Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja dzis byłam ma wizycie i jestem spokojniejsza:-) płód jest i widac bylo bijace serducho
dokladne usg mam w piątek.
A mi na mdlosci nic nie pomagaale mam zamieniony teraz duphaston na luteine, moze będzie lepiej.
assia, MaGo, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Jupik wrote:Ja dzis byłam ma wizycie i jestem spokojniejsza:-) płód jest i widac bylo bijace serducho
A mi na mdlosci nic nie pomagaale mam zamieniony teraz duphaston na luteine, moze będzie lepiej.
-
Mimo wrote:Witam
was dziewczyny.. moj termin to 4.4.18
moja czwarta ciazamam juz trzech chlopcow w wieku 9,7,5 lat ..
na dzien terazniejszy u mnie nic nie widac...mialam bete ze 174 skonczyla na 390..jesli w czwaretk nie bedzie widac pecherzyka cokolwiek beda szukac..moze bye pozamaciczna...zobaczymy...Mimo lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jupik wrote:Ja dzis byłam ma wizycie i jestem spokojniejsza:-) płód jest i widac bylo bijace serducho
Gratulacje, cieszę się -
Ja dziś byłam na USG, 5 tydz 4 dzień wg belly i tak samo wychodzi z wielkości pęcherzyka.
Serduszka nie widziałam jeszcze, ale wg mojej Pani Doktor wszystko jest bardzo dobrze jak na ten etap
Mam przyjść za 2 tyg, to na pewno już będzie.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA ja dzisiaj dzwonie do przychodni umowic sie do poloznej
wizyte bedzie pewnie miedzy 7 a 10tyg ale nie wiem czy tyle wytrzmam
w Niemczech przyjmuje polski ginekolog to moze sie przejade
tu w Holandii tez sa polscy ale to typowy konowal. Nic nie powie a 150e zgarnie za wizyte.
-
MaGo wrote:Jupik gratuluję
Jakie to uczucie ujrzeć bijące serduszko??
Ja mam pierwszą wizytę w poniedziałek 14.08 i to będzie mój 6 tydzień
Może przy odrobinie szczęścia i ja "coś" zobaczę
uczucie-nie moglam uwierzyć. Trzy razy pytalam czy serduszko na pewno bije i wszystko jest ok. Teraz czekam do piątku-pewnie juz uslysze serduszko i zmierzą tętno,czy bije tak jak powinno.
MaGo, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny..., bo wczoraj zrobiłam BETĘ i wyszła mi 3824 więc dość wysoka, a był to 4 tydz i 6 dzień. Rośnie mi ponad 100% co 48 godzin i jeśli zrobiłabym jutro byłaby już ponad 7138 więc jako 6 tydzień!!! Jak to jest?? Mi suwaczek wskazuje 5 tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 sierpnia 2017, 17:43
Rene lubi tę wiadomość
Marcel❤
-
Witajcie, u mnie wg bety 3 tydzień. Trochę się martwię bólami krzyża jak dużo chodzę. Czy któraś z Was tak miała?12.2014-Aniołek
03.2017- początek leczenia w Invimed
02.06.2017- 1 IUI
Hashimoto, nt, IO, hipogonadyzm hipogonadotropowy
Nasienie ok, drożność ok -
MaGo wrote:Dziewczyny..., bo wczoraj zrobiłam BETĘ i wyszła mi 3824 więc dość wysoka, a był to 4 tydz i 6 dzień. Rośnie mi ponad 100% co 48 godzin i jeśli zrobiłabym jutro byłaby już ponad 7138 więc jako 6 tydzień!!! Jak to jest?? Mi suwaczek wskazuje 5 tydzień
-
Sarrrra wrote:A może bliźniaki? Czytałam tez ze ciaza zasiadowa powoduje wysoka betę . Ale to tylko jakieś tam artykuły .
-
nick nieaktualny