X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Kwiecień - plecień 2018
Odpowiedz

Kwiecień - plecień 2018

Oceń ten wątek:
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila, super zdjęcie! Czekam na resztę :)

Magda, wizytujemy jutro razem :D U mnie akurat będą 3 tygodnie różnicy i aż się boje, ile waży ten klocek :D

W weekend będę zamawiać koszule i inne rzeczy higieniczne, bo gdyby coś się działo to jestem w czarnej dupie. No i na czwartek jesteśmy umówieni z koleżanka na wybieranie ubranek i oględziny wózka i fotelika. Więc jakiś progres jest :D

Ilona92, Etoilka, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość

km5stv73sw35n5tw.png
    04/04/2018 3:22
    3990g, 56cm
  • pomarańczka_33 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahahaha Klaudia, ale to na Twoją odpowiedzialność bo mi zawsze lepiej wychodziło liczenie niż pisanie ;D

piszę do mojego M smsa, że właśnie kurier opony przywiózł a on mi odpisuje: "ładne są?" :P no jak opony mogą być ładne??? więc mu odpisałam, że są piękne... takie oponiaste :P

Ilona92, Etoilka, Tusianka, grzanewino, Magdzia85F, APrzybylska, BP 02, aga_90 lubią tę wiadomość

Kirunia - jesteś już z nami Maleńka <3
  • Ilona92 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prezenty wiec darowanemu koniowi w zeby sie nie zagłada :) ale fajne te rożki bo mozna i do wózka wrzucić czy położyć w domu, a wiem, ze zaraz wszystkiego prac nie bede jesli nie bedzie dużych nieczystości ;)

Co do paczkow to tez sie dodaje spirytus zeby nie chłonęły za duzo tłuszczu no i fakt musza wyrosnąć , ale tez niw za długo bo przerośnie ciasto .
    Zreszta praktyka praktyka i jeszcze raz praktyka :)

pomarańczka_33, Etoilka, Tusianka, Magdzia85F lubią tę wiadomość

qb3cj48ah5hohfgu.png
    klz9krhmxrpn9h80.png
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, była któraś na warsztatach Świadoma Mama? Wyskoczyło mi na facebooku, że w czwartek są w Zielonej Górze i napisałam nas z mężem. Jakieś wrażenia/opinie?

km5stv73sw35n5tw.png
    3990g, 56cm
  • APrzybylska Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja idę do szpitala. Postaram się do Was zaglądać. Zdrówka dla Was i maluchów :)

14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
    29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
    19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]
  • Tusianka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, nie było żadnej poprawy po lekach? Trzymam kciuki, żeby Ci pomogli!

km5stv73sw35n5tw.png
    3990g, 56cm
  • Emily89 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, trzymam kciuki mocno, żeby pomogli Wam i wypuścili do domku <3

bl9c3e5ez8bo2wpc.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Właśnie Aniu miałam pytać jak u Ciebie. Odzywaj się tak często jak będziesz mogła. Trzymam kciuki! Będzie dobrze!

Marta o ciekawe, ile będzie teraz ważyć, aż sama ciekawa jestem.

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu - kciuki i pamiętaj, jesteśmy z Tobą !!! Zaglądaj często bo będziemy tęsknić !!!

nqtko7eswtot5kmm.png
  • BP 02 Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, trzymaj sie! Na pewno bedzie lepiej a i w szpitalu przynajmniej pod kontrola!
    Ilona, dzieki, nie przejelan sie jakos zbytnio ;) tym bardziej ze roznica od zalecanej wagi to chyba 1 kg ;)
    Ja chce paaaaczki ... tu nie ma dobrych :(
    Poza tym chodze wkurzona bo znowu narobili balaganu w biurze... ciekawe co bedzie jak pojde na macierzynski... przyjnuje zaklady po ilu dniach do mnie zadzwonia :D

dxomclb10296nsxe.png

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania, dołączam się do Dziewczyn z kciukami! na pewno będzie dobrze, będę czekać na wieści od Ciebie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu właśnie ciągle czekałam na wieści od Ciebie, trzymam kciuki daj znać jak u Ciebie.
    Pozdrawiam :)

• asiq Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2018, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania ja również trzymam kciuki, mam nadzieję, że w szpitalu szybko wyniki się poprawia.

Jak któraś ma sprawdzony przepis na początki to poproszę, bo w tym roku planuje zrobić sama, tu nie ma dobrych a mam mega smaka.

Sesji nie planuje, tzn może sobie sami z mężem zrobimy jakieś zdjęcia, tylko na razie nie mam za bardzo wizji jakby to mogło wyglądać

• Tęskniąca Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie dziś mroźno ale słonecznie było i chciałam porządnie wywietrzyć mieszkanie i tak mi po plecach zimno przejechało, że do tej pory czuje lędźwie, no i skurcze się pojawiły....ale leżę i nie robię nic. Przestraszyłam się ale trochę lepiej jest teraz...jeszcze naczytałam się , że u jakieś dziewczyny w ciągu tygodnia szyjka skróciła się z 2,6 do 2 cm...i musi leżeć plackiem !!! - tego sie najbardziej boje...ja mieszkajac sama nie dalabym rady tak. Mam stresa przed środową wizytą, tak bym chciała, żeby okazało się, że szyjka została na starym poziomie, bo jeszcze muszę jechać do sklepu zamówienie zrobić - przecież ja nic nie mam oprócz ciuszków i kosmetyków, no i torbę do porodu muszę w końcu skończyć pakować.
    Błagam o dobrą energię ;) trzymajcie kciuki, a ja wizualizuje sobie dłuuugggą szyjkę ;)

nqtko7eswtot5kmm.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Teskniaca jestem z Tobą, ja lubie robić zamówienia przez internet bo wtedy nie muszę nosić nic, mam nadzieję że Twoja szyjka stoi w miejscu a nawet życzę żeby się wydluzyla maksymalnie.

Mnie męczy leżenie, nie umiem miejsca nadal sobie znaleźć nie wiem czemu.

Zjadłam na kolacje kaszke manna z sokiem malinowym, później śledzia z puszki w oleju i jabłko, a później się dziwię że mi nie dobrze, tzn teraz ok tylko ryba mi się odbija, wybaczcie jestem okropna.

• nick nieaktualny

Wysłany: 5 lutego 2018, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    https://naforum.zapodaj.net/thumbs/527897bf2f8d.jpg

Wybaczcie stary zeszyt ale przepis dobry, widać plamy na kartkach, ale ja jak pieke to na całego, duża porcja, można zrobić pół, może któraś skorzysta.

Etoilka, Magdzia85F, Tęskniąca, ibishka lubią tę wiadomość

• Etoilka Autorytet

Wysłany: 5 lutego 2018, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniu, trzymaj się!

Klaudia, będzie dobrze, nie panikujemy :) jest też masa dziewczyn, którym się po luteinie szyjka wydłuża - tego się trzymajmy!

Tęskniąca lubi tę wiadomość

h84f3e5e7aigw4hm.png
    mhsvcwa15qvcnn0c.png
  • asiq Przyjaciółka

Wysłany: 5 lutego 2018, 21:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agii dzięki za przepis, na pewno skorzystam :)

Tęskniąca kciuki zaciśnięte, na pewno z szyjka jest bez zmian :)

Tęskniąca, Agiii37 lubią tę wiadomość

Wysłany: 5 lutego 2018, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śnieg spadł na Księżycu!! ;D <3

Klaudia, przesyłam Ci duuużooo dobrej energii, a szyjka na pewno ma się dobrze i na razie się nie skraca :)

Agiii, jesteś moją inspiracją kulinarną - jutro na drugie śniadanie będzie kasza manna z sokiem malinowym :D podpowiedz mi jeszcze co na obiad mogę zrobić bo weny nie mam ;) zamrażarka pełna schabowych ale zwykłe kotlety już mi się przejadły :P

A ja właśnie przeczytałam ten artykuł i mam nadzieję, że to żart jakiś i to nie przejdzie bo w innym wypadku po macierzyńskim będę się musiała chyba od razu przekwalifikować...
    http://kadry.infor.pl/wiadomosci/772748,Wazne-zmiany-w-wypowiadaniu-umow-o-prace.html

Magdzia85F, Agiii37 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 6 lutego 2018, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej!!!

Padam po 22 jak dziecko :P

Klaudia - wdech, wydech! Będzie dobrze, pamiętaj, że nastawienie też dużo daje:) My trzymamy kciuki!!!

Agiii o zobaczę Twój przepis z moimi wypiekami. Rozwala mnie tylko ta ilość jajek :P Odpoczywaj trochę! Bo potem czasu nie będzie.

Dorotko - a to te dobre zmiany w kodeksie pracy? Ja mam umowę na czas nieokreślony. I nie chcę zmieniać kwalifikacji, bo lubię swój zawód.

U mnie Panienka wczoraj znowu się wypinała :P głaskałam Ją z Mężem chyba z 10 minut, żeby się schowała :P Nauczymy Ją teraz to potem będzie chciała:)

Tusianka, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość

‹‹ 343 344 345 346 347 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ