Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Tęskniąca wrote:U mnie noce też wiele do życzenia pozostawiają.
A ja u siebie zauważyłam dziwny objaw...czy któraś się ślini jak małe dziecko ? Kąciki ust mi przeciekają
Rozebrałam choinkę - rany jakie to energochłonne, padam ze zmęczenia....oj to tym leżeniu to do formy bede wracac chyba miesiacami..
Ja sue nie ślinie, ale nam pełno wydzieliny w nosie... kiedys czytałam, ze to normalny objaw
Ja to modlę sue żebym ja i żadna z Nas nie popuszczania -
Sylwiaa95 wrote:Chyba sie wezme w tym tyg za pranie liczac ze jedno bedzie mi schło tak ze 2 dni , dodać prasowanie ktorego niecierpie , to troche mi z tym zejdzie
-
APrzybylska wrote:Ja już mam po wszystkim. Zastanawiam się jaki będzie dzisiejszy wynik. Już tak się pilnuję, że bardziej chyba się nie da.
Ale żeby nie było, to jest chyba przesłanka do CC. Więc jakiś pozytyw w tym jest
Chciałbys miec cc? Nie pamietam jak była i tym rozmowa także z gory przepraszam za ponawianie -
Ilona92 wrote:Bedzie dobrze!
Chciałbys miec cc? Nie pamietam jak była i tym rozmowa także z gory przepraszam za ponawianie
Nic nie szkodzi, ja zapominam co robiłam dzień wcześniej
Też się nie ślinię. Miałam ślinitok jakoś w okolicy połowy ciąży. Nos zatkany, zwłaszcza wieczorem.Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja po wizycie. Położna wymacala brzuch i młody leży skośnie prawdopodobnie. Skierowanie na morf i mocz dostałam i pobrala próbkę na paciorkowca. Ja bardzo nie chce CC i chyba będę na czworaka po domu latać( podobno pomaga dzieciom główka w dół się odwrócić). I dziś wózek zajechal! Po południu jadę do tesciowej( przyszłej) odebrać i ciag dalszy wypakowywania po przeprowadzce...
Tęskniąca, Etoilka, APrzybylska, Tusianka, ibishka, Magdzia85F, aga_90, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Sweetmalenka, maluch ma jeszcze trochę czasu, żeby się obrócić, spokojnie! jak jest położony skośnie, to chyba jest na dobrej drodze
Ja właśnie wywiesiłam pierwsze dzieciowe pranie - pierwszy raz w życiu robiłam pranie z taką radością Coś czuję, że prasowanie też będzie supergrzanewino, Ilona92, Agiii37 lubią tę wiadomość
-
W moim labie norma jest do 31, poprzednio miałam 38. Miałam zlecenie tylko na ALAT. Lekarz mówił, że jak urośnie to będziemy się martwić, więc się martwię. Wizytę mam 13.02, a ten wynik mam robić co tydzień.14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualnyHej, ja też jutro mam usg III trymestru.
Teskniaca, zwiększona ilość różnych wydzielin w ciąży jest podobno normalna... Ja mam na imię Natalia.
Dziewczyny, w ciągu najbliższych 2 tygodni zamierzam pozamawiac tekstylia wszelakie i pytanie o otulacze do kogoś, kto jest w temacie - piszecie, ze dziecko w czasie snu podnosi łapki do góry. Jak to się ma do takiego owijania? Chodzi o to żeby właśnie tlumic ten odruch?Magdzia85F, Tusianka, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Nie Natalia, bo otulacz daje swobodę ruchów. Ja mam taki co rączki są w górze. Bardziej chodzi o ochronę przed zadrapaniem i o zwężenie przestrzeni dziecku, bo 9 miesięcy w brzuchu ciasno a tu nagle tyle miejscai podobno w otulaczach są spokojniejsze
machirude, Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kurcze Natalia nie powiem Ci bo aż takiego doświadczenia nie mam:-( dziewczyny któraś coś??
A czytałaś opinie na internecie? ja zawsze jak mam wątpliwości i nie mam kogo spytać z tej pierwszej pewnej ręki to wertuje internet w poszukiwaniu opinii i czytam ich jak najwięcejmachirude, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOpinie takie pół na pół, jedne dzieci zadowolone, inne nie. Wiec pewnie trzeba sprawdzic na sobie
Ja chciałam ze Swaddleme, ale etap drugi od razu, w mniejszym rozmiarze, bo w jedynce te dzieci wyglądają jakby się miały zaraz udusić takie są opiete -
nick nieaktualnyJa nie kupuję otulacza, syna zawijaliśmy w rożek razem z rączkami żeby miał ciasno i było ok, raczki miał w górze, kurcze tarza to nawet nie wiem jak to robić, pewnie wyjdzie w praniu, ale nie pamiętam żebym raczki opuszczała czy coś.
Ja zrobiłam pół szafy i z drugą częścią dałam sobie spokój bo pościel muszę ogarnąć, zrobiłam obiad zawiozłam mężowi do pracy, odebrałam paczkę z c&A, zatankowałam i umyłam auto, zrobiłam 4 pralki 2 zmywarki i do końca dnia lezę, będę oglądała tv i na kompie.
a to moje wszystkie ciuszki
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/f7e89a7c29c9.jpg
A to dzisiejsza paczka z C&A kurteczka i ciepły pajac na wyjscie ze szpitala
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/5e73ddf39b13.jpgTusianka, Magdzia85F, ibishka, grzanewino, Ilona92, APrzybylska, machirude, Etoilka lubią tę wiadomość