kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane ja stara i glupia jestem wiecie..... poszlam sobie dzis na goferka z bita smietana bo stwierdzilam ze jeden grzech mi nie zaszkodzi szczegolnie ze chyba to powietrze powoduje ze cukry niskie mam i co.... mecze sie jak debilka z mdlosciami od godziny 18.... wrrrrr
-
Mraugosia wrote:Dziewczyny, a tak z innej beczki. Dziś trochę dziwnie pobolewał mnie brzuch i trochę w dole pleców, jak przed okresem. Pobolało chwile i przeszło. Ale nie było żadnych plamień ani nic - czysto. co to może znaczyć?
Antonówka a że tak brzydko powiem dobrze Ci ja za każdym razem mam takie jazdy jak sobie na coś pozwolę przetrwasz jutro będzie lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 22:09
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Oliwcia, nie wiem do końca jak to było w tym cyklu. Ostatnia miesiączkę miałam 2 maja, ale wtedy nie zgadzałyby się tygodnie z USG. Pomieszanie z poplątaniem. Ale jakbym miała policzyć według wieku ciąży to by pasowało, że niedługo byłby termin miesiączki.
Mam się bać? -
Nie no coś ty mordko spokojnie to właśnie miało podziałać na uspokojenie co nie które kobietki w ciąży na tym etapie potrafią nawet plamić ale to nic złego po prostu fizjologia
Aniołki
0202oliwcia wrote:Nie no coś ty mordko spokojnie to właśnie miało podziałać na uspokojenie co nie które kobietki w ciąży na tym etapie potrafią nawet plamić ale to nic złego po prostu fizjologia
Dziewczyno, wielkie serducho dla CiebieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 22:31
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
A u nas miodzio pogoda piękna (deszcz i pochmurno) chyba mi odbiło ale brakowało mi takiej pogody wreszcie jest czym oddychać .... moja Młoda poszłą dziś pierwszy raz do przedszkola ostatnio była w środę przed długim weekendem mamciu jaka cisza w domu aż uszy bolą
AgaSy Współczuje mordko niestety takie uroki nas też to czekaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 10:39
Aniołki
antonówka wrote:Oliwcia ty tak do kokezanki..... o ty malpiszonku.
Antonówka, ja się wcale nie obrażam A jak ty się słonko czujesz? Lepiej już? :*
AgaSy - przytulam mocno :*
Laski, tak mnie naszło właśnie - rozkminiacie jakąś niespodziankę dla waszych facetów z okazji Dnia Ojca? Hmmm? <knuje> -
Antonówka właśnie nie mam wagi podanej na zdjęciu... Chyba nie zmierzyła poprostu...
Mraugosia ja miałam takie bóle na początku ciąży. Bolały mnie lędźwie i kręgosłup. Czasem do tego stopnia że nawet leżeć nie mogłam... Oczywiście w necie naczytałam się głupot i był płacz.
Dziewczyny tutaj mnie uspokoily dopiero
Takie bóle są normalne. Ale jak bardzo się martwisz to porozmawiaj o tym ze swoim lekarzemayka, Mraugosia lubią tę wiadomość
-
buma wrote:U nas Mały kopie i wierci sie od rana lepiej sie czuje bo chłodniej dziś... Czeka mnie kupa prasowania... Jak ja tego nienawidzę...
buma, ayka lubią tę wiadomość
Aniołki
Bo tak jest najczęściej kochana a jak się czujesz ????
Pamiętam jak pisałaś o swoich obawach na samym początku ciąży a tu już 23 tc u Ciebie makabra jak ten czas leci jeszcze chwila i będziemy na porodówkę jechały zaczyna mnie to po malutku przerażać Nie wiem jak ja sobie dam rade dwójka dzieci mąż w delegacji brak kogo kol wiek z rodziny kto by miał mi pomóc Niby wiedziałam od początku na co się piszę no ale chyba dopiero teraz do mnie to dociera chęć posiadania dzidzi była dla mnie silniejsza
Potrzebuje Patelnię
Mraugosia mój w delegacji przyjedzie za tydzień więc nie zasłużył na żaden prezent a tak na poważnie coś mu wymyśle mam jeszcze tydzień myślałam o koszulce z śmiesznym napisem albo z jakimś autkiem czy motorkiem fajnym bo mój lubi bardzoWiadomość wyedytowana przez autora: 23 czerwca 2017, 14:26
ayka, buma lubią tę wiadomość
Aniołki
Mraugosia wrote:Laski, tak mnie naszło właśnie - rozkminiacie jakąś niespodziankę dla waszych facetów z okazji Dnia Ojca? Hmmm? <knuje>
buma, Mraugosia lubią tę wiadomość
Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
AgaSY wrote:Ja dostawałam clexane w szpitalu i potem 8 dni po mąż mnie kłuł i mam teraz takie paskudne siniaki, mam nadzieję, że to zniknie?
Dziewczyny w jakich pozycjach śpią/spaly Wasze noworodki? Mojego Leonka położne w szpitalu cały czas odkładaly na bok i ja byłam przekonana, że tak trzeba, więc tak też układałam w domu. Ale dziś zasnął mi najpierw w lezaczku/kolysce, a potem w wózku na wznak i w obu przypadkach przespal tak ponad 3h i jaki był zły jak wybudzalam go na kąpiel . Jaka pozycja jest dla dzidziusia najbezpieczniejsza?
Aga u Nas tez zawsze na boku bo jakby sie ulalo to nie zakrztusi Malenstwo Mikus tak sie przyzwyczail do spania na boku ze juz niechce na wznak. Ale my tez mamy czasem problem z odbiciem.
-
Nadrobilam znowu
Aga ja niedopajam woda Mikolaja niby cyc powibiec wystarczyc.
Jak narazie u Nas sporo obaw czy sobie ze wszystkim poradzimy i wogole. Jeszcze jestesmy na etapie spimy jemy robimy kupe i sie usmiechamy
W szpitalu mialam 2 noce z Malym z rekach bo plakal strasznie i wogole. A teraz tez Tatus czasem wstanie i wogole. Od pon bedziemy juz sami bo Tatus do pracy wraca, niedal rady wiecej wolnego wziasc niestety.
Powiem Wam ze bez Was bym pewnie zwariowala w tej ciazy z obaw i wogole. Naprawde Wam za to dziekuje!!!
0202oliwcia, ayka, Asiek2108, buma lubią tę wiadomość
-
Jesli chodzi o prezent na dzien ojca to Tatus dostal koszulke reprezentacji i body kibicuje z tata z synkiem i ich imiona a dodatkowo ze wszyscy mowia do mnie po imieniu a Ci najwazniejsi mowia Tato
ayka, buma, Mraugosia lubią tę wiadomość