Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTęskniąca wrote:Dzień dobry,
od poniedziałku robię test pamieci
APrzybylska - Ania
Magdzia85 - Magda
Emily 89 - Kamila
BP_2 - Sandra
Grzanewino - Agnieszka
Pomaranczka 33 - Dorota
Agii 37 - Agata
Tusianka - Marta
Etiolka - Marysia
ibishka - Iza
aga 90 - Agnieszka
asig - Asia
machirude - Natalia
Ilona 92 - Ilona
Sylwia95 - Sylwia
Sweetmalenka - Judyta
Gosiaczek - Gosia
Monnn - Monika
Przepraszam , jeśli się pomyliłam albo nie pamietam Dziewczyny "bezimienne" póki co dla mnie przypomnijcie się proszę
Tęskniąca - Klaudia
Dziewczyny - czy zgoda na wrzucenie na 1 stronę?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2018, 13:47
Tęskniąca, grzanewino, Sylwiaa95, Etoilka, Tusianka, ibishka, pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Z ta lista to dobry pomysł żeby ją dać na pierwszą stronę.
APrzybylska trzymam kciuki żeby to nie było nic poważnego i żeby leki pomogły.
Tęskniąca może lepiej jakąś pani zatrudnić do pomocy? Bo z rodziną bywa różnie a jak, np zwrócisz uwagę, że coś jest zrobione nie tak to pewnie się ta osoba obrazi a pani sprzątającej zapłacisz i możesz wymagać i masz święty spokój, nikt Ci za jakiś czas nie wypomni, jak bardzo Ci pomógł.Tęskniąca lubi tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Jakby co - lista imion uzupełniona jest na 328 stronie
Magdzia85F, Tusianka, Tęskniąca lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Już są!!! Filmiki z koncertu mojego chóru
Polecam posłuchać, w ten ostatni dzień słuchania kolęd (w teorii )
https://www.youtube.com/watch?v=6L2YNMwNX1Y&list=PLBZ_uUhMI5Mjym4kQx227ZG3WxMbUrq1c&index=8APrzybylska, Tusianka, grzanewino, Magdzia85F lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Kama, nie znalazłam tam brzuszka
nie było Cię z nimi?
Byłam na widowni
To miał być mój ostatni koncert z Nimi przed porodem, ale niestety taki duży koncert wiąże się z dużą ilością prób na stojąco, a mój brzuszek zaczął się buntować w grudniu, więc musiałam odpuścić
Strasznie żałowałam, ale musiałam wybrać to co ważniejszeTęskniąca, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Cześć Brzuchatki
Ostatnio trochę mnie tu nie było, trochę nie mogłam a trochę nie chciałam ale nie ważne, jednak sobie Was podczytywałam
Właśnie wracam od lekarza, wszystko jest w porządku, Mała się odwróciła główką w dół, wyniki w normie, niby spadły mi trochę płytki ale od początku miałam je na niskim poziomie więc nie ma powodu do stresu. I co szok, zostały nam już tylko dwie wizyty!! Kiedy to zleciało??
Trzymam kciuki za Wasze wyniki, Wasze szyjki, Wasze Maluchy i Wasze porodyTęskniąca, Etoilka, grzanewino, Magdzia85F, Tusianka, APrzybylska, aga_90, ibishka, Agiii37, Ilona92, BP 02 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Do poniedziałku moja wątroba ma czas aby się ogarnąć. Jadę do lekarza po receptę. Jeżeli w poniedziałek wyniki będą złe - kładziemy się14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Kamila wow!
Dorota ale będziesz zaglądać?
A ja jestem zła. Byłam w przychodni podpytałam o położna. I dupa. Nie ma czegoś takiego jak wizyty w ciąży, dopiero po urodzeniu dziecka. No comment.
Zabawne, a przysługują każdej ciężarnej po 21 tygodniu ciąży
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Etoilka, mój wynik ze środy to 138 tys. zaczynałam od 161 tys.
grzanewino, brak śniegu na pewno też ma swój udział, aczkolwiek najbardziej boli jak Cię ludzie zawodzą, niby wiem, że ludzie to tylko ludzie i zawsze trzymam dystans ale jak ktoś z bliskiego otoczenia zawodzi to mimo wszystko boli
Ania, kciukam za Twoją wątrobę. Aczkolwiek pamiętaj że w razie czego to w szpitalu tylko Ci pomogą, nie zaszkodzą, wiadomo, że lepiej być w domu ale czasem warto dać się położyć. Jakby nie było jesteśmy z Tobą i mocno trzymamy kciuki!
Madzia, będę bo Was lubię potrzebowałam po prostu trochę czasu w "samotności"Magdzia85F, Etoilka, Ilona92, BP 02, APrzybylska lubią tę wiadomość
Madzia, od wczoraj mają więcej miejsc na Żwirki
"Szanowni Państwo, Drodzy Przyjaciele! Z prawdziwą przyjemnością informuję, że wczoraj, dokładnie w rocznicę otwarcia Kliniki, udało się uruchomić Pododdział Patologii Ciąży w nowej, docelowej lokalizacji. W pierwszym roku działalności odbyło się u nas 1216 porodów, z czego 165 w styczniu br. - kolejny rekord Dziękuję całemu Zespołowi oraz naszym Pacjentkom! Profesor Piotr Węgrzyn"Magdzia85F lubi tę wiadomość
nick nieaktualny