Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ibishka wrote:Gosiczek staraj się nie podnosić na wznak tylko bokiem bo to znaczy że Ci się mięśnie rozchodzą
Już przed ciąża miałam rozjescie mieśni.
Madzia ja nie wiem ale mnie takie podnoszenie nie boliStarania od stycznia 2015r, niedoczynność tarczycy, macica jednorożna -
Magda, pojechałam odebrać GBS (negatywny na szczęście) i na to KTG co mi lekarz zalecił raz w tygodniu i leżąc pod tym KTG się zaczęło...mnie to nie boli bardziej niż te pobolewania menstruacyjne o których tu często rozmawiamy, więc nie zwróciłam na to uwagi a personel zaczął latać jak oszalały i szukać lekarza nagle...Lekarz w przychodni oczywiscie zajety ale na KTG spojrzal i mowi wlasnie o tym nasileniu - jesli bedzie mam jechac na IP a najlepiej zeby w najblizszych dniach ktos sprawdzil, czy nie mam rozwarcia tez.
Normalnie pewnie bym myslala, ze to wlasnie to "trenowanie" jest a teraz sie tylko niepotrzebnie stresuje i az badziej to czuje ;(
Wrócilam do domu i leze....w brzuchu szalenstwo - jak nie kop malej to skurcz
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKlaudia aż mnie wryło. Bo jeśli to takie okresowe a większość z nas takie ma, to dobry mi trening macicy!
A do gina teraz kiedy masz? Jak coś to 2no spy, pod prysznic, jak nie przejdzie, to jednak to akcja porodowa! Trzymam kciuki, żeby jeszcze trochę Mała posiedziala.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magda - szczerze, to mnie śmieszy juz ta sytuacja, nie wiem czemu, może to reakcja na stres. Ale fryzjer, tak, tak - musi być
i na zamówienie też poczekam !!!! za to wiem jedno, że Bezpiecznego Malucha w poniedziałek sobie odpuszcze. Minęła ponad godzina skurcze się nie nasilają, ale są - to chyba dobry znak
Magdzia85F, grzanewino lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj da się przeżyć bez BM!
Z resztą tam ponad godzina to reklamy. Jedynie ze 30 minut było takich rzeczy ciekawych z pierwszej pomocy. Więc nie masz czego żałować!
Do mnie jeszcze dziś, pomimo że nie wypełniałam 1 z 2 ankiet, zadzwonili w sprawie komórek macierzystych a tej właśnie nie wypełniałam! Lekko chamsko. -
oo to ja nie wypełniałam ankiety i do mnie nie dzwonili (może jeszcze
)
ale wkurzają mnie tym, nawet na końcu szkoły rodzenia przyszedł facet i się produkował... miałam ochotę wyjść ale siedziałam przy oknie więc poczekałam aż przestanie ględzićMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyNie dałam Panu nic powiedzieć, następnym razem, nie wyrażę zgody na nagrywanie. O i się odczepią!
Klaudia a Ty co chcesz z włosami zrobić? Ja szukam po necie i sama nie wiem.
Dorotko ja perfidnie nie wypełniałam.
Mam masaż właśnie od środka. Ada tak fajnie mnie gilgoczeWiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2018, 14:42
pomarańczka_33, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Teraz mnie wystraszylyscie tymi miesniami które się rozeszły. Myślałam że to młody tak mi ustawia się w górkę.
No mnie teraz też lekko pobolewa lewa strona jakby skurcxyki lekkie i napisania ale jestem prawie pewna że to tylko trening...mimo że od poniedziałku mam zgodę lekarki na poród:p
-
nick nieaktualny
-
a ja coraz bardziej żałuję że zrezygnowałam z farbowania i fryzjera ale teraz to już na pewno nie dam rady, ja nie wyglądam! masakra! ale jak już będę mogła coś zrobić to zaszaleję i się chyba na blond przefarbuję z tej radochy
Tęskniąca, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka