Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Jakie piekne te wszystkie stwory! Oj, glaskaloby sie
U mnie w rodzinie tez sie tak robi golabki- mieso z ryzem, kapusta biala plus sos pomidorowy. Choc moja mama troche eksperymentowac lubi, i czasem robi we wlosekiej, a rok temu zrobila wersje vege- z kasza gryczana zamiast miesa i w sosie grzybowym
Ja tez mialam smaka wlasnie na klasyczne i zrobilam caly gar w sobote- troche pomrozilam na gorsze dni
Wracajac do ruchow- ja poki co czuje tylko lekkie smyranie- tak od dwoch tygodni, bez zadnej regularnosci- czekam na wiecej
Ilona92, APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Zdecydowałam się na tradycyjne. U nas też pojawiały się różne wersje: z grzybami czy z kaszą. Ale powiem szczerze, że najlepsze z możliwych jadłam u swojej cioci w Bieszczadach, mmmm aż ślinka cieknie na wspomnienie
Sylwia zajmij dziś czymś myśli i szybko zleci, chociaż wiem, że to spory zawód. Ja swoją dzidziulkę widziałam 10 dni temu, a tęsknie straszliwie.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyHej ja pierwsze ruchy poczulam okolo 14tyg ale i z synem poczulam wczesnie bo w 16tyg. I z kazdym dniem czuje mocnoej. Ja dzis nie nadaje sie do zycia- peka mi glowa. Syn caly dzien oglada swinke peppe a ja staram sie nie wymiotowac. Moze dlatego ze trzeci dzien siedzimy w domu bo syn znowu przyniosl jakis wirus z przedszkola i o.
Ja dopiero w pon mam wizyte w przychodni a usg to sama nie wiem kiedy wiec bede jedna z ostatnich hihi -
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zmagała się któraś z Was z bólem spojenia łonowego? Przez weekend przy każdym wstawaniu coś mnie ciągnęło w tamtym miejscu, ale myślałam że może jakiś nacisk na pęcherz. Dzisiaj byłam w galerii i tak mnie bolało przy chodzeniu, że szok. Plus jeszcze ta przeklęta rwa kulszowa Coś za coś - na początku objawów żadnych praktycznie nie miałam i przechodziłam ciąże całkiem dobrze, to teraz mi się dostaje. W internecie się już naczytałam o rozejściu spojenia i zaczynam trochę świrować.
W piątek powiem ginekologowi i niech zdecyduje, co z tym dalej.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Hej . W końcu żyje, zglosilam chorobowe w pracy i będę teraz odpoczywać ❤ już dość pracy fizycznej na szklarni czas cieszyć się tym stanem:) dzisiaj byliśmy z Tymkiem u położnej i serduszko pięknie bije... A mały ruchliwy bardzo jeszcze nie czuje kopniakow ale delikatne bąbelki.... A co u was??;*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2017, 19:36
aga_90, Tęskniąca, Ilona92, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry Mamusie zbieram się do lekarza. Mam nadzieję, że przyniosę same dobre wieści.
Miłego dniapomarańczka_33, Tusianka, Magdzia85F, Ilona92, aga_90, BP 02, dziewiec.zero lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
ja generalnie zawsze byłam płaska a czasem nawet wklęsła a teraz mój Mąż nie mówi do mnie inaczej jak tylko "mój grubasku", brzuszka już nie ukryję, no chyba żebym na siebie jakiś worek nałożyła
Ilona92 lubi tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyCześć!
Key_b no i super, że już na zwolnieniu:-) faktycznie mały brzuszek. Ja wstawię później, bo mam z twarzą fote.
APrzybylska trzymam kciuki! Ja też mam dziś wizytę o 12:20.
Pomarańczka mój do mnie ostatnio mówi: moja śliczna! Fajnie się czuję, bo już sporo przytyłam i po prostu miło mi:-)
Ibishka u mnie to było niedawno. Jestem w 19tc.
pomarańczka_33 lubi tę wiadomość