Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
ech... widać ile lekarzy tyle opinii... nam vitella zdecydowanie pomogła na te zaostrzenie, a jest tłusta. a na co dzień tylko nawilżam balsamem. no i kąpiel co drugi dzień i krótsze kąpiele i lżejsze ubieranie też ma wpływ. ale to wszystko dotyczy tylko i wyłącznie łzs, alergia to zupełnie inna sprawa
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
No więc wczoraj byłam w zbyt wielkim szoku moje drogie, ale dziękuję za kciuki. A oto ONE, moje dzieci. Jesteśmy z mężem mega szczęśliwi 😍😍😍
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/b7c06e64fc52.jpgpomarańczka_33, Tusianka, BP 02, machirude, aga_90, Etoilka, ibishka, myszkaka, Katy, Sylwiaa95, Monnn lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Aniu WOW!!! Aż brak słów. Gratulacje 😚😚😚
My po kontroli. Oskrzela już czyste. Ale jakaś cholerną wysypka się pojawiła. Na całym ciele 😐 żeby było śmiesznie to wyszła jakoś w czoraj koło południa. Na śniadanie była jajecznica, ale nie po raz pierwszy.wiec nie wiem czy ją winić czy nie. Mam podawać fenistil przez tydzień. Na 28.03 zapisali nas na szczepienie mmr. Ważny czas żeby sprawdzić to jajko 😱
Iza mocne kciuki za Was i dużo siły dla Ciebie :* a dla Gabi pogody ducha mimo wszystko 😘😘😘
APrzybylska lubi tę wiadomość
-
Dorota a co jeśli ja już jestem na urlopie zaległym a żadnych badań nie robiłam? Teraz już tylko liczyć na brak kontroli czy co?
Ktoś pytał o prezenty na roczek, więc się powtórzę polecamy markę Yookidoo zabawki do kąpieli. Dostaliśmy też hustawkę montowaną w suficie i auto na akumulator (jako prezent dla dziecka i taty 😋). Mamy też skoczka konika, ale totalnie mnie nie przekonuje. Wydaje mi się że nic dobrego w rozwój dziecka nie wnosi, ale mogę się mylić. Taki o:
https://patiimaks.pl/produkt/27558-skoczek-konik-zielony-tootiny.html?gclid=CjwKCAjw1KLkBRBZEiwARzyE74_xhRayc6H24CPUShPauMTi18KzWA7DIc9AhcxcCs5Syg_bb8E6EBoC8VcQAvD_BwE&gclsrc=aw.ds -
Aga, liczyć na brak kontroli i... zrób te badania jak najszybciej. W razie W mniej dni będziesz miała do korekty.
Konik jest super! Na pewno wspomaga rozwój równowagi i wzmacnia kręgosłup no i frajda dla dziecka pomyślimy o czymś takimKirunia - jesteś już z nami Maleńka -
nick nieaktualny
-
Napisałam mega post i anulowałam 😥
To jeszcze raz w skrócie - bardzo Wam dziękuję 😘 wszystkie eciocie są mile widziane w Toruniu do pomocy od października.
Zastanawiałam się czy nie wybrać trochę urlopu, ale jeśli trzeba badania, to jednak nie i od razu po macierzyńskim idę na L4.
Aga cieszę się, że już lepiej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 marca 2019, 12:34
Aniu ten urlop na pewno Ci się przyda po skończeniu następnego macierzyńskiego. Bierz l4
U mnie w firmie też twierdzą że badania pod koniec wychowawczego. I bądź tu człowieku mądry..
Co do konika to czytałam ogólnie o skoczkach że nie są dobre bo wymuszają nieprawidłowa pozycje miednicy. Po tym co widzę to Wiktor jest do niego za mały bo stoi na palcach raz jedna noga, raz druga. I dziwnie układa kręgosłup. Ale może się czepiam bo to prezent od teściów 😋
A i naturalnie dziecko dojrzewa do skakania w okolicy 2rż -
Tak, o tym skakaniu to wiem. Ale Zuzia tak pragnie skakać! Próbuje i ćwiczy. Oczywiście do odrywania się od ziemi jeszcze baaardzo daleko. Ale to urocze 😻14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
Aniu Gratulacje! No właśnie CLO nieźle "narozrabiało" Dużo zdrowia dla Waszej trójki!
Aga, ja właśnie wiem na 100% że Grześ ma uczulenie na jajko bo po jajecznicy był cały wysypany za jakieś 3-4h, więc się zastanawiam co z tym szczepieniem MMR
Ja znalazłam zabawki z marki Janod i bardzo mi się spodobały. Wybrałam kilka rzeczy w różnych cenach żeby każdy mógł zdecydować co tam woli.APrzybylska lubi tę wiadomość
-
ibishka wrote:Aaa Ania! Gratulacje podwójne! Co za zaskoczenie! Co CLO to CLO! Wpadamy z Gabi w październiku do pomocy
Jak mąż zareagował??
Pękły 3 jajka, więc mogło być więcej "bałaganu" 😘Emily89, ibishka, Tusianka, aga_90 lubią tę wiadomość
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*]