Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Doberek
Ja wczoraj miałam okropny dzień, wyłam z bólu 6 h (14-21) a do tego wyłam z bezsilności, bo jak się mieszka samemu to nawet przysłowiowej szklanki wody nie ma kto podać a o jakimkolwiek ruchu nie ma mowy.
Dobrze, że kuzyn na imprezę jechał to o 20 mi Maca przywiózł i okazało się, że najbardziej smakował mi Cola,której w ogóle w życiu nie pije i jej nie chciałam, ale jak mi ją zostawił to wypiłam jednym duszkiem
W nocy już było lepiej, ale dziś wolę się też nie ruszać.
A propos wanienki, to wpadłam na pomysł, że może w moim przypadku (mała łazienka) dobrym wyjściem byłaby taka z uchwytem na wanne. Co o tym myslicie?
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/9e5243d8cb12.jpgMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Czesc Kochane!
Tęskniąca współczuje sytuacji jedyne co Ciebie ratuje to posiłki na wynis o ile masz cos pod teka . Ewentualnie postaw tatusia do pionu zeby pomógł bo musisz odpoczywać!
Trzymaj sie dzielnie ❤️
Magda czas , czasem bierz pod uwagę zmęczenie. Ja ciagle moge spac
A wole jechac teraz na promocje u raniowe bo ceny sa super. I przynajmniej ta najgorsza bedzie z głowy, no ubranie musze dotknąćMagdzia85F lubi tę wiadomość
-
Emily89 wrote:Taka wanienka z uchwytem na wanne kojarzy mi sie tylko z bolem kregoslupa... Jakos sobie nie wyobrazam... juz chyba wolalabym zupelnie na podlodze miec wanienke...
-
nick nieaktualnyTęskniąca też mam małą łazienkę i biorę stojak.
I tak jak dziewczyny radzą, musisz poprosić o pomoc. Ty pomagasz a gdzie teraz są Ci, którym pomagałaś???!!
Ilona czekam na wypłatę, bo za dużo na oszczędności wpłaciłam. Z resztą muszę z Mężem jeździć, więc nie zawsze się udaje. Co do zakupów to ubranka ok, kilka rzeczy chcę obejrzeć a w kolejny weekend dostaję ciuszki. Więc dopiero przejrze, co mi trzeba.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Madziu....już chyba dumę schowałam w kieszeń...sąsiadka mi obiadki przywozi, bracia robią zakupy i jak coś chce to po prostu dzwonie do kogoś...jestem mile zaskoczona , bo ludzie reaguja w bardzo pozytywny sposob
Etoilka, Monnn, APrzybylska, Ilona92, Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
U mnie leniwa sobota. Tylko pranie się zrobiło i pokonałam karton ubranek. Zuzia musi zostać miłośniczką samochodzików i koloru niebieskiego Ja już też czekam na wypłatę
Etoilka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
A ja od wczoraj nic nie robię, tylko wydaję pieniądze. Nie wiem, czy to wizja możliwego szybszego porodu czy brak zajęcia mnie to tego skłoniły
W każdym razie złożyłam zamówienie (niemałe...) w aptece Gemini, w Dolce Sonno zamówiłam 2 koszule do karmienia i szlafrok, a w Smyku śpiworek do spania, rożek i pieluchy z Motherhood. Średnio lubię zakupy przez internet, więc mam nadzieję, że nie będę mocno zawiedziona, jak już dotrze kurierAPrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Etoilka wrote:A ja od wczoraj nic nie robię, tylko wydaję pieniądze. Nie wiem, czy to wizja możliwego szybszego porodu czy brak zajęcia mnie to tego skłoniły
W każdym razie złożyłam zamówienie (niemałe...) w aptece Gemini, w Dolce Sonno zamówiłam 2 koszule do karmienia i szlafrok, a w Smyku śpiworek do spania, rożek i pieluchy z Motherhood. Średnio lubię zakupy przez internet, więc mam nadzieję, że nie będę mocno zawiedziona, jak już dotrze kurier
To już na prawdę z górki i lepiej nie zostawiać na ostatnią chwilę. Ja obecnie poszukuję wanienki, pieluch tetrowych premium (140g/m2) i zabawek. Na Gemini czeka pełen koszykEtoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Podzielcie się, co macie na liście z Gemini, bo u mnie jak na razie mało rzeczy w koszyku
Wczoraj sobie zrobiłam rozpiskę w excelu apropo do remontu, jakie meble i inne pierdoły, wraz z linkami. Do tej pory wszystko dodawałam do zakładek i mam tam niezły burdel. Przy okazji zrobiłam podobną listę, co chce kupić od jakiego sprzedawcy na Allegro dla Gabrysi
A dzisiaj trochę u mnie pracowicie, bo trzeba się w końcu wziąć za opróżnianie szaf i powynosić wszystko.Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
APrzybylska wrote:Mam nadzieję, że wszystko przyjdzie piękne i będziesz zadowolona
To już na prawdę z górki i lepiej nie zostawiać na ostatnią chwilę. Ja obecnie poszukuję wanienki, pieluch tetrowych premium (140g/m2) i zabawek. Na Gemini czeka pełen koszyk
Do mnie właśnie dopiero od kilku dni dociera, że to już coraz bliżej...
Ja wanienkę dostaję od kuzynki, za zabawkami się specjalnie na razie nie rozglądam (myślę, że je akurat będziemy dostawać w prezencie), a pieluchy kupiłam na razie tylko "wyjściowe", tetrowe i muślinowe. Muszę jeszcze dokupić zwykłe białe.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Tusianka wrote:Podzielcie się, co macie na liście z Gemini, bo u mnie jak na razie mało rzeczy w koszyku
Wczoraj sobie zrobiłam rozpiskę w excelu apropo do remontu, jakie meble i inne pierdoły, wraz z linkami. Do tej pory wszystko dodawałam do zakładek i mam tam niezły burdel. Przy okazji zrobiłam podobną listę, co chce kupić od jakiego sprzedawcy na Allegro dla Gabrysi
A dzisiaj trochę u mnie pracowicie, bo trzeba się w końcu wziąć za opróżnianie szaf i powynosić wszystko.
Ja zamówiłam Octanisept, maść Maltan na brodawki, maść Linomag do pupy, krem do twarzy dla niemowląt Hipp, sól fizjologiczną, aspirator do nosa, D-Vitum, szczotkę i grzebyk dla niemowląt, nożyczki i cążki do paznokci, małą butelkę z Aventu, gaziki, płatki kosmetyczne dla niemowląt, wkładki laktacyjne, majtki i podkłady poporodowe, podkłady higieniczne, mleczko do prania Lovela, płatki mydlane Dzidziuś.
Trochę rzeczy kupiłam już wcześniej w Rossmannie. Pewnie jeszcze czegoś brakuje, ale to już na spokojnieWiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 16:05
Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
U mnie od Gemini również Octenisept, płatki kosmetyczne i chusteczki nawilżane Cleanic Kindii, Bepanthen, Ziaja lano-maść na brodawki, Iladian do mycia podwozia, Femibion.
Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców z Allegro? Poza HubiWorldTusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
To w zasadzie u mnie podobny koszyk
Na liście mam prawie większość od HubiWorld Oprócz tego BabyPlPl, ale tu tylko łożeczko + materac, flaming24 od niego będziemy zamawiać leżaczek do kąpieli. A z takich spoza allegro to mam jeszcze DolceSonno - koszule i szlafrok.APrzybylska, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Sylwiaa95 wrote:Swiat___Dziecka asortyment i ceny podobne do HubiWorld14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Sylwiaa95 wrote:Przejrzalam wlasnie kilkanascie ofert z allegro z pieluszkami i tylko w jednym znalazlam 130g/m2 a tak to wszedzie 110-115..
http://allegro.pl/pielucha-tetrowa-bawelniana-lux-pieluchy-tetrowe-i5866183144.html
http://allegro.pl/pielucha-tetrowa-pieluchy-tetrowe-lux-70x80-bawe-z-i7083507195.html
Jak w wyszukiwaniu wpiszesz pieluszka tetrowa lux, to pokazuje się sporo ofert W aptece Gemini też można takie znaleźć.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 16:36
Sylwiaa95, Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]