Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyGrzanewino ech...
Iza też właśnie widziałam. Ale pisała, że brzuch się obniżył. A u Ciebie kilka dni i możesz rodzić.
Powyżej 30 pracowników. U mnie PIT z firmy. Jest ok.
No i pospałam godzinęWiadomość wyedytowana przez autora: 7 kwietnia 2018, 10:39
-
Powiem Ci Madzia że ja nie ogarniam wizualnie obniżania się brzucha. ale położna na SR mówiła że czesciej sie zdarza że to ludzie mówia ciezarnej ze brzuch się obniżył. Ja tam nie zauwazyłam mimo ze mała głowka przyparta ile wlezie, jedynie to troche lepiej się oddycha.
Narazie ja nie mam zamiaru rodzići próbuje młoda oszukać małymi kroczkami - teraz jej kazałam wytrzymać do pon żebym gbs odebrała, w pon jej powiem ze do srody do ktg, potem jej powiem że tydzien do wizyty i ktg i tak mam nadzieje dociagniemy
jestem kulturalna i nie chcę się wam wpieprzać w kolejke:)grzanewino, Rene lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Iza to od Nas nie zależy. Tylko od maluszków a co one tam mają w główkach to nie wiadomo.
Ja od początku pisałam, że przenoszę. Szkoda, że gin tak zaczął mi wciskać, że urodzę wcześniej , bo nastawienie jest istotne.
Boję się tylko wywoływania. -
nick nieaktualnyGrzanewino mój gin już mnie przekazał dalej -> szpital. W sensie jedź i się dowiedz. W tym, co chcę rodzić ktg od 40tc i wywołanie 41t1d. Więc 20.04 mogę się bujać. Mąż wziął wolne od 12 do 20.04. Bo w marcu zanim gin nagadał, że urodzę wcześniej to byliśmy przekonani, że przenoszę a na ktg mam kawał do szpitala, więc mąż będzie wozić.
Rene no dokładnie, nie ma rozwarcia, Szyjka nieskrocona, to po co pitolić. A niby te kilka dni do tp to masakra, patrząc jak się wypakowują wszystkie nawet te z terminami po. Staram się w życiu nie zazdrościć, bo to jest złe, ale teraz jest mi...tak jakoś żal.
Rene a Ty wcześniej w terminie rodziłaś?
Iza szczerze nie wierzę w te przyspieszanie. Bo tyle robiłam, spacery a Szyjka jak mi się skrociła, to teraz znów dłuższa.
Jak dziecko jest gotowe to się zacznie. Chyba, że jest coś nie tak, ale tego staram się do siebie nie dopuszczać.Ilona92, grzanewino lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Grzanewino mój gin już mnie przekazał dalej -> szpital. W sensie jedź i się dowiedz. W tym, co chcę rodzić ktg od 40tc i wywołanie 41t1d. Więc 20.04 mogę się bujać. Mąż wziął wolne od 12 do 20.04. Bo w marcu zanim gin nagadał, że urodzę wcześniej to byliśmy przekonani, że przenoszę a na ktg mam kawał do szpitala, więc mąż będzie wozić.
Rene no dokładnie, nie ma rozwarcia, Szyjka nieskrocona, to po co pitolić. A niby te kilka dni do tp to masakra, patrząc jak się wypakowują wszystkie nawet te z terminami po. Staram się w życiu nie zazdrościć, bo to jest złe, ale teraz jest mi...tak jakoś żal.
Rene a Ty wcześniej w terminie rodziłaś?
Iza szczerze nie wierzę w te przyspieszanie. Bo tyle robiłam, spacery a Szyjka jak mi się skrociła, to teraz znów dłuższa.
Jak dziecko jest gotowe to się zacznie. Chyba, że jest coś nie tak, ale tego staram się do siebie nie dopuszczać. -
Hej!
Klaudia wszystkiego co najlepsze dla Ciebie! Damy h cudownych sił oraz szybkiego dotarcia sie z corka! ❤️
Kamila super, ze juz dzis wychodzi UE!
Lekarze nie potrzebnie dają nadzieje na szybszy porod:/ oni tego nue przewidzą, ani ny!
Tp zawsze jest 2 tyg przed i potakże in bardziej wyczekujemy tym gorzej dla Nas!
Bedzie co na byc
My dzis kończyny 3 tygodnie! Widze jyz duza różnice w rozwoju. Zaczyna jyz sobie gaworzyć. Ma rak silna gliwe, ze szok! JK syrena sie wygina. Uwielbiam patrzeć na jej miny podczas sny
Co do spacerów przyznaje racji Agnieszce. Ja na pierwszy spacer wyszłam na krótko, pozniej brzydka pogoda wiec werandowalam, a teraz wychodzę na ile chce. Ja uwazam, ze warto oswoić dziecko z wiatrem i pogoda, to tak jak nie powinno podchodzić sie do dziecka z wiatrem. Kazdy zrobi jak uwaza:)
Dopiero jem sniadanie...utrwalam sie ba chwile w teren samotnie, wiec trzeba byli nadrobić cyca i płaczeRene, Magdzia85F, BP 02, Tusianka, grzanewino, aga_90 lubią tę wiadomość
-
Tęskniąca wrote:Dziekuje Wam wszystkim za życzenia. Ja tez nie wierze w przyspieszanie -trenuje na sobie i nic
Magdzia85F, BP 02 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyZjadłam loda, trochę lepiej.
Rene a to faktycznie byś pewnie przenosiła. A tak cc i troszkę szybciej.
Ilona udanych spacerków z Jadzią!
BP u mnie coraz mniej ruchu. Tak mnie uwiera Mała od 2 dni, że aż niefajnie. I chodzić ciężko. Ale brzuch nadal na miejscu. A normalnie jakbym kamieni miała.
Rene, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
Magdzia85F wrote:Zjadłam loda, trochę lepiej.
Rene a to faktycznie byś pewnie przenosiła. A tak cc i troszkę szybciej.
Ilona udanych spacerków z Jadzią!
BP u mnie coraz mniej ruchu. Tak mnie uwiera Mała od 2 dni, że aż niefajnie. I chodzić ciężko. Ale brzuch nadal na miejscu. A normalnie jakbym kamieni miała. -
nick nieaktualny
-
Magdzia85F wrote:Rene a czego się boisz?