Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyUfff. Bo po prostu to trochę wkurzające. Cieżko i tak dziwnie. Bo tu bym coś zrobiła a to boli i twardo.
Wanienka i stojak kupiony. Dokupiłam koszulę do karmienia, podklady, majtki, przewijak i przescieradla.
Jeszcze kilka rzeczy przez neta i wsio!Ilona92, Tusianka, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Super brzuszek!! Kolor śliczny Waszego wózka
Twardnienia sa nirmalne, regularne, bolące skurcze juz niepowinno przejść po kilku mocniejszych wydechach i chwilowym odpoczynku:)
Ja to mam dopiero arbuza w brzuchu ha ha
Wczoraj jakas Kobieta zaczepiła mnie na parkingu przed lekarzem i pyta: kuedy rodzi Pani tego syna? Odp 28.03, ale córkę. Ona: na pewno? Tak. Jednak sie pomyliłam, ale i tak pięknie Pani wyglada w ciazy, az miło sie patrzybardzo miła babka, chyba z knajpki izraelskiej była , bo ostatnio z doktorkiem jedliśmy tam lunch
Magdzia85F, Etoilka lubią tę wiadomość
-
Nie pamiętam, która z Was poleciła mi sklep kontri ze stanikiem nieusztywnianym, ale chciałam powiedzieć, że już ją kocham
Dziś właśnie przyszedł stanik, pasuje idealnie (mam nadzieje, że nie będzie dużego wzrostu w nawale), ale jest nadzieja, że będę miała w czym spać
DZIĘKUJĘ!!!!
Odebrałam też prezent dla mojej chrześniaczki, bo jutro impreza urodzinowa jej))
Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorotka - gratulacje !!! ( mam tą samą pieluszkę żółtą w sówki - dostałam na SzR
)
Po fryzurze tej pani z lewej myslałam, że to "Świat wg. Bundych "
Ja właśnie obejrzałam "kobiety mafii".
Madzia - ja mam 3 miesiąc bez sklepów, więc jedna niedziele w ta czy w tamtą ;p
Codziennie sobie obiecuję, że spakuje rzeczy dla Patuni i jak tylko wstaje, to piłka w brzuchu i koniec...
u nas dziś wiosnao rana leżę przy otwartym oknie
Magdzia85F, pomarańczka_33, Tusianka, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDorotko te rzeczy dla dzieci słodkie.
Pakowanie widzę pełną parą.
Ja dzisiaj byłam w pracy, musiałam zamknąć wszystko na ostatni guzik, zanioslam też ostatnie L4 do ZUS, mój synek szaleje dzisiaj, ale już Wam powiem że nie mam sily boli mnie spojenie i wszystkie rzeczy w kuchni robię na siedząco na krześle, już stać nie mam sily.
U mnie też piękna wiosna, aż chce się żyć, uwielbiam taką pogodę, dla mnie nawet błoto na wiosnę jest piękne
Za godzinę jadę z synem na basen, tak mi się nie chce, brzuch mi się też stawia mocno.
Zrobiłam sobie zdjęcie z brzuchem, ale nie wiem czy się odwaze wkleić, ja to jestem z Was najwieksza.
Myślę o Ani że od poniedziałku będą u niej wywoływać poród, mam nadzieję że łatwo pójdzie i już będzie wszystko dobrze, trochę dziewczyna przeszła, chyba już z miesiąc w tym szpitalu leży.
Ilona mnie jak widzą to o matko Pani to jeszcze na chodzie, albo już niedługo bo brzuch ma Pani wielki.
Poleże teraz trochę.
Ilona92 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMadziu mój gin oczywiście niezadowolony że tyle przytyłam, mówi jak my Panią przeniesiemy ze stołu bo to 104 kg a on pilnuje żeby do 100 nie utyc, powiedziałam żeby wózek widłowy albo jakiś podnośnik sobie załatwił.
Mówił że najwięcej babka do porodu ważyła 170 kg, więc ja przy niej to piórko.
To wszystko nie ważne, ważne żeby dziecko było zdrowe i myśmy jakoś dały radę, reszta sama zejdzie.
Ja Wam powiem że po ostatniej ciąży tej w 17 tyg miałam prawie 100 i jak wróciłam do domu po lyzeczkowaniu to miałam minus 7 na wadze, więc myślę że te 10 zostawię w szpitalu. -
nick nieaktualnyAgiii ale olej tego palanta. Przydałby Ci się mój gin. Nic nie gada. Pociesza i mówi, że zrzucę wiecej niż przytyłam.
Chyba działa na podświadomość.
A jak urodzimy to będziemy się wzajemnie dopingować.
Trzymam kciuki !
Tusianka, Agiii37, pomarańczka_33, grzanewino, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agiii, co za burak z tego lekarza! masakra! tacy to w ogóle lekarzami nie powinni się nazywać
olać d...a i tyle.
my zaczynamy weekend, pierwsza kolacja już była, teraz relaks i tworzenie listy zakupów na jutrojutro pakuję torby, ścielę łóżeczko i ogarniam ogólnie pokój Małej, żeby już wszystko było gotowe
Magdzia85F, Tęskniąca, Ilona92, Tusianka, Agiii37 lubią tę wiadomość
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
No dobrrrra.....
Dziewczyny zaczynam kompletować torbę do szpitala i powiedzcie mi proszę jakie majtki i podkłady kupiłyściei ile sztuk
Agiii olej tego lekarza, jak tak mozna w ogole do kobiety mówic ;/
wreszcie przedpokój z grubsza ogarnięty, jutro zaczynamy remont pokoju
we wtorek fryzjer, w czwarte fotograf, jeżeli zdążymy ze wszystkim oczywiścieWiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2018, 19:35
Agiii37, Tusianka, Magdzia85F, pomarańczka_33 lubią tę wiadomość
-
grzanewino wrote:No dobrrrra.....
Dziewczyny zaczynam kompletować torbę do szpitala i powiedzcie mi proszę jakie majtki i podkłady kupiłyściei ile sztuk
Agiii olej tego lekarza, jak tak mozna w ogole do kobiety mówic ;/
wreszcie przedpokój z grubsza ogarnięty, jutro zaczynamy remont pokoju
we wtorek fryzjer, w czwarte fotograf, jeżeli zdążymy ze wszystkim oczywiściegrzanewino lubi tę wiadomość