Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga, dobrze, że tak to się wszystko skończyło. Niech Wiktorek rośnie szybko a Ty wracaj do pełni sił i zdrowia! Teraz już będzie tylko lepiej
Dorota, mi nic takiego się nie dzieje. Ale pewnie to normalna reakcja organizmu na duże obciążenie. Trzymam kciuki, żeby dokuczało jak najmniej!
Klaudia, a jak u Ciebie?
Ja uciekam na badania. Miłego dnia!Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 07:53
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Aga - kciuki za Ciebie i Wiktorka.
Dziewczyny, jak tam w szpitalach, dajecie radę?
Ja niestety dalej krwawie...już nie taką żywą krwią, tylko raczej to już taki brązowy śluz, jak przy końcówce okresu, więc może się juz to stabilizuje. Będę jeszcze dziś dzwonić do lekarza, może tym razem się uda. Dopóki leżę jest ok, jak tylko się ruszę od razu "mokro".
Intuicja mi podpowiada, że to jakieś naczynko pękło przy tym niemiłym badaniu i jak tylko się ruszę to nie pozwalam mu się zagoić i dlatego to tak długo trwa. Po poprzednich wizytach i takim badaniu też mi się to zdarzało, ale to raczej było plamienie a nie krwawienie no i trwało do max 4 h.
Belly mi pokazało dziś pierwszy raz "3" z przodu....aaaa.....39 dni teoretycznie zostało , więc za 3tyg już może się coś dziać
-
Hej! Aga wracaj do zdrowia. Zycze duzo szczęśliwych chwil i zwby Wiktor jak najszybciej nabrał prawidłowej masy byście migli wracac so domu i sie sobą cieszyć. Pisz co u was w wolnej chwili
Klaudia odpoczywaj , a jesli siw niepokoisz podjedz do położnej. Wszystko bedzie dobrze:)
Ja za tydzień mam ciąże donoszona ..niedługo podjade odebrać wyniki nadań i lecę na usg:)
Ze stresu czuje jak mi siw ciagle brzuch napina, skurcze przepowiadające czuje, ze pojawia sie niedługo, teraz juz czuje nieprzyjemne skurcze
Udanego dnia Wam zycze
-
Aga, dużo zdrowia dla Ciebie i Wiktorka! Niech nabiera szybko masy, żebyście mogli już być razem!
Klaudia, odpoczywaj i molestuj lekarza telefonami!
Iza, Ania, jak u Was?
Ja się zbieram zaraz do dentysty, żeby dokończyć to co mi zostało.
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Hej dziewczyny
Aga cudownie że już masz swojego okruszka. Wszystko będzie dobrze!
Ja wychodzę dziś do domu. Brzuch się uspokoił, zapis ktg w porządku, z małą ok. Wychodzi na to że to wynik obrotu małej że już większą jest i obrót wywołał skurcze! Ale spore dawki magnezu zastopowaly sprawę
Mam nadzieję że już się nie obroci więcej więc że mam już takie akcje za sobą. Czekam aż mi zejdzie pompa z magnezem do końca i śmigam do domu załatwiać te papiery. Madzia jest wymienione 5 rzeczy. Ale to takimi hasłami że ciężko się domyślić co poeta miał na myśli. Z dwoma może być problem, ale jak coś to będziemy próbować wycofać dokumenty z nadzoru argumentując to moim stanem, żeby to uzupełnić na spokojnie i złożyć za tydzień. Mam nadzieję że się sprawa dobrze skończy!
A i jeszcze się zdziwiłam dzis jak mi wypłata przyszła ze na l4 wypłata za luty jest mniejsza przez to że mniej dni w miesiącuhehe może to dla większości oczywiste ale ja nigdy wcześniej na l4 nie chodziłam to nie miałam pojęcia
Ilona92, Magdzia85F, Etoilka, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Iza, ja księgowa i też się musiałam upewnić o co kaman jak swoją wypłatę dostałam
odmóżdżenie ciążowe level expert
super, że wychodzisz do domu
Aga, Tobie zdrówka i wytrwałości no i mnóstwo zdrówka dla Wiktorka
Klaudia, obserwuj się i w razie czego jedź do specjalistów.
Marysia, dzięki! Dzisiaj rano obudziłam się w niezłej formie, oby się tak utrzymało do końca dnia
Madzia, powiem mojej pani doktor ale wizytę mamy dopiero 16.03.
Idę po kawę i pączusiaEtoilka, BP 02, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Ibisha, pomarańczka - mój mąż też zdziwiony, bo wyszło około 300 zł mniej
i dla mnie to, że krótszy miesiąc było jedynym wytłumaczeniem, jak widać nawet poprawnym
Ja wczoraj wieczorem czułam się jak kupka nieszczęścia i tak jak nie narzekałąm raczej w ciąży tak wczoraj miałam nawet problem, żeby się przekręcić, a zrobienie kroku wiązało się z bólem...
Dziś ból spojenia już trochę mniejszy na szczescie wiec wracamy do formy
I dziś wizyta!!!!))
A jutro mój mąż wyjeżdża na szkolenie do Krakowa na 4 dni, a do mnie przyjeżdża przyjaciółka z mężem i 8miesięcznym dzieckiemibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ja tez wczoraj mialam jakis nie bardzo wieczor- skora brzucha mnie okropnie bolala.. Maluch sie wypina i chyba moj brzuch juz nie daje rady. Ale dzis juz slonce swieci, ide do fryzjera, bedzie lepiej
I w ramach buntu zamierzam zjesc paczka do kawyTusianka, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBP u mnie podobnie z brzuchem. Mała coś wykombinowała sobie w nocy, bo rano brzuch bolał u góry.
A ja muszę się pochwalić, bo mam już uprasowane ciuszki Ady. I poukładane w komodzie.Tusianka, ibishka, Tęskniąca, pomarańczka_33, Etoilka, Sylwiaa95, BP 02, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
U nas nic nowego, jutro znowu powtórka badań. Od 12.03 mamy zacząć wywoływać poród.
Aga trzymam za Was kciuki. Wszystko się niedługo ułoży
Mam do Was prośbę - jutro przez CC przyjdzie na świat maleńka istota (waży około 500g) w 25 tygodniu, ponieważ życie jej i mamusi jest zagrożone. Kochane jeżeli modlicie się to proszę wspomnijcie o nich, a jeśli nie to chociaż wyślijcie pozytywne myśli. Wszystko staje się nieważne w obliczu takich tragedii.
Zdrówka dla Was i maluszków14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
nick nieaktualny
-
Modlitwa zapewniona.
Aniu wygląda na to, że jesteś teraz pierwsza w kolejce. Kciuki za Was !!!
A ja standardowo myśle już chyba pieluchami a nie mózgiem, bo zamiast "8" w telefonie to uparcie wykręcałam "3" więc logiczne, że się cały czas dodzwonić nie mogłam. Dziś mi się udało skontaktować, uspokoił mnie...tak jak myślałam to krwawienie z polipa, gdyby jednak zaczęły się skurcze to na ktg mam jechać.Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAniu - pomodlę się!!!
Dziewczyno, ile Ty się tam jeszcze napatrzysz na takich sytuacji
Klaudia - kalafiorrzecz normalna, ale po porodzie i połogu, i karmieniu mija
hehehe Dobrze, że się dodzwoniłaś
Zaczełam 35 tc, a Marysia 37!!! Ilona teżWiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 15:07
ibishka, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Ania- kciuki i za tego Okruszka i za Was!
Takie Malenstwo... oby sie ulozylo!
Magdzia- no nie wiem co te nasze dzieci sobie myslaniegrzeczne
u mnie dzis lepiejj, moze to rez zimno podraznia bardziej skore.. u mnie zwykle na mrozy tez zle reaguje przesuszeniem.
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
UWAGA, UWAGA !!!!Chwalę się
Skończyłam poprawiać poprawki, jutro jeszcze przeczytam wszystko ze zrozumieniem i wysyłam do poprawek nr 2.Mam nadzieję, że teraz już ich nie będzie w ogóle lub b. mało
Jest szansa, że oddam tą pracę do recenzji przed porodem, yyyuuppiii
Magdzia85F, Tusianka, pomarańczka_33, ibishka, Etoilka, BP 02, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Również trzymam kciuki za mała kruszynkę i rodziców!
Klaudia, gratulacje
O, mam już wynik GBS - ujemnyczekałam 2 dni, próbkę zawoziłam do Synevo, więc się szybko uwinęli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 marca 2018, 19:32
Etoilka, BP 02, Ilona92, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm