kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Czara - przecież to piękne, bardzo popularne teraz imię...Sami przez moment braliśmy je pod uwagę.
Oublier - cc zaczęło mnie przerażać...Kiedyś zdecydowanie mówiłam,że wolałabym rodzić przez cc,ale teraz coraz bardziej skłaniam się ku sn. Oczywiście czasem los decyduje za nas.
Napisz też koniecznie jak jest po wyjściu ze szpitala.Z niecierpliwością czekam na kolejne części opowieści.
A ja znów zostałam sama, mąż po tygodniowym urlopie wrócił do pracy.
Wczoraj byliśmy u mojej babci z życzeniami.Miała być godzinna kawa,a skończyło się tym,że w domu byliśmy przed 21. Po kolei zaczęli schodzić się wujkowie z ciotkami i wnuki babci i koniec końców zrobiło się gwarno i wesoło. Wszyscy gratulowali nam ciąży i temat skupiał się wokół nas.
No ale dzisiaj czeka mnie powrót do rzeczywistości,chyba przejdę się spacerkiem na cmentarz,zapalić znicz mojemu Aniołkowi i przy okazji odwiedzić grób Dziadka, w końcu dziś jest Jego dzień.
Jutro na 17 jedziemy na szkolenie z Bezpiecznego Malucha,które kiedyś polecała nam tutaj Kajula. Zdam Wam oczywiście relację.
Miłego poniedziałku.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 09:06
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
nick nieaktualny
-
Czara przepiekne imię, nie przejmuj się teściowa!
A CC nie jest takie złe. Ja akurat miałam znieczulenie ogólne i 2 pierwsze dni było mi ciężko ale jak się człowiek rozrusza to potem jest tylko lepiej . Podobno 2 jest dużo latwiejszeeMama 2 chłopców i aniołka ❤️
12.07.2019r. M.
07.06.2017r. L.
26.07.2015r. (*) -
Outbiler - Ty dzielna Kobito!!! Jak to czytałam mialam dreszcze jak sobie pomyślałam - "laska ty za cztery miechy mozesz mieć to samo" czekam na dalsza część! Kochana Ty juz wychodzisz z Malenstwem mozna tak szybko? Bo nie wiem czy to stereotyp ze dwa tyg trzeba w domu siedzieć i nosa nie wystawiac?
Czara piekne imię!
100krotko czekamy na newsy co dzisiaj
Ja witam sie z Wami w rozpoczętym 24tygodniu! Z dodatkowymi 16kg na wadze... raaaaaatunku!!!
Malutka kopie coraz mocniej, coraz częściej, a ja jestem dumna ze jest taka silna! Boje sie tylko jak będę wyglądać pod koniec ciąży, bo woda ktora mi sie zbiera nabiera tempa... a cwiczyc mi nie wolno, ale od lutego moge isc na basen!
Alphelia, 100krotka, 0202oliwcia lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Andzia, to cieszę się, że mogłam w jakiś sposób przyczynić się do uczestnictwa w tym szkoleniu. Myślę, że porusza ono bardzo istotne tematy, a jak do tego jest bezpłatne,to grzech nie skorzystać.
Co do porodów, to wiadomo jak to jest,każda kobieta ma inne odczucia. Ja coraz częściej zaczynam o nim myśleć...Wszystkie te nieprzyjemności,bóle i cierpienia porodowe są warte spotkania z tym wyczekanym Dzieciątkiem na końcu.
Ja właśnie wróciłam z dłuuugiego spaceru. Jestem mega wymęczona,ale zadowolona. Muszę częściej praktykować takie "sporty", żeby trzymać formę;)Póki co przytyłam 2 kg,zobaczymy jak będzie dalej.
Oublier, z zapartym tchem czytałam Twoją relację Dzisiaj w ogóle już kilka historii porodowych przeczytałam, więc trochę napawa mnie to strachem, trochę ciekawością, trochę nadzieją, żebym sobie poradziła za te parę miesięcy.
100krotka to wesoło spędziliście niedzielę Też czekam na relację z jutrzejszych warsztatów Bezpieczny Maluch. Ja niestety nie mam możliwości w czymś takim uczestniczyć, więc tym bardziej jestem ciekawa nowinek
Edzia cudny brzuszko! Mój ciągle jeszcze taki niereprezentatywny do zdjęcia Muszę poczekać aż ładnie się zaokrągli.100krotka lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Słońca uwielbiam ten brzusio, ale tez przyznam sie ze tęsknię do pewnych rzeczy xD na przykład, juz dawno nie widzialam swojej Bułeczki xD kiedy ją gole a M nie ma czesto pod palcami potem czuje ze zgolilam ok 70% a reszta kłaków zostala. Ubieranir skarpet - koszmar, obcinanie paznokci u stop tragedia. Generalnie sapie jak starszy Dziadek
Ale kopniaki to cudowne uczucie! )))
Przeraza mnie tylko przyrost masy ciała, nie spodziewalam sie ze taka bede "UTYTA"
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia,jaka była Twoja "waga startowa"?
Ja mam już teraz problem z podnoszeniem się po kucaniu. Dzisiaj jak byłam na cmentarzu i zapalałam znicze kucając,to żeby później wstać,musiałam się rozbujać i zrobić kilka podejść.Musiało to wyglądać śmiesznie... Generalnie czuję już ciążenie w brzuchu,mimo że jest on jeszcze niewielki.
100krotko 66kg to moja waga wyjściowa aktualnie 82kg
Ratuje mnie wzrostWiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 14:55
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Serio???wcale po Tobie nie widać tych kilogramów,chyba tyle waży sam brzuch...
Ja generalnie całe życie jestem szczupła, nigdy nie przekroczyłam wagi 55kg. Przez pierwszy trymestr nie przybierałam,a wręcz schudłam pół kilo.Zwalam to na mdłości,które powodowały u mnie brak apetytu. Jadłam mniej. Dopiero w 2 trymetrze odżywam. Jem dużo. Dzięki temu,że jestem w domu, to mogę jeść o stałych porach śniadanie, koło południa jakiś jogurt naturalny, lub kanapka, później konkretny obiad,podwieczorek i kolację. W międzyczasie oczywiście też podjadam. I póki co ważę 57 kg przy 170cm wzrostu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 stycznia 2018, 15:01
Ja mam generalnie chyba ciezkie kosci tak słyszę bo kiedy mówiłam luziom ze ważne 66kg to mowili ze nie wierzą. Jak mialam 52 ale to tak 4lata temu to wyglądała jak anorektyczka, a waga wcale nie taka mała
Na tym zdjęciu mam w granicach 67-68kg przed ciąża
Mimo wszystko ja po sobie widze, ze zgrublan inni tez jak maja porownanie przed ciąża. Bede walczyć zeby wrocic do swojeje wagi, a czy mi sie uda zobaczymy0202oliwcia lubi tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
100krotko 173cm. Pewnie ze jest warta wszystkiego, ale wiadomo jak my "baby" patrzymy na swoj wygląd i nie ukrywam ze zawsze o niego dbalam, a teraz dla dobra Babelki musze miec mniej aktywności. Chociaż i przed ciaza nie nalezalam do typu sportoca, ale lubilam z M jezdzic w gory, duzo spacerowalismy, rowery i to wystarczylo.
Bede walczyla po urodzeniu w koncu to tez dla mojego zdrowia teraz czuje sie bardzo ociezala...
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia wyglądasz pięknie i nie masz co się martwić wagą, której z całą pewnością nie widać u Ciebie Na pewno wszystko ładnie wróci do normy po ciąży i będzie pięknie i lekko jak wcześniej
Edzia1993 lubi tę wiadomość
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc.