Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia, nie smutaj, jutro będzie lepiej ale jak w laboratorium materiał do badania może zaginąć to mi się w głowie nie mieści, też bym im powiedziała co o nich myślę...
ja nie ryczę ale wściekam się strasznie z byle powodu, mój mąż już wie, że po prostu muszę się wykrzyczeć i zaraz mi przejdzie, samą mnie to wkurza ale nie mam żadnej kontroli nad tym :p
a równo za tydzień wieczorem jedziemy na usg połówkowe mam nadzieję, że Maleństwo będzie tak życzliwe i się ujawni z płciąMagdzia85F lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
a tu dla każdej z kiepskim humorem, moja wczorajsza rozmowa z panem z banku
https://www.facebook.com/naprzekorbotak/posts/690789527790011?notif_id=1510161478828895¬if_t=like&ref=notifgrzanewino, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
Agiii37 - rewelacyjne wieści !!! wiedziałam, że będzie dobrze,
Widzę, że nie tylko mnie czasem deprecha dopada...wczorajszy dzień był okropny, ale dziś juz jest lepiej, od rana pozałatwiałam wiele spraw i humor o wiele lepszy, więc pocieszające może być to, że takie stany przemijają
Miłego popołudnia wszystkim.
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny krótkie pytanie tylko sama nie wiem jak to fachowo słowami ująć żebyście zrozumiały p co mi chodzi.. Dobra to rzeczy. Czy zdarza się wam przy podcieraniu w WC że na papierze są pojedyncze takie jakby milimetrowe lub dwumilimetrowe hmm no właśnie co, takie jakby plateczki? Tak jakby fragmenciki śluzówki czy coś? Nie ma tego dużo jakos. Jak się pojawiają to jest ich z 3 - 4. Żadnych plamien nie ma. Co myślicie?
-
ibishka wrote:Dziewczyny krótkie pytanie tylko sama nie wiem jak to fachowo słowami ująć żebyście zrozumiały p co mi chodzi.. Dobra to rzeczy. Czy zdarza się wam przy podcieraniu w WC że na papierze są pojedyncze takie jakby milimetrowe lub dwumilimetrowe hmm no właśnie co, takie jakby plateczki? Tak jakby fragmenciki śluzówki czy coś? Nie ma tego dużo jakos. Jak się pojawiają to jest ich z 3 - 4. Żadnych plamien nie ma. Co myślicie?Kirunia - jesteś już z nami Maleńka
-
ibishka wrote:Dziewczyny krótkie pytanie tylko sama nie wiem jak to fachowo słowami ująć żebyście zrozumiały p co mi chodzi.. Dobra to rzeczy. Czy zdarza się wam przy podcieraniu w WC że na papierze są pojedyncze takie jakby milimetrowe lub dwumilimetrowe hmm no właśnie co, takie jakby plateczki? Tak jakby fragmenciki śluzówki czy coś? Nie ma tego dużo jakos. Jak się pojawiają to jest ich z 3 - 4. Żadnych plamien nie ma. Co myślicie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:11
-
Czesc i czołem. Do mnie ostatnio tez dzwonili z Aliota. Facet chce zaproponować cos , a ja odp : hmm konta mam i to 2, plus jedno walutowe, wiec kolejne mi nie potrzebne , a druga sprawa wole sama obracać swoją gotówka niz pożyczać ja za darmo bankowi, czy oprócz konta i ubezpieczenia jest ni Pan cos w stanie zaproponować? Noo noe to dziekuje ślicznie za rozmowę i mam nadzieje, ze uda sie Panu konus innemu sprzedać wasze produkty bankowe
Magda Co do moczu to daj próbkę mężowi zawiezie i po sprawie, bywa czasem tak. U mnie sa problemy z wynikami wr. Nic nie poradzisz.
U mnie tez szaro buro. I wkurzyła mnie baba z usc . Ale sporo dzis zrobiłam a teraz mnie boli wszystko od połowy pleców do połowy nog
Agi wiedziałam, ze bedzie dobrze:) bardzo sie cieszę ! -
ibishka wrote:No właśnie takie płatki. Bardziej to wygląda jakby fragmenty nabłonka niż coś śluzowątego.
Za tydzień się wybieram na badania to będę mieć czarno na białym czy mocz ok., -
Ilona92, to teraz odpoczywaj już jak dałaś czadu w pierwszej połowie dnia
ja niby zdalnie pracuję, ale czuję, że moje możliwości są już inne niż zwykle, poza tym jednym telefonem potrafią mnie tak zdenerwować, że najchętniej od razu pojechałabym po zwolnienie, no ale jak chcę mieć gdzie wrócić to zaciskam zęby i idę dalej...Ilona92 lubi tę wiadomość
Do mnie dzwonił wczoraj Alior, ale samo automatyczne nagranie i zaczęło się od pytania "czy przy telefonie pani XY, proszę powiedzieć wyraźnie tak czy nie". Zdziwiło mnie to i się od razu wyłączyłam, bo jeszcze nie zdarzyło mi się takie coś. Tym bardziej, że z Aliorem nie mam już nic wspólnego, kiedyś miałam tak konto walutowe, ale to było kilka lat temu.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Wlasnie usiadłam i siedzę, przeholowałam dzis bo az macica skurczu dostała, az mam wyrzuty sumienia, o dziwo! Pije herbatkę i musze Wam powiedzieć, ze to juz TEN czas na zagniecenie piernika po staropolsku! Juz myśle co zrobic na swieta ha ha , nam kilka standardów, ale jakimś zapalonym cukiernikiem sie staje makowce, serniki z wiśniami , no i mam ochote na kotleciki jagnięce takie różowe w środku
A ktos pytał o obiad wiec ja mam 3 dzien z rzędu zupe z soczewica, miałam tobic tez krokiety z mięsem bo mam kaczkę i gęś i mielone wp wol. Nic raczej dzis nie zrobie bo wszystko mnie ciągnie i swędzi. Chociaż zjadłabym chiński makaron z pulpecikami, albo małymi kotlecikami smażonymi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 15:56
-
nick nieaktualny
-
Przyda sie jeszcze ładowarka, podkłady poporodowe, cos do mycia dziecka, no i najważniejsze dokumenty jesli nie zdążycie z depilacja to maszynka do golenia. Koszule jakies rozpinane by mozna było karmić , na wszelki wypadek jakies chusteczki lub papier toaletowy, sa tez majtki poporodowe, lepiej zabrać tego sporo . Do pupy dla niemowlaka czytałam, zeby byli cis z wmolientamu nawet najlepiej alantan krem, pi upływie 2/3 mies alantan maść.
Niw chce prawic, ale kuzynka rodziła w ubiegły piatek i dziecko dostali uczulenia przez ubranka bo złe je wyplukala także jestem uczulona i Was uprzedzam o baaardzo dokładnym płukaniu. Jesli na cos chorujemy weźmy swoje leki na wszelki wielki, lepiej nie ryzykować, . Weźcie smoczek jesli nie jesteście przeciwniczkami bo zdążały sie sytuacje, ze dziecko wisi na cycu i nic nie zrobisz.
Nie wiem czy cos do przemywania oczu dostaniemy w szpitalu dla bobasa a no i weźmy jakies płatki kosmetyczne zeby dziecko czyścić.
A no i jesli przydzicie sie wc to polecam takie nakładki lub spray do dezynfekcji toaletWiadomość wyedytowana przez autora: 9 listopada 2017, 17:08
-
nick nieaktualnyPomarańczka ja zawsze mówię, że nie wyrażam zgody na nagrywanie.
Ilona jak lepiej się czujesz?
Do mnie dzwoni mój bank. Ale na serio dupy nie trują.
Alior nigdy nie dzwonił.
U mnie na obiad barszcz ukraiński z cieciorką. A kolacja pomidory z serkiem wiejskim. Apetyt mi poszedł gdzieś w siną dal.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny