Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny A takie może dziwne pytanie A propos podwozia.. Czy wy też macie wrażenia jakby wszystko było takie lekko obrzmiale? Zauważyłam to przy próbach masażu które spaliły na niczym. Nic nie piecze nic nie swedzi ale się taka napuchnieta tam czuje. Bo ze jakieś klucia mogą być to się domyślam że to od szyjki, ale to? Któraś kojarzy z autopsji?
-
Tak ja tez mam wrazenie ze wszystko jest jakies wieksze:)
Na moim ktg 0 skurczyza to tez czuje kłucia w pochwie czasem wiec moze szyjka sie skraca?
Dzięki za słowa otuchy.. dzisiaj byłam na oddziale.. położna wszystko mi pokazała i zaczęło do mnie docierac ze to wszystko dzieje sie na serio.
Mała jest duza prawie 4 kg .. o matko..BP 02 lubi tę wiadomość
-
BP 02 wrote:Ja sie przynajmniej zaznajomilam z oddzialem
szyjka zamknieta a ktg pokazywalo non stop 30-40, bez gorek wiec chyba nic sie nie dzieje. Lekarz zaprasza ponownie 9 kwietnia
Tyle dobrego ze wg usg dziecko dobilo do 3 kilorealne jest pol kilo w 11 dni?
U mnie Grześ w 16 dni zrobił pół kilo. Ale czym się przejmujesz? Ja bym wolała żeby został taki 3300, niż mi urósł o kolejne pół kilourośnie jak wyjdzie, a mniejszy może łatwiej pojdzie
nie martw się wagą
BP 02 lubi tę wiadomość
-
To dobrze wiedzieć że to norma. Dziwne uczucie heh
Mnie też kłuję w środku i jak chodzę to kłuję mnke dół brzucha. W środę wizyta to zobaczymy co tam słychać.
Z porodem damy radę... Jakie wyjście?teraz się już nie wycofamy:-D
BP 02, grzanewino lubią tę wiadomość
-
myszkaka wrote:U mnie Grześ w 16 dni zrobił pół kilo. Ale czym się przejmujesz? Ja bym wolała żeby został taki 3300, niż mi urósł o kolejne pół kilo
urośnie jak wyjdzie, a mniejszy może łatwiej pojdzie
nie martw się wagą
Po prostu sie dziwiea ze moj doktor zawsze mam wrazenie mierzy „na oko” nie do konca dowierzam
-
To znowu ja
Wody odeszły mi po godz 2 w nocy..
Normalna wycieczka do toalety, załatwienie potrzeby.. ale po położeniu się spać poczułam ze coś ze mnie leci.
Na początek troche a pozniej juz tak ze nie dało sie tamowac i spodni nie mogłam założyć.
Własnie leżę pod ktg a bóli prawie żadnych.
Także chyba bede następna:)Ilona92, ibishka, Etoilka, pomarańczka_33, BP 02, aga_90, Tusianka, Rene lubią tę wiadomość
-
olKaczucha wrote:To znowu ja
Wody odeszły mi po godz 2 w nocy..
Normalna wycieczka do toalety, załatwienie potrzeby.. ale po położeniu się spać poczułam ze coś ze mnie leci.
Na początek troche a pozniej juz tak ze nie dało sie tamowac i spodni nie mogłam założyć.
Własnie leżę pod ktg a bóli prawie żadnych.
Także chyba bede następna:) -
A ja dziś przyodzialam majtki ściągające i wbilam się w jeansy. Taki oto efekt. Równo tydzień po porodzie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d6803fd93299.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/680637dd8a04.jpg
Apropo cc to gorzej ja zniosłam niż poprzednią ale łatwiej mi się było podnieść. Ale do rzeczy... lekarz wbija mi się 3 razy(nie wiem czy to był powód) ale tuż po podaniu znieczulenia zaczął mnie boleć pbojczyk i promieniowalo do mostka. Do tej pory 3 razy dziennie łapie mnie ból... aż zapiera dech. Anestezjolog powiedział żebym co godzinę od cc przekrecal się z boku na bok i chyba to spowodowało moje szybkie wstanie na nogi. Czytałam że powinnam wstac ok 6-8 h po porodzie i tak chciałam i miałam siłę ale podnieśli mnie dopiero po 14 h... mimo wszystko bardzo szybko wstałam i podreptalam do łazienki.
Teraz tylko przy siusianiu odczuwam ból.
Dziewczyny-jakie kremy czy cuda na skórę po porodzie? Rozgladalyscie się lub używacie?Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 kwietnia 2018, 11:17
Tusianka, Rene, aga_90, Etoilka, grzanewino lubią tę wiadomość