Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
APrzybylska wrote:Mam nadzieję, że nie przegapiłam czy o zmianie terminu Ci mówił?

Właśnie sobie sprawdziłam swoje codzienne witaminki i w nich nie ma magnezu, więc chyba sobie dorzucę. Biorę na co dzień Prenatal Clasic.
Termin mi się nie zmienił
Lekarz mówił, że najwyżej będzie większa.
Mam nadzieję, że po magnezie będzie u Ciebie lepiej z brzuchem
APrzybylska lubi tę wiadomość

04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
A tu jeszcze noworoczna aktualizacja brzuszka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76c4eb1d142d.jpg
ibishka, aga_90, Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Twój też cudny
Szczupła jesteś i pewnie wyższa (przepraszam, że nie pamiętam) niż ja. Poza tym zobaczysz, że brzuszek się szybko zaokrągli i uwidoczni.
Ja 158, a waga 71 kg
Ilona92 lubi tę wiadomość
Cudne brzuszki
ja dzis nagralam jak mlody się wierci
i caly brzuch podskoczyl ❤
Tęskniaca. Jakie masz objawy ze trafilas do lekarza?? Bo ja slabo nadrabiam -
Teskniaca a moze lekarz ze szpitala stwierdził ze lepiej będzie Ci w domu? Poza tym, umów się do swojego gina i nie martw na zapas, bo Kruszynka to odczuwa. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz

Co do wagi, to ja dziś idę do swojego gina i zobaczę ile waży Mój Rozrabiaka, to porównamy
APrzybylska, ja tez biorę Prenatal i właśnie wyczytałam niedawno że magnezu w nim nie ma, musze dzis dopytac gina. A dha do tego nie bierzesz? Ja kupiłam, ale jakos nie mnie przekonał
Piękne brzusie Dziewczyny!
Mnie jakieś przeziębienie dorwało, większość nocy nie spałam, normalnie sie duszę przez zapchany nos, masakra..
-
Aga do dziś brałam właśnie tylko Prenatal. Do 13t brałam Femibion i on miał znacznie więcej składników. Dopytaj lekarza i daj znać co sądzi o tych witaminkach, bo ja jeszcze długo do wizyty poczekam. A swoją drogą trzymam kciuki za wizytę. Niech tam Wiktorek wierci się i ładnie pozuje
A Tobie zdrówka życzę 
Sylwia - poprawione
Trafiłam na SOR ze skurczami porodowymi 3 dni temu. Takie od krzyża były i mega silne , zginęły mnie na kolana. Po lekach się uspokoiło od razu.key_b wrote:Cudne brzuszki
ja dzis nagralam jak mlody się wierci
i caly brzuch podskoczyl ❤
Tęskniaca. Jakie masz objawy ze trafilas do lekarza?? Bo ja slabo nadrabiam
-
Prenatal polecił mi właśnie lekarz, a na innej wizycie stwierdził ze to wszystko na jedno kopyto jest

Teskniąca, a może to jedynie skurcze Braxtona- Hicksa? Z tego co wiem jedne przechodzą je bardzo intensywnie inne dużo lżej
ale nie znam się na tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 12:44

-
OoooSylwiaa95 wrote:Jak coś to w biedronce kapsulki do prania lovela 12szt za 14,99 zł

dzięki za info, właśnie chciałam je zakupić 
Ja połowalam na pieluchy te dady r. 1 bo na promocji są, ale u mnie nie ma w sklepie

Ja biorę pregna plus tabletki, i tam jest i Wit d i jod i żelazo, magnez i dha. Za tydzień zobaczyny jak morfologia się trzyma, bo ostatnio miałam jak dwóch chłopow mocna
APrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dady 1 dostałam w spadku od siostry, więc do szpitala zapas mam
I też uważam, że do domu już lepiej 2 kupić, bo jest nieduża różnica w przedziale wagowym.
No dokładnie
Mo ale jednak to jedno opakowanie do szpitala to nie tak łatwo upolowac:-D bo z dwójkami to nie ma problemu przynajmniej u mnie w sklepie, to można w każdej chwili bliżej porodu iść. A tu mnie kusila promocja bo rzadko są na te no ale nie ma ich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 15:07