u lekarza znowu nizej a ja jem wszystko co ze mna zostaje. I staram sie sporo pic. Wazne ze Dziec sie dobrze rozwija a ja mam sporo zapasow tu i tam jeszcze wyniki tez mam dobre wiec tylko czekac az waga pojdzie w gore. A wlasnie leukocyty w ciazy moga byc do 15tys a w lab podaja normy dla kobiet nie w ciazy.
Ayka jak Twoja rwa? U nas za bardzo niema opcji zeby znalezc masazyste w ciazy bo wiekszosc ma obawy. Oby Cie puscilo jak Maz wroci i pilka pojdzie w ruch. Pozniej Maz zostaje juz z Toba?Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 stycznia 2017, 05:55
-
Motylku lepiej spokojnie czekać i na spokojnie zacząć działać. Tyle nas tu jest zapakowanych ze zarażamy kazda wiec i ciebie zarazimy i tez będziesz jak my zapakowana:) ja wiem sama po sobie w grudniu odpuscilismy codzienne starania a wręcz praktycznie Malo tego bylo i sie udalo. Im mniej presji będziecie mieli tym lepiej.
-
Dzięki dziewczyny, ale i tak się trochę martwię... ostatnio też tak było, że data ostatniej miesiączki wskazywała na starszą ciążę niż USG... i tydzień po USG poroniłam. Trochę się boję, że scenariusz się powtórzy... Tylko tym razem dostałam luteinę a ostatnio byłam całkowicie olana. Mam nadzieję, że razem ze zmianą lekarza będzie zmiana na lepsze...
antonówka lubi tę wiadomość
-
Witajcie kobietki dzień dobry jak dziś samopoczucie ??? ❤❤
Antonówka dziękuje za pamięć na becie byłam dziś z samego rano wynik będzie pewnie gdzieś ok godziny 16 ehhhh nie wiem jak ja mam do tego czasu wytrzymać i nie sfiksowac ☺antonówka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oublier, Oliwcia uszy do góry, na pewno będzie dobrze Oublier jestem pewna, że zobaczysz za tydzień serduszko, ja miałam ta sama sytuacje... Stresowalam się niepotrzebnie, serduszko zobaczyłam dopiero w 6t5d . Oliwcia na pewno będzie piękny przyrost musi być
ayka, antonówka, Asiek2108 lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Oubiler kochana kazda ciąża jest inna i przebiega swoim torem. Na pewno wszystko będzie dobrze. Kazda z nas jednak po poronieniach ma w sobie ten lek i strach żeby bylo dobrze. Na pewno będzie zobaczysz.
Oliwcia trzymam mocno kciuki.
U mnie od tygodnia zamiast bulgotania i burczenia pojawił sie przelewanie jakby pływała we mnie rybka. Czasem slabe delikatne czasem mocniejsze ruchy ale najważniejsze ze sa. Acha dziewczyny powiedzcie u was byly po obu stronach brzucha? Bo u mnie po prawej stronie tylko ze dwa razy a najwidoczniej malych upodobał sobie lewa strone i w nią sie kolysze
Acha i jeszcze jedno pytanie czy używacie w czasie ciazy jakiegoś płynu do higieny intymnej? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
AgaSy dziękuje bardzo kochana wizytę mam dopiero 11 lutego będzie wtedy według @ 7tc+5 dni zobaczymy jak wyjdzie w zeczywistosci ...
Oublier uszy do gory
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualnyOublier, wiem, że to jest ogromny stres dopóki nie zobaczy się serduszka. Ja też z córką poszłam na USG po 6-tym tygodniu i nie było serduszka. Zestresowałam się koszmarnie, myślałam, że po raz trzeci będę przeżywać stratę. Lekarz powiedział mi, że przyszłam za wcześnie i mam przyjść za tydzień. Miałam łzy w oczach po wyjściu z gabinetu i szykowałam się na kolejne rozczarowanie. Wróciłam po tygodniu i usłyszałam najpiękniejszy dźwięk w życiu, bijące serduszko mojej córki. Tydzień szybko zleci, teraz wspomagasz się Luteiną i dajesz Dziecku kopa do rozwoju. Staraj się nie stresować, nie myśleć za wiele, nie analizować. Dbaj o siebie i za tydzień ponów badanie. Wierzę, że tym razem usłyszysz ten piękny dźwięk.
-
nick nieaktualnyCiekawa, to muszą być w końcu kopniaczki Moja córka raczej też uderzała w jedno miejsce, częściej w jeden bok. Synek pływał jak rybka, tak ja opisałaś, ale po całym brzuchu. Kopniaczki teraz będą się nasilać i będziesz je czuć częściej i na pewno będziesz je odróżniać od gazów Super wiadomość!
Też używam Lactacyd, z przyzwyczajenia. -
nick nieaktualny0202oliwcia wrote:Witajcie kobietki dzień dobry jak dziś samopoczucie ??? ❤❤
Antonówka dziękuje za pamięć na becie byłam dziś z samego rano wynik będzie pewnie gdzieś ok godziny 16 ehhhh nie wiem jak ja mam do tego czasu wytrzymać i nie sfiksowac ☺ -
nick nieaktualnyKaktusik, to zobaczymy czy będzie Synek Ja dla odmiany przy ciążach z chłopcem czułam się świetnie, z córką fatalnie. Jestem pewna, że dla każdej z nas tutaj płeć nie ma znaczenia. Ważne, że jest, że będzie i by było zdrowe. Ale zwykła ciekawość zawsze jest.
Maż chyba zostanie, już nie będzie jechał, ale piszę chyba, bo mają wielki projekt do realizacji i możliwe, że będzie znowu wyjeżdżał. Zobaczymy w przyszłym tygodniu. Za 2 tygodnie przyjeżdża do mnie siostra i już nie mogę się doczekać. Nie będę sama.
Rwa nadal dokucza, boli od tyłka do stopy, ale już chociaż noga nie jest sztywna i jej nie ciągnę.1kaktus lubi tę wiadomość
-
Morgi, Alciak, Foxy, Czykoty, ale że co??? Zachowujecie się jakby Wam się dzieci porodziły, czasu nawet na mały wpisik nie macie??? Eloooooooo...
AgaSY, alciak, ayka, foxylady, Czykoty lubią tę wiadomość
Tym razem udało się!!!
Gabriel ur.16.11.16 56 cm. 4240 g.