Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
APrzybylska wrote:Mam nadzieję, że nie przegapiłam czy o zmianie terminu Ci mówił?
Właśnie sobie sprawdziłam swoje codzienne witaminki i w nich nie ma magnezu, więc chyba sobie dorzucę. Biorę na co dzień Prenatal Clasic.
Termin mi się nie zmieniłLekarz mówił, że najwyżej będzie większa.
Mam nadzieję, że po magnezie będzie u Ciebie lepiej z brzuchemAPrzybylska lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
A tu jeszcze noworoczna aktualizacja brzuszka:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/76c4eb1d142d.jpgibishka, aga_90, Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Twój też cudny
Szczupła jesteś i pewnie wyższa (przepraszam, że nie pamiętam) niż ja. Poza tym zobaczysz, że brzuszek się szybko zaokrągli i uwidoczni.
Ja 158, a waga 71 kgIlona92 lubi tę wiadomość
Cudne brzuszki
ja dzis nagralam jak mlody się wierci
i caly brzuch podskoczyl ❤
Tęskniaca. Jakie masz objawy ze trafilas do lekarza?? Bo ja slabo nadrabiam -
Teskniaca a moze lekarz ze szpitala stwierdził ze lepiej będzie Ci w domu? Poza tym, umów się do swojego gina i nie martw na zapas, bo Kruszynka to odczuwa. Wszystko będzie dobrze, zobaczysz
Co do wagi, to ja dziś idę do swojego gina i zobaczę ile waży Mój Rozrabiaka, to porównamy
APrzybylska, ja tez biorę Prenatal i właśnie wyczytałam niedawno że magnezu w nim nie ma, musze dzis dopytac gina. A dha do tego nie bierzesz? Ja kupiłam, ale jakos nie mnie przekonał
Piękne brzusie Dziewczyny!
Mnie jakieś przeziębienie dorwało, większość nocy nie spałam, normalnie sie duszę przez zapchany nos, masakra.. -
Aga do dziś brałam właśnie tylko Prenatal. Do 13t brałam Femibion i on miał znacznie więcej składników. Dopytaj lekarza i daj znać co sądzi o tych witaminkach, bo ja jeszcze długo do wizyty poczekam. A swoją drogą trzymam kciuki za wizytę. Niech tam Wiktorek wierci się i ładnie pozuje
A Tobie zdrówka życzę
Sylwia - poprawione14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
key_b wrote:Cudne brzuszki
ja dzis nagralam jak mlody się wierci
i caly brzuch podskoczyl ❤
Tęskniaca. Jakie masz objawy ze trafilas do lekarza?? Bo ja slabo nadrabiam
-
Prenatal polecił mi właśnie lekarz, a na innej wizycie stwierdził ze to wszystko na jedno kopyto jest
Teskniąca, a może to jedynie skurcze Braxtona- Hicksa? Z tego co wiem jedne przechodzą je bardzo intensywnie inne dużo lżejale nie znam się na tym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 12:44
-
Sylwiaa95 wrote:Jak coś to w biedronce kapsulki do prania lovela 12szt za 14,99 zł
dzięki za info, właśnie chciałam je zakupić
Ja połowalam na pieluchy te dady r. 1 bo na promocji są, ale u mnie nie ma w sklepie
Ja biorę pregna plus tabletki, i tam jest i Wit d i jod i żelazo, magnez i dha. Za tydzień zobaczyny jak morfologia się trzyma, bo ostatnio miałam jak dwóch chłopow mocnaAPrzybylska, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Dady 1 dostałam w spadku od siostry, więc do szpitala zapas mam
I też uważam, że do domu już lepiej 2 kupić, bo jest nieduża różnica w przedziale wagowym.
No dokładnie
Mo ale jednak to jedno opakowanie do szpitala to nie tak łatwo upolowac:-D bo z dwójkami to nie ma problemu przynajmniej u mnie w sklepie, to można w każdej chwili bliżej porodu iść. A tu mnie kusila promocja bo rzadko są na te no ale nie ma ich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 stycznia 2018, 15:07