Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Bardzo proszę
Niestety zamówiłam kilka tych 115g/m2 i jeżeli chcecie wrzucę Wam fotkę (ale dopiero jutro lub w poniedziałek) jak one w rzeczywistości wyglądają.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 stycznia 2018, 16:44
Tusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyAPrzybylska wrote:U mnie od Gemini również Octenisept, płatki kosmetyczne i chusteczki nawilżane Cleanic Kindii, Bepanthen, Ziaja lano-maść na brodawki, Iladian do mycia podwozia, Femibion.
Macie jakichś sprawdzonych sprzedawców z Allegro? Poza HubiWorld
A do czego octenisept do pępka?
Bo nie wiem co jest teraz dobre, wcześniej przemywalam spirytusem -
Madzia firma to hoppop
Tęskniaca dobrze, ze masz zyczliwych ludzi wokol siebie. A ty nie jestes z ojcem dziecka? Czy on pracuje gdzieś daleko od domu.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
key_b wrote:
Tęskniaca dobrze, ze masz zyczliwych ludzi wokol siebie. A ty nie jestes z ojcem dziecka? Czy on pracuje gdzieś daleko od domu.
Nie mieszkamy razem póki co, on sporo pracuje na delegacjach, narazie jest tatusiem "dochodzącym, na godziny" choć znamy się 10 lat. W planach mamy budowe domu ( mam juz pozwolenie na budowe nawet ) więc jest szansa ze sie to zmieni. Wszystko rozbija sie oczywscie o kasę - jak bedzie to dom bedzie szybciej, jak nie...to jeszcze poczekamy....ale w gre raczej chodza lata, a ja ze wzgledu na moj wiek, nie chcialam dluzej zwlekac z ciaza, wiec jakis czas musze sie przemeczyc w obecnej sytuacji.
-
nick nieaktualnyEtoilka dziękuję, własnie zajrzałam do apteczki i miałam ale ważność do 11 2017
Tak ogólnie to zrobiłam listę na Gemini mam w koszyku 450 zł, na allegro 750 zł,
zachciało mi się piwa zimnego lub wina i nie wiem co robić
Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Octenisept jest lepszy, bo odkaża a nie szczypie
Aga, podobno są nawet bezalkoholowe wina już dostępne w sprzedaży
Ja póki co ogarnęłam w głowie plan jak dostosować naszą sypialnię pod dodatkowego Lokatora, a uwierzcie że to nie było proste zadanie.. w tyg. wybieramy się po komodę i wreszcie będę miała gdzie składować rzeczy dla Wiktorka, a wtedy mogę ruszać na shopping
I przekonałam męża że dobrze byloby zdążyć jeszcze przemalować salon, o dziwo nie miał nic przeciwko :dAgiii37, Etoilka, Monnn, Ilona92, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMagdzia85F wrote:A ja czytam o tej wanience z ikei i jednak nie biorę. Kupię komplet wanienka ze stojakiem.
Pytalas chyba ze wozek.nowy w razie gdyby. Wiesz co bo ogladam narazie uzywane. Ceny wachaja sie od 900-1200. Nowy ale z gorszym fotelikiem tym od bobostello mars kosztuje 1600. Akurat na fotelik nie bardzo patrze bo mielismy taki tylko wtedy bylo to rammatti mars i wozilismy olka okolo 6-7miesiecy. Pozniej kupilismy lepszy i bezpieczniejszy. Jednakze dla mnie dodatkowe 600zl za wozek jest tez spora kwota - jesli nie znajde uzywanego w dobrej cenie, poprostu na chwile obecna zbieram kase i kupie nowy tysiaka mam to i 600 dozbieram
Milego dnia!Magdzia85F, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Jakby nie patrzeć, to większość już masz
Możliwe, że jutro pojedziemy po nowe auto, o ile dadzą mężowi raty. Mieliśmy kupić dopiero w marcu, ale z tym co chwila wychodzą jakieś problemy i nie widzę sensu ładowania w nie kasydziewiec.zero, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySylwia super:-)
Dziewiec.zero rozumiem, też patrzę na kasę, bo ja mogę trochę przegiąć a po
co? Wanienkę, to biorę taką zwykłą i tyle.
Ja już mam dość tych wózków, bo za dużo tego. A boję się kupić, bo potem okaże się, że do bani...:'(
Póki co, to podoba mi się jeszcze ten -> https://naforum.zapodaj.net/thumbs/713a0b0e371c.jpg
Mała zaczęła mi pod żebra wchodzić! Tak z boku!!! Szok, że już
Tusianka my auto też teraz kupiliśmy, od razu fotelik zobaczymy pod auto a też mieliśmy później kupić.
Powodzenia oczywiście w zakupach!!!
Tusianka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEtoilka wrote:Tak, do pępka. Na rany po zszywaniu brzucha/krocza chyba też jest ok
Tak dobry. Stosowałam po dwóch operacjach. Polecam.
Agiii37 wrote:Etoilka dziękuję, własnie zajrzałam do apteczki i miałam ale ważność do 11 2017
Tak ogólnie to zrobiłam listę na Gemini mam w koszyku 450 zł, na allegro 750 zł,
zachciało mi się piwa zimnego lub wina i nie wiem co robić
U mnie też ok.500 zł, ale sprawdzałam, jak pisała Ilona i kilka rzeczy wezmę w Rossmanie. Bo są tańsze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 stycznia 2018, 15:41
-
Cześć Wam
Ja dzis byłam na shoppingu ubraniowy nawet i dla siebie cos kupiłam. W tym miesiącu jeszcze wózek kupujemy, a na nastepny zostawiłam sobie kosmetyki i sr higieniczne i kocyki, ręczniki , śpiworek . Zastanawiam sie teraz nad łóżeczkiem:/ bo na początek nie wiem czy nie kupimy shuggle. Moj jest za tym rozwiązaniem, a jak bedzie starsze to spokojnie bedzie mogło spac na dole, a my u siebie na gorze. Bo domek mamy ledwo 60pare metrów, taki przejściowy. Ja chusteczki kupuje waterwipes i to tylko do szpitala i na wyjście, bo w domu mam wode, mysli i co rano do pojemnika uszykuje płatki te duze nasączone woda. Dla mnie składy chusteczek sa tragiczne dla tak wrażliwej skory . Zakupy bede robic w rossmanie no niektóre produkty sa tańsze niz w genini z karta rossne. Piżamę to tylko do szpitala bo pozniej to mam na codzień , szlafrok tez mam do szpitala bo musi byc cienki inacEj umrę z goraca. Ważne tylko skarpetki a stanik do karmienia mam upatrzony w jednym bieliźniarskim, a resztę bede kupować na bieżąco, no swiat internetowy jest cały czas i sklepu tez otwarte. Także ja sie nie przejmuje. A i dziewczyny zauważyłam, ze ceny na olx sa bardzo niskie, z dobra jakością nawet jesli chodzi o kocyki minki bawełniane wraz z poduszka i wkładem, cena komplet 40 zł ...Magdzia85F, Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyIlona racja, że nie ma co teraz tak szaleć, bo można na bieżąco coś kupić.
U mnie mama nawet mówi, że fotelik-nosidelko potrzebne na początku bardziej niż wózek i nawet jak Mała będzie a wózka nie, bo nie zdąży dojść, to nie ma co się martwić. W sumie to racja, bo póki co to nie mam, gdzie go trzymać. Pokój jeszcze nie gotowy.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ej, błagam nie dobijajcie mnie z tymi zakupami....
ja oprócz laktatora i może z 4 szt ubranek nie mam jeszcze kompletnie nic. Mało tego...nawet nie mam wybranych rzeczy, bo wybór wózka to jakiś koszmar, łóżeczko i komoda które mi sie podobaja są mega drogie i się waham czy jest sens aż tyle wydawać...o innych rzeczach nie mam zielonego pojęcia...
czytam i czytam o Waszych wyczynach shoppingowych i tylko sie za głowę łapie....ILE????.....450 zł zostawiłyście w aptece???????? to ja chyba mam jakies Listy Wyprawkowe w wersji MINI, albo nie mam pojecia co ile kosztuje ( co jest calkiem mozliwe )
Po moim pobycie w szpitalu dotarło do mnie, że informacja którą wczesniej wyczytałam, że koszul do karmienia najlepiej mieć minimum !!!!! tyle ile dni sie jest na oddziale jest jak najbardziej prawdziwa. Wcześniaj wydawało mi się że to przesada i zbytek, a teraz wiem, że tu plamienie, tu żel z KTG i jesli chcesz sie czuc komfortowo wymiana jest niezbedna....wiec zamowilam jeszcze 2 przez neta ( mam teraz w sumie 4 - moze starczyIlona92 lubi tę wiadomość