Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Paula1989 wrote:Witajcie kwietniowe mamy moja dzidzia planuje przyjść na świat 1.04.2018 ciekawe czy mi zrobi Prima Aprilis pozdrawiam !14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja mam to samo Piersi 2 razy większe, a tak bolą (po bokach i od dołu), że nie mogę się schylić bo jak przycisnę do kolana hahaha to aż jęczę A tak poza tym co jakiś czas leciutkie pobolewanie podbrzusza i uwaga... doszło zmęczenie i ogólna niemoc Zjem i muszę się położyć by przymknąć na chwilę oczy. Nic mi się nie chce, za to mam częste napady głodu i w tym samym momencie ślinotok taki POTOP dosłownie, że muszę zjeść cokolwiek, bo wpadam przez to w taką złość, że biedny maż obrywa za byle co Dzisiaj od rana leciutki ból w dole pleców, ale na razie lekko znośnie, np przy wstawaniu z łóżka Całkowicie odrzuciło mnie od słodyczy!!! Ogólnie nigdy nie byłam jakąś maniaczką, ale teraz cukierek w buzi "rośnie mi" i na nic słodkiego w ogóle nie mam ochoty, za to pomidory gryzłabym jak jabłkoMarcel ❤
-
nick nieaktualny
-
Aleksandra94 wrote:No i niestety moje przeczucia sie spelnily ciaza sie nie rozwinela,teraz mam czekac na krwawienie,wiec zegnam sie z Wami . Zycze aby Wam sie udalo :*
-
nick nieaktualnyNie straszcie bo mnie piersi wlasciwie w ogole nie bola a przyrost bety kontroluje tylko testami. Mieszkam za granica i tu bety nie mozna zrobic prywatnie.
10 lat temu poronilam w 5 tyg ale to bylo z winy lekow antybiotykow ktore bralam - nie wiedzialam ze jestem w ciazy.
Teraz tez sie boje. Na dniach musze zadzwonic do poloznych i umowic sie na pierwsza wizyte.
Czy oprocz kwasu foliowego bierzecie jakies witaminy dla kobiet w ciazy? -
Aleksandra94, przykro mi.
Też sie teraz wystraszyłam..Piersi bolą aleniej niż poczatkowo.
A w moim przypadku.kolejne zajscie nie byloby łatwą sprawą-staralismy sie 4 lata i udało sie przez inseminacje. Zaczelam sie bać czy z moim okruszkiem wszystko ok. A usg w piątek-nie wiem jak doczekam.. -
Aleksandra, bardzo współczuję...
To ja też się bardzo zaniepokoilam. Mnie piersi prawie w ogóle nie bolą, a na początku jednak trochę bolały. Wczoraj byłam na usg. Był widoczny pecherzyk ok 4,6 mm. Z tego mi lekarz wyliczył, że jest to 4t 3d ciąży, a przecież według monitoringu owulacji, która wystąpiła 13.07, jest to 6t. Czy takie rozbieżności są normalne?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 13:30
-
Owulacje miałam montiowaną, była w 19 najpóźniej w 20 dc. Ale czy licząc od miesiączki czy od owulacji, to już mi wychodzi 6 tydzień, a pecherzyk dopiero 4,6 mm. Teraz zaczęłam o tym czytać, że to
bardzo mało, jak na ten moment i strasznie się martwię Podzielcie się, jakie Wy macie wyniki. Nie mogę znaleźć jakichś norm...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 sierpnia 2017, 13:31