Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Magdzia85F wrote:Dziewczyny w którym tygodniu byliście na bioderkach?
Bo my w przyszłym idziemy i będzie 7 tydzień!
Dziś w końcu można oddychać korzystamy. Tak się rozgadałyście, że ciężko nadążyć; )Magdzia85F lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
My na bioderka idziemy w przyszły czwartek, u nas mówiła pediatra że do 12 tygodnia trzeba zrobić i w przychodni zapisują bliżej końca tego terminu, chyba że są wcześniej jakieś podejrzenia że coś jest nie tak.
Kamila, też proszę o wskazówki Zwykły bilet rodzinny wystarczy, czy coś jeszcze? Tylko u nas kursuje IC, pendolino nie ma na naszej trasie. Na chrzciny planujemy się wybrać jednak pociągiem - czas podróży podobny, co samochodem, ale jednak w każdej chwili jest dostęp do dziecka, a na autostradzie trzeba czekać aż do zjazdu, żeby stanąć.Magdzia85F lubi tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
Magdzia85F wrote:też mam przy laktozie ale bez mdłości
Gdzie i jakie testy robisz Dorotko?
Sweetmalenka u Nas Mała lub ten fotelik i z wkładką jeździmy bo bez jest za malutka.
Rene dzięki za info, dzwonię do przychodni czy mają, bo na 13.06 mamy szczepienie.Magdzia85F lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomarańczka_33 wrote:Robiłam immunodiagdieta 88 igG4 w Diagnostyce
Wyniki za ok 2 tygodnie
ależ drogi ten pakiet
Ja chcę iść do Alab.
Dziękuję dziewczyny za pocieszenie co do badań bioderek. :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 14:21
-
Madziu, a Ty się martwiłam ze późno z tymi bioderkami? Nie zajarzylam . Ja słyszałam ze do 12 tyg można wiec spokojnie. A na szczepieniu mi lekarka opowiadała ze jakaś matka zamiast na usg poszła do jakiegoś znachora i ten zamiast rozłożyć nóżki to zwinął je na prosto bandażem na sztywno i tak kazał chodzić. Jak to lekarka zobaczyła na kolejnej wizycie to myślała ze wyjdzie z siebie. Skończyło się na gipsie przez kilka miesiący a od operacji był krok. A propos niedoinformowanych matek. Ja mijam na osiedlu taka co ma budę od wózka przykryta KOCEM a na dworze upał. Nie lubię się wtrącać ale next time zwrócę jej uwagę . Przecież tam dziecko ma jak w termosie. My po szczepieniu. Trochę płaczu było , teraz spi a ja się będę wpatrywać jak sroka w kość czy wszystko Ok. Matka panikara ze mnie. Pokazałam tez wszystko co mnie niepokoi u Patuni i całe szczęście lekarka mnie wyśmiała . Może limit nieszczęść się na bioderkami skończył? Osiwieje szybciej niż myślałam
-
Aha, jeszcze muszę się przyznać, że mało nie zeszłam z tego świata jak lekarka powiedziała że Patrycja będzie opóźniona. Chwile to trwało zanim dotarło do mnie, że ma na myśli sprawność ruchowa przez tez szelki. Ale dodała ze nadrobi i dopiero wtedy odzyskałam tętno
-
nick nieaktualnyKlaudia dziękuję, czyli spoko nie mam co się stresować.
Trochę ciężko z tym podejściem z dystansem do dziecka.
Że co? Kocem. Ja mam pieluszką boczek zasłonięty, ale u mnie w gondoli mam taką opcję że daszek jak pociagne mocniej to jest siatka i na wentylację. A dziś przyszła parasolka do wózka.
Wiecie, wzięłam się za wyczesywanie głowy i coś nie tak jest. Cała w plamach jak takie po oparzeniu słonecznym. Mocno nie czesalam, troszkę tylko wzięłam i taki efekt.
Jestem po wizycie popologowej. Podwozie ok. Mogę współżyć. I miałam już owulacje!
Mam odstawić leki na tarczycę bo mam Tsh 0.036. I po 6 tygodniach zbadać hormony. A wizyta smsowa mam zapasy leków.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2018, 15:33
Ilona92, BP 02, Agiii37, Etoilka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTeskniaca cieszę się że u corci już lepiej.
Ja w piątek mam już chyba ostatnią wizytę w szpitalu odnośnie zoltaczki, no i pobralam dzisiaj mocz na posiew zobaczę jutro ma być wynik.
Ja kupiłam białe polspiochy i body białe z dolce sono i jeszcze w h and m kupiłam, granatowe spodnie i do tego białe body z mucha, jest ładne nie wiem w co jeszcze ubiore, na pewno rzadnego koca ani beta nie biorę.
Ja pierwsze biodra miałam w 3 tygodniu w szpitalu, teraz po 2 miesiącu.
Grzanewino cieszę się że się odezwałaś, też myślałam ostatnio o Was.
Łukaszek też już w rozmiarze 68, ciekawa jestem ile waży już bo jest co nosić.Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyO Iza Ty też widzę masz fajnie w nocy. U Nas ostatnio Ada od 3 dziwne dzwięki wydaje a od 4 załącza Jej się - jestem towarzyszką do gadania i zabawy! No i zasypia ok 6-7. Nie wiem, co jest grane...
Agnieszko a jakie pieluchy są ok u Was?
My ostatnio w biedronce kupiliśmy 250 sztuk 2 i 3.
Rene jak grill?Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 czerwca 2018, 09:52