Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDorotko ja chcę jasne. Ale moja fryzjerka ciągle mi smęci, że mi to włosy bardzo zniszczy.
Miałam już jasne i były zniszczone, ale są kuracje fajne. Miałam różowe
A teraz w ciąży to sama nie wiem.
Oj może się zapisz na przyszły tydzień? Najwyżej nie pójdziesz. -
Ja mam w planach odrosty i wyrównanie końcowek.
Magda, to czym ta fryzjerka robi ten blond, ze niszczy włosy? Mamy 21 wiek , nie uzywa sie juz chyba rozjasniaczy tylko farby. A ja teraz mam taka dla cieżarnych , jest delikatna i bez amoniku i zapachu i tez jestem blond
U mnie sytuacja bez zmian....
-
nick nieaktualny
-
ja miałam kiedyś rude ale szybko płowiały i się przerzuciłam na czarny i ogólnie uwielbiam je jako czarne tylko potem ten odrost taki rażący jest
z tym blondem to żartowałam, nie wyobrażam sobie siebie w blondzie choć oczywiście mój naturalny kolor to taki mysi bezpłciowy blond
już jakoś będę musiała dociągnąć taka brzydka - choć oczywiście M powtarza, że jestem piękna... tiaa jakbym lusterka nie miałanie nadaję się już na wyjścia, i coraz bardziej boję się że nie dam rady tego 18.03. do teatru iść ale może nie będzie tak źle
Madzia, całe miałaś różowe czy pasemka tylko?Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualnyDorotko mam na fejsie zobacz. Całe
ja z jasniejszymi czuję się młodziej
ta zgaga mnie zabije!
A ja w piątek zaczynam 9 miesiąc. Jestem w stanie sporo zrobić. Choć brzuch sam woła o odpoczynek. Ginowi jak powiedziałam, że chcę myć okna przed świętami, to stwierdził, że na pewno nie przed tymi?!Tęskniąca, pomarańczka_33, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
właśnie tak czytam, że sporo z Was cierpi z powodu zgagi a u mnie odpukać jakoś nie występuje - chociaż tyle
Madzia, czaderski ten róż!
idę po zupę i może odpalę żelazko, coś te dzieci nasze niecierpliwe mocno, Kira niby na razie grzeczna ale kto Ją tam wie co ma w planachMagdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Ja też jestem ciekawa, co mój Wojtek ma w planach... niby wg USG ciąża dzisiaj donoszona, ale chciałabym, żeby jeszcze trochę posiedział i nabrał masy. No i żebym się poczuła wreszcie jak w 9. miesiącu :p
Jutro wizyta i pierwsze KTG - aż się zaczęłam bać
Magda, próbowałaś migdały na zgagę? U mnie nawet dają radę.
pomarańczka_33, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
to się nazywa zupa "na winie", czyli co miałam w domu to wrzuciłam
wywar na kurczaku z warzywami, do tego ziemniaki, marchew i pomidory z puszki, podsmażona cebulka no i moja ukochana kurkuma
Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
nick nieaktualnyMarysia miałam wcześniej i już nie działają. Przeżyję, ale lekko to denerwujące. Co zjem, co wypiję to zgaga.
A czemu chcesz poczuć się jak w 9 miesiącu?
Dorotko a taka zupa. Mąż u mnie nie jada. Jak robię rosół to mam na cały tydzień. A Jemu robię coś innego. Dziś są kotlety mielone z buraczkami.Ilona92 lubi tę wiadomość
-
Ej ale się podekscytowałam tymi skurczami u Tęskniącej
Serio, ale niech jeszcze czeka to dziecię spokojnie!
Co do telefonów z PKBM - też dzwonili - nie odbierałamDo męża też dzwonili, a nie był na BM - ale zapisał się, więc sprzedali numer
Co do pierwszej pomocy - świetna apka jest w Sklep Play - Pierwsza Pomoc (czerwone serduszko na niebieskim tle). Warto sobie pobrać i czytać od czasu do czasu zapobiegawczo
Kurde, muszę zacząć ćwiczyć z tym balonikiem a coś nie mogę się zebrać do tego
Dziś wysterylizuję go i jutro zaczynam! KoniecznieMagdzia85F, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
mielone z buraczkami
dałabym się za nie pokroić
mój M z kolei nie jada buraków, kapusty i grzybów
Marysia, uważaj na życzenia bo jeszcze Ci się spełnią9 miesiąc jest przereklamowany
Magdzia85F, Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
Bo mnie zaczęło wkurzać, jak wszyscy mówią, że nie wyglądam jakbym miała rodzić w tym miesiącu. Niby powinnam się cieszyć. Ale wiecie jak to jest, człowiek zawsze sibie znajdzie powód do niepokoju - martwię się, czy aby na pewno młody dobrze przybiera, czy się nie urodzi za malutki itp. Głupie myślenie, bo my też się urodziliśmy mali i jesteśmy szczupli. No ale nic - wprowadziliśmy akcję utuczenia młodego, wczoraj mu tata zrobił naleśniki z nutellą i bitą śmietaną i był w siódmym niebie
Zgaga to dziadostwo, wiem. U mnie ostatnio nią trochę lepiej - może brzuch się obniża? A tak to mleko i migdały jako tako pomagały.Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEmily daj znać, jak wrażenia po ćwiczeniach!
Dorotko ja bardzo lubię buraki i w ciąży bardzo dużo ich jem. Mniam. Mój Mąż to niejadek, hehe i na serio muszę się nakombinować z mięsem.
Marysiu olej tych ludzi! Jesteś w 9 miesiącu i koniec!
I teraz po prostu podtucz siebie i Maluszka, bo potem to będzie ciężko.Etoilka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnysweetmalenka wrote:Etoilka- ciesz się że nie wyglądasz jak ... słoń, walen i inne takie... Ja np mam wielki brzuch(104cm) i już nie mam sił nosić tego balastu :p A przekrecanie z boku na bok to tragedia...
O losie!!!
Ja ma 108, przytyłam prawie 2 razy tyle co Ty i na serio staram się patrzeć do przodu. Judyta!!! Koniec narzekania!!!Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwiaa95 wrote:Byłam dziś na badaniach i teraz patrze wyniki a tu ciala ketonowe w moczu czyli cos z moja dieta nie halo
i leukocyty 20-30...
pewnie znowu jakas infekcja ktorej nie czuje
Sylwia, kiedy masz wizytę u lekarza??? Może powtórz ale posiew zrób? Czasem tak coś się źle pobierze, wiesz?