kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
Justa87 wrote:Aga ile wcześniej umawiałaś się na taka sesje ? i jak cenowo jeśli mogę wiedzieć?Mama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Justa ja tez sie dowiadywałam o sesje tylko ze na razie sama ciążowa bo chcemy zrobić ale czekany jeszcze u nas wyglada to tak ...
❤ 5 zdjęć 250 zł
❤ 10 zdjęć 350 zł
❤ 15 zdjęć 450 zł
W tym sesja , obróbka zdjęć , wydruk 21*15 cm , płyta cd i dwie kreacje
Ayka a z chęcią z chęcią moja mamcia zmarła jak miałam 12 lat wiec przydało by mi się ❤❤❤ TEŻ CIĘ KOCHAMWiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 09:58
ayka lubi tę wiadomość
Synek Piotruś 2019 Córeczka Oliwia 2013 . Małgosia 2017
Aniołki
Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe -
A wiec ja po wizycie. Malutki wazy 1744g. Szyjka twarda zamknieta ma 3cm ponad wiec spoko. Malutki rosnie rowno w miare odstepstwa sa 3, 4 dniowe miedzy pomiarami wiec spoko. A i ulozyl sie juz glowka do dolu więc teraz wychodzi ze moge rodzic sn.....
0202oliwcia, ayka, Asiek2108, AgaSY, Justa87, Mraugosia lubią tę wiadomość
-
Antonowka no i super wieści kochana oby tak dalej takie raporty z wizyt to ja uwielbiam a co do wagi to sporego masz już klopsika
Co do dbania o siebie to dziś nic mnie nie boli ale jest gorąco 35stopni w cieniu i nic mi się nie chce wiec leże do góry kołami jak to mój męż mówi a z lóżka wstałam po 10 dopiero ❤Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 czerwca 2017, 14:33
Aniołki
W niedziele mierzyłam się na brzuszki ze znajoma która wczoraj urodziła córcie i co ??? Ja w 27 TC ❤ mam taki sam brzuch jak ona do porodu buuuuu a gdzie tu do końca ??????
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/0613bca0cb9a.jpg[/urlayka, Asiek2108, Mraugosia lubią tę wiadomość
Aniołki
Pani doktor mowi ze w sam raz maly wazy. Ale bedzie raczej spory jak poprzedni. Wazy nawet wiecej o 150g w tym samym tygodniu co moje pierwsze dziecko. Dobrze niech rosnie. Przy cukrzycy albo ma sie male dziecko albo spore. Ja mam spore
ayka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny czy któraś z was spotkała się z tym ze podczas porodu ciemiaczko 0,5x0,5 obwód glowki 34 a dzisiaj synek konczy trzy tygodnie i ciemie 1,5x1,5 obwód glowki 35,5. Czy waszym zdaniem jest cos nie tak? Maly przybył na wadze teraz ma 3355g. Martwi mnie to ciemie i ten wymiar glowki
-
antonówka wrote:Oliwcia ja ci sie po nudze. Odpoczywaj poki mozesz. Wlacz seriale i ogladaj.
Ciekawa ja niestety nie pomogę nie pamiętam jak to u nas było
Aniołki
Ciekawa przejrzalam ksiazeczke mojego malego i co do ciemuaczka to mial caly czas 1cm/1cm wiec z tym nie pomoge a co do obwodu glowki po porodzie mial 35cm a 6 tygodni pozniej 38cm. Wiec mysle ze to sue zmienia bo za kazdym razem na tych puerwsztch wizytach byl większy ten obwod.
-
Kochane torby spakowane wiec jutro ruszamy nad to nasze morze. Plan jest ambitny nic nie robic przez 4 dni...... chce nacieszyc sie moimi chlopcami poki jeszcze jestesny w troje. Pozniej bedziemy cieszyc sie we czwórkę
AgaSY, 0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość
-
Eh też bym pojechała ... Tak wolno mi lecą te dni w domu jeszcze jak mojego niema to juz w ogóle ... Takze słonko zazdroszcze i życzę udanego urlopu
Aniołki
Ayka - dziękuję, uspokoiłaś mnie Chyba rzeczywiście niepotrzebnie panikuję...
Antonówka - super wieści z wizyty. I udanego wyjazdu Ci życzę ) Ciesz się plażą i słońcem, a potem wracaj do nas wypoczęta!
Oliwcia - ty czarownico dziś prawie cały dzień świat mi się kręcił, a jak wróciłam z pracy, to myślałam, że do końca dnia nie wyjdę z kibelka
A tak na poważnie, to dbaj o siebie, nie forsuj się, głaskaj piękny brzuszek i odpoczywaj ile się da.0202oliwcia, ayka lubią tę wiadomość
-
Okiwcia ja jestem na zwolnieniu od 3 stycznia i powiem ci ze nawet nie wiem kiedy minely te wszystkie miesiące. Wydaje mi sie ze poszlam na zwolnienie chwile temu. Ja ciagle gdzies jezdze cos zalatwic albo na kawe do kogos. Ciagle sie cos dzieje u nas....