kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyalciak wrote:Tak, od wczoraj jestem na tej metodzie leczenia Dziś trochę lepiej, boję się, że teraz się rozluźniło, a jak odstawię kapustę to znowu zacznie twardnieć, że ma ona chwilowe działanie. Dziś to ja już nie wiem czy mnie bolą te gruczoły, bo je masuję i wyciągam laktatorem, czyli, że coś się udało, czy właśnie wręcz przeciwnie...
-
nick nieaktualnyfoxylady wrote:Oliwcia ciesz się rosnącą betą i dzidziusiem nie rób zbyt często bety, bo później wyniki zamiast uspokajać, niepotrzebnie stresują przewrażliwione matki
-
ayka wrote:Zgadza się Ja na trzeciej poprzestałam Mi lekarz kazał zrobić ją tylko 2 razy. Trzecią zrobiłam bardziej dla siebie, bo żadnych podstaw do jej ponowienia nie było.
Ja betę robiłam z tysiąc razy teraz taka mądra jestem, bo w ciąży nie jestemayka, alciak, Morgiana lubią tę wiadomość
Nikoludek
27.12.2016 r., 4180g -
nick nieaktualnyfoxylady wrote:Ja betę robiłam z tysiąc razy teraz taka mądra jestem, bo w ciąży nie jestem
foxylady lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
0202oliwcia wrote:Kochane bierzecie witaminę D3 a jeśli tak to w jakiej dawce ??Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa no właśnie się zastanawiam gin nic mi o tym nie mówił a chyba warto brać tylko teraz jaka dawka i w ogóle mam w domu właśnie 5000 tylko nie wiem czy w ciąży można taka dużą dawkę i w ogóle
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
nick nieaktualny
-
Ja teraz zaczne brac 2000j,ale podnioslam sobie poziom wit d z 22 do 47 dawka 5000:)nie wiem ile powinno brac sie w ciazy:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2017, 22:04
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ja biorę Femibion Natal 1 i z tego co wyczytalam to tam niema witaminy D wiec wychodzi na to ze nie biorę w ogóle tej witaminy heeeee muszę pogadac ze swoim ginem chyba
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe