kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie miałam przypadku żeby po zastrzyku pokazywała mi się krew na ubraniu czy też sie sączyła jak to napisałaś Justa ja zawsze po zastrzyku przytrzymuje palcem miejsce wkucia przez chwile na oko ok minutki wtedy ladnie sie zamykaja wszystkie naczynka niema krwiakow siniakow i w ogóle a jedyny ślad jaki !i zostaje po wkuciu to malutka czerwona plamka zdarza mi się tak (z 4/5 razy ) że po wyjęciu igły leje się krew ale to tylko chwile przytrzymuje i jest wszystko ok .
Dodam że z tym przytrzymywaniem to poradziła mi położna i pielegniarka w przychodni u mojego giną
AgaSy zniknie zniknie spokojnie siniaki ci się porobily bo albo źle bym zrobiony zastrzyk albo właśnie nie przytrzymałas paluchem po wyjęciu igły ok 2/3 tygodni w najgorszych polotach i nie bedzie śladu po zastrzykach
A tak wygląda mój brzuch po zastrzykach kuje sie od 18 stycznia
Uwaga zdjęcie robione o 11 w nocy proszę się nie przerazić ledwie żem dała radę zrobić tą fote brzucho mi przeszkadza
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/a781124e7eb6.jpg[/urlWiadomość wyedytowana przez autora: 21 czerwca 2017, 23:15
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
Hej dziewczyny wracam do Was! Udało mi się w końcu napisać pracę mgr i została tylko obrona za miesiąc...
Mam nadzieję że teraz bede miała troche więcej czaau i że szybko Was nadrobie bo naprodukowalyscie tych stron0202oliwcia, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAgaSY wrote:Ja dostawałam clexane w szpitalu i potem 8 dni po mąż mnie kłuł i mam teraz takie paskudne siniaki, mam nadzieję, że to zniknie?
Dziewczyny w jakich pozycjach śpią/spaly Wasze noworodki? Mojego Leonka położne w szpitalu cały czas odkładaly na bok i ja byłam przekonana, że tak trzeba, więc tak też układałam w domu. Ale dziś zasnął mi najpierw w lezaczku/kolysce, a potem w wózku na wznak i w obu przypadkach przespal tak ponad 3h i jaki był zły jak wybudzalam go na kąpiel . Jaka pozycja jest dla dzidziusia najbezpieczniejsza?
Zejdą Sama robilam 7 dni po wyjściu ze szpitala i już ich nie widać.
Moja Mała śpi na plecach bez poduszki, z głową odwróconą albo w lewo albo w prawo Czasem na drzemce w ciągu dnia śpi na boku, ale i tak się turla na plecy
Oublier nie miałam takiej sytuacji, żeby krwawiło kilka godzin po zastrzyku, więc nie pomogę
Buma trzymam kciukiWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 09:17
buma, ayka lubią tę wiadomość
-
Musza zjesc siniaki bo mam tak brzydki brzuch ze szok;)
No ja tez trzymam...a po jakims czasie saczy sie...moze u mnie wplywa to ze mam zrosty bo 4miesiace wczesniej tez bralam clexane...Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 13:35
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Ja dostalam zdj dziecka kolezanki.ktora wyszla z szpitala dzis i juz nie.moge doczekac sie wrzesnia!!!##
AgaSY, Asiek2108, ayka lubią tę wiadomość
Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Oliwcia a ty sie nudz i nie marudz z twoim problemem z rwa i barkiem czasami warto odpoczac.
U nas spoko wszystko. Pogoda dopisuje. Wczoraj mega slonecznie(i przy tym ostre problemy z utrzymaniem cukrow ciagle spadaly ze az gofra musialam zjesc bo bym do pokoju nie doszla) ale silny i zimny wiatr. Dzis za to troszke chmurek troszke slonca i z cukrami lepiej. Moczenie nog zaliczone....0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Antonówka Rwa odpuściła od niedzieli odpukać (puk puk puk) , z barkiem też lajcik jest mega wczoraj po południu poszalałam z porządkami i wieczorem musiałam brać nospę bo brzucho mega bolał (dodam że żadnych okien nie myłam i podług nie szorowałam )
Buma jak po wizycie ???? trzymasz nas w napięciuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 czerwca 2017, 17:37
Aniołki
Już piszę upały źle chyba na mnie wpływają bo po powrocie do domu padlam...
Po wizycie super z Małym wszystko ok, straszny wiercipięta z niego ochoczo pokazywał dziś co ma między nóżkami:D poza tym przytyłam już w sumie 10kg.. A przez ostatni miesiąc aż 5 kg...0202oliwcia, Asiek2108, AgaSY, ayka lubią tę wiadomość
-
buma wrote:Już piszę upały źle chyba na mnie wpływają bo po powrocie do domu padlam...
Po wizycie super z Małym wszystko ok, straszny wiercipięta z niego ochoczo pokazywał dziś co ma między nóżkami:D poza tym przytyłam już w sumie 10kg.. A przez ostatni miesiąc aż 5 kg...
Co do wagi to ja mam 3/4 na plusiebuma lubi tę wiadomość
Aniołki
Oliwcia znowu cie ponioslo.... to ko hana ze jestem na urlopie nie oznacza ze tu nie zajrze. Dostaniesz po dupie zobaczysz. Mialas odpoczywać a ciebie nosi widze.... Normalnie wsiade w samochod i kiedyś przyjade.....
0202oliwcia lubi tę wiadomość
-
Buma, gratulacje Magisterka to najprzyjemniejszy egzamin w życiu, więc wszystko będzie dobrze. Gratuluję malucha
Oliwcia, normalnie przez kolano trzeba Cię przełożyć! Nie forsuj się, masz zakaz szaleństw.
Antonówka, zazdroszczę urlopu Korzystaj ile wlezie
Dziewczyny, a tak z innej beczki. Dziś trochę dziwnie pobolewał mnie brzuch i trochę w dole pleców, jak przed okresem. Pobolało chwile i przeszło. Ale nie było żadnych plamień ani nic - czysto. co to może znaczyć?buma lubi tę wiadomość
-
Mraugosia wiem ze kazdy bol bedzie cie martwil ale czasami tak juz jest ze zaboli nas w roznych miejscach. Tymbardziej teraz kiedy macicia jest jeszcze nisko. Zrobil sie pewnie jakis ucisk. Kochana zawsze jak bedziesz miala jakies watpliwosci i gdyby cie to martwilo to mozesz zadzwonić do lekarza albo jechac na izbe o tym pamietaj. Uwazam ze wszystko jest ok.