Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa też za bardzo nie lubię weekendów w ciąży, wolę tydzień, mąż w pracy syn w szkole i czas mi inaczej leci.
Ja dzisiaj pomylam podłogi w całym domu, zrobiłam obiad i chwilę leżę.
Mój Pawełek strasznie chory, od czwartku gorączka ponad 40, dzisiaj już nie wytrzymalam i dałam mu antybiotyk bez konsultacji ale w poniedziałek pójdę do pediatry i zobaczę co i jak, strasznie się męczył, teraz trochę lepiej ale w nocy chodzę mierze mu temperaturę, nie ma apetytu, chociaż dzisiaj zjadł tłusty rosół to może go ruszy.
Po 17 przychodzi do niego kolega, bo miał urodziny i kupiłam mały tort, zapalimy mu świeczki trochę smakołyków przygotuję i będzie ok, jutro chcemy na kręgle jechać, to ulubiona rozrywka moich chłopaków, ja oczywiście będę siedzieć i się gapic.
Przeziębienie dalej mnie trzyma, najgorszy jest katar, doszedł dzisiaj ból kręgosłupa smarowalam się amolem i mi struzka poleciała w rowek i myślałam że zwariujeod razu zapomniałam o bólu.
Życzę Wam miłego weekendu, odpoczywajcie sobie puki jeszcze możecieIlona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tęskniąca - u Nas też nie będzie jakiegoś wypasionego pokoiku, nawet meble(poza łóżeczkiem) będą z PeeReLu xD stara meblościanka
zrobimy mu pokoik, jak będzie miał dwa latka gdzieś
Na razie zawieszę mu pompony z bibuły i cotton ballsy. Tzn bardziej sobie zawieszę niż jemu, bo jemu to i tak wszystko jedno będzie
Tęskniąca, Etoilka, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Kamila - Meble z PeeReLu mnie rozbawiły
Agata - zdrówka dla Pawełka i reszty.
Rany, jeszcze 10 dni i idę na spacer...choćby po gazetę do kioskuOdliczam jak skazaniec
końcówki zawsze się dłużą...
A dziś spojrzałam na prognozę długoterminową i w drugiej połowie marca są 2 dni z 17 Ci oby zima w kwietniu nie wróciła...
Etoilka, ibishka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Klaudia, u nas też nie będzie osobnego pokoiku dla młodego. Na razie wynajmujemy mieszkanie, po ślubie tak się wszystko szybko potoczyło, że nie zdążyliśmy się nawet rozglądnąć za własnym
także to nasz następny cel, kupno mieszkania
- tam dopiero zrobimy pokój dla Wojtusia i (jak wszystko się dobrze ułoży) jego brata czy siostry
Agata, zdrówka dla Ciebie i Pawełka!
I Gosiu dla Ciebie, oby żołądkowe dolegliwości szybko minęły. Ja niestety też nie umiem pomóc.
U nas w planach na weekend kino i kolacja - ale rozbite na dziś i jutro, żeby jednak nie przesadzić
Klaudia, oby prognozy się sprawdziły! Już mi tak tęskno do wiosny!Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2018, 17:17
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Kamila, u nas właśnie wynosili wczoraj z pokoju rodziców 28-letnią meblościankę
Taką prawie 4 metry długości
Mój mąż odsypia po nocce i jak zwykle nie idzie go dobudzić. I siedzę tu z nim w ciemnościach i coś mnie trafia, bo nijak się nie mogę ułożyć, żeby wygodnie mi było z laptopem. A jak się ułożę, to mi nie wygodnie w słuchawkach. No i maszTrochę podrzemałam, ale zaraz go będę budzić, żeby do sklepu szedł. Tak to bym już dawno miała zakupy zrobione, ale teraz muszę czekać aż wstanie.
Klaudia, w piątek muszę zrobić badania i już się doczekać nie mogę, że w końcu wyjdę z domu. Jakieś święto normalnie. Niech już będzie ta wiosna, może chociaż trochę mi się z psychiką polepszy przez to zamknięcie w domu.
Dziewczyny, dużo zdrówka dla Was i dla Pawła
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualnyZobaczycie wiosna przyjdzie już niedługo, to najlepszy czas na rozwiązanie, jak będzie się wszystko budzić do życia to my z naszymi maluchami będziemy się spacerować, już nie mogę się doczekać, będzie cudownie
Etoilka, BP 02, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Mam nadzieję,że wiosna będzie pełną parą,bo w zeszłym roku nie bylo za ciekawie, to zdjęcie z 19.04 spod mojego domu...
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/19d9ac6f467c.jpg
Eee, takiego kwietnia nawet nie bierzemy pod uwagęIlona92 lubi tę wiadomość
-
Ja dziś rano miałam duży ból jakby jajnika. Po no spie i apapie minelo ale jednorazowa plamka na składce. Bez boli i skurczu. Do teraz wszystko ok. A przed chwilą znowu malutka plamka ale bez bólu... Młody kopię. Myślicie że to początek odejścia czopa?
-
sweetmalenka, ja bym na Twoim miejscu pojechała na IP. Jak mi się pojawiło plamienie to pojechałam, zrobili ktg, usg, dostałam jakieś tam leki bo wyszły delikatne skurcze i wypuścili do domu. Lepiej jechać niż się stresować. Tym bardziej, że np. na szkole rodzenia zawsze powtarzali żeby przyjeżdżać jak coś niepokoi, bo lepiej sprawdzić, więc raczej nie uważają nas za jakieś przewrażliwione wariatki
Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Myszkaka -ja fizycznie nie jestem spakowana, ale mam w jednym miejscu 90% rzeczy do zabrania, zeby w razie pilnej potrzeby nie biegac i nie zbierac po wielu szafkach
torba przyszla, ale musialam ja wymienic- bedzie we wtorek, wiec w srode pewnie bedziemy spakowani
-
Judyta - ja mam tak czasem, ale to winna polipa który mi się w ciąży zrobił (po podobno ma się wchłonąć) i też odczuwam podobny ból i mam plamienie (ostatnio po badaniu , dwa dni krwawiłam dość mocno i bół był silny) - może zrobiło Ci się podobnie, ale tak jak dziewczyny radzą, lepiej sprawdzić czy to to, czy coś innego.
Myszkaka - ja mam spakowaną torbę całą z wyjątkiem kocyków, ubranek itd. dla maluszka, wody, jakiś batoników, ładowarki do teli dokumentów. Z ubrankami czekam na komode, to od razu je sobie poukładam a o ładowarce i dokumentach raczej nie powinnam zapomnieć
-
nick nieaktualny