kolejna ciąża po poronieniu
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyEdzia super! Łazienka jest mega, mam taka sama baterie hehe a na taką umywalkę mój się nie zgodził
Alphelia, 100krotko, Edzia już niedługo będziecie tulic swoje maleństwa, jak ten czas biegnie.
U nas minął miesiąc.. Nawet nie wiem kiedy. We wtorek mieliśmy ciężki dzień bo Jula wymiotowala i wyladowalysmy w przychodni. Jednak Pani doktor kazała obserwować jeszcze, a na wszelki wypadek dała skierowanie do szpitala. Ja byłam pewna że to alergiczne bo zjadłam tuńczyka. Pediatra stwierdziła że ogólnie jak biorę suplementy to ryb nie jeść bo teraz tak naprawdę nie ma zdrowych ryb. Także odpuszczam i tak za nimi nie przepadam. Dziś Jula jeszcze trochę marudna ale w porównaniu z dwoma ostatnimi dniami jest lepiej.
Dziś zrobiłam jej mała sesje, koleżanka stwierdziła że mogłabym się tym zająć zawodowo także chyba nie wyszło mi najgorzej
-
andziaq z rybami to rzeczywiście prawda Chyba trzeba byłoby mieszkać nad jakimś czystym jeziorem i samemu złowić, żeby była zdrowa ryba Pochwal się koniecznie fotkami Juli z Twojej sesji!
Edzia teraz jeszcze jak wrzuciłaś te zdjęcia sprzed remontu to naprawdę podziw i gratulacje dla Was, bo ładnie to zrobiliście i sporo Was to czasu i pracy na pewno kosztowało Trzymam kciuki, żeby ta sprawa z niefajnymi lokatorami klatki się rozwiązała.
100krotka to chyba jesteś już spokojniejsza jak rzeczy dla Szymka ogarnęłaś, co? Bo ja na pewno się tak czułam I nawet wczoraj jak ta gin mnie trochę postraszyła wcześniejszym porodem to byłam spokojna, że w razie czego mam już wszystko gotowe
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
A ja po wizycie bo dzisiaj znow byłam - mam rozwarcie na 3cm, ale cisza ze skurczami, mam w srode napisac mu smsa - zeby dał mi przepisa na jakas złotą miksture, aby dostac skurczy w czwartek, ale jakos nie jestem przekonana do terminu mam 10dni nie chce brac nic na siłe... jesli jest jeszcze czas
KARIOTYPY OK
ZASTRZYKI Z HEPARYNY mutacje + obniżone białko S
Mama dwóch Aniołów
[*] Okruszek grudzień 2016 6tc
[*] Okruszek czerwiec 2017 10tc -
Edzia,wykonaliście kawał dobrej roboty.
Rozwarcie się powiększyło, czy stoi w miejscu?
Andzia, cieszę się, że Jula już lepiej się czuje. Ja także czekam na fotki.
Alphelia, w pełni spokojna będę jak już pokoik będzie gotowy i torba spakowana czyli mam nadzieję,że już w przyszłym tygodniu. Dziś trochę porządkowałam w szafach,żeby zwolnić jeszcze jakieś półki i szuflady,bo okazuje się, że mamy za mało miejsca na przechowywanie rzeczy Szymka.
Musimy jeszcze wybrać się do Ikei,żeby kupić jakieś pojemniki do kosmetyków i wszystkich próbek,którymi obdarowała nas Szkoła Rodzenia.
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
nick nieaktualny
-
Ale fajniutka dziewczynka Jestem pod wrażeniem, że nie zrzuciła skarpet
Moja Julinka jest coraz bardziej ciekawska. Jak chodzimy w chuście to macha głową na prawo i lewo, bo wszystko jest taaaaaaaaaakie ciekawe. Próbuje też łapać przedmioty jak leży na brzuszku. Jest serio cudowna. Nie licząc chwil, kiedy jest okropna100krotka, Edzia1993 lubią tę wiadomość
-
100krotka wrote:Oublier, uwielbiam Twoje wpisy,są takie życiowe,bez koloryzowania.
Ojej, miło mi się zrobiło Czyli czas, który poświęcam na pisanie do Was a mogłabym pospać, nie idzie na marne Jak mawiał mój profesor na studiach: czuję się zbudowana.100krotka lubi tę wiadomość
-
Anziaq - jaka Ona jest piękna! Masz prześliczną Córcie jak z okładki
100krotka - większe bo było na centymetr. Czasem czuje ból brzucha ale choćby wcale... więc na większe skurcze nie liczę. Za to mocno zaczął boleć mnie krok juz od jednegos czasu, ale lekarz mówi ze to ok
Dzisiaj miałam trochę większe bolesci bo zapowiedział ze Bedzie nieprzyjemny i faktycznie - AŁA! Chodziłam po badaniu jak kowboy...
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Ja ogólnie bardzo się cieszę,że nasze rozpakowane forumowiczki jeszcze nas tu odwiedzają, mimo tego że przy Maluszkach mają co robić.
Edzia, ten róż fajnie się zgrywa z kolorem ścian. Ja też mam girlandę z lampek i miałam zagwozdkę gdzie je powiesić,bo nigdzie mi nie pasują,ale może wykorzystam Twój pomysł na zawieszeniu ich na łóżeczku.
Nasze Dzieciątko 11t6d [*] -
Póki Dzidzia jeszcze nie bedzie za nic łapała to może wisieć, potem jak zaczną nam Bąbelki do buzi wszystko brac bedziemy musialy to sciagnac
Zaczął mi sie w ogole syndrom wicia gniazda... - od wczoraj zasuwam ze ścierą w każdym kącie i ciagle mi sie wydaje ze jeszcze trzeba posprzatac dokłądniej
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
nick nieaktualnyEdzia podziwiam że jeszcze Ci się chce.
U mnie dla odmiany pojawiło się ponownie krwawienie, trochę się tym martwię bo taka żywa krwią. Za 6dni mam kontrolę chyba zaryzykuje i poczekam do tego terminu. Ogarnia mnie strach co jeśli mnie zabraknie na dłużej a Jula będzie głodna -
100krotka wrote:Ja ogólnie bardzo się cieszę,że nasze rozpakowane forumowiczki jeszcze nas tu odwiedzają, mimo tego że przy Maluszkach mają co robić.
A przez chwilę poczułam się wyjątkowa... teraz powróciła szara,smutna rzeczywistość
andziaq, to niedobrze. A coś Cię boli? Z tego co zrozumiałam,to karmisz piersią, więc okres nie powinien tak szybko przyjść...ale kto tam wie. Może przedzwoń do swojego lekarza i powiedz co i jak. Może przyjmie Cię szybciej. -
Anziaq daj znac co u Ciebie.
Dzisiaj odpadł mi czop cała garść dosłownie, przed chwilą kolejna - brzuch spina mi sie na dole - czuje ze cos sie dzieje, ale takich prawdziwych skurczy brak.Oublier, 100krotka lubią tę wiadomość
KARIOTYPY OK
Mama dwóch Aniołów
Edzia1993 wrote:Anziaq daj znac co u Ciebie.
Dzisiaj odpadł mi czop cała garść dosłownie, przed chwilą kolejna - brzuch spina mi sie na dole - czuje ze cos sie dzieje, ale takich prawdziwych skurczy brak.
No to już niedługo. Internetowa ciocia czeka -
Edzia1993 wrote:Anziaq daj znac co u Ciebie.
Dzisiaj odpadł mi czop cała garść dosłownie, przed chwilą kolejna - brzuch spina mi sie na dole - czuje ze cos sie dzieje, ale takich prawdziwych skurczy brak.
To trzymam kciuki, żeby wszystko rozwiązało się szczęśliwie! i już niedługo kolejne maleństwo dołączy do nas
11.07.2017 [*] Aniołek 8tc.
01.06.2019 [*] Aniołek 7tc. -
Edzia, według internetów, w ciągu najbliższych dwóch tygodni urodzisz. Czekamy na wieści.Mocno zaciskam kciuki.
Ja mogę się pochwalić,że wczoraj spakowałam torbę do szpitala. Zostało co prawda parę drobiazgów,które będę pakować w dniu "0",spisałam je wszystkie na kartce żeby o niczym nie zapomnieć.
Poza tym posegregowałam i poukładałam już wszystkie wyprawkowe rzeczy. Zostały mi tylko prześcieradła do wyprania,a to dla mnie największa zmora(prasowanie i składanie prześcieradeł z gumką...). Myślę, że we wtorek już WSZYSTKO będę miała gotowe.I wtedy odetchnę z ulgą.
Andzia,daj znać jak sytuacja u Ciebie.
Miłej Niedzieli,Kochane.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 maja 2018, 09:16
Nasze Dzieciątko 11t6d [*]