Kwiecień - plecień 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny sorry za mały spam ale jakis czas temu pytałam was o radę odnośnie nazwę naszej firmy.
I udało się! Zakładamy w sierpniu bo dostaliśmy dotacje.
Robimy wszystkie meble jakie są.. No prawie hehe.. Ale kuchnie, szafy, garderoby, łóżka... Wszystko gdybyś któraś była że Śląska i zechxialaby być nasza klientka to będzie mi miło oczywiście ceny po kolezensku :p
Wybaczcie ta mała reklamę :pTusianka, Magdzia85F, APrzybylska, Rene lubią tę wiadomość
-
Aniu, oczywiście wszystkiego najlepszego! (uf, zdążyłam jeszcze dzisiaj złożyć)
U mnie 500 brak, dostałam jedynie potwierdzenie, że do końca września będzie wypłata z wyrównaniem.
Mała usnęła po 21, nawet całkiem ładnie. Mąż najwcześniej będzie za 2 godziny, więc może uda mi się trochę przespać.Ilona92, Magdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
04/04/2018 3:22
3990g, 56cm -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej hej
U mnie wszystko ok wyniki są dobre beta poniżej 5 wiec zaczęłam leczenie cały cykl terapi trwa 8 tyg oby to pomogło. Jedynym minusem są skutki uboczne leku czuje się zmęczona i śpiąca:-(
Nawet nie miałam siły i chęci wchodzić na fb i forum teraz będę miała co nadrabiac.
Z Patrykiem tez Ok ładnie juz chodzi i Waży 8940 gMagdzia85F, APrzybylska, Tusianka lubią tę wiadomość
-
Ilona92 wrote:Monika Sochaczew, Rene chyba Piotrków Trybunalski,
Aniu wszystkiego najpiękniejszego dla Waszego związku, przede wszystkim dużo miłości i cierpliwości i zdrowia ! A jutro Ania ma urodziny! Liczy na życzenia 😍😍😘😘
Aniu również życzę wam wszystkiego najlepszego z okazji 10 rocznicy ślubu o z okazji urodzin :-)My 10 rocznicę obchodzimy za rokMagdzia85F, APrzybylska lubią tę wiadomość
-
Moje drogie bardzo, bardzo Wam dziękuję za życzenia 😍 przepraszam, że mnie nie ma za dużo, ale ten tydzień to był jakiś mega szalony, a dziś jak pisałam czekamy na gości, więc chcąc nie chcąc zakupy, porządki, ciasto (upiekłam tort Sachera), coś na ząb i dopiero od rana udało mi się usiąść.
Kupiliśmy dla Zuzi wózek dla lali i powiem Wam, że strzał w dziesiątkę! Inne zabawki mogą już się schować.
Moje drogie udanego weekendu. Mam nadzieję, że przyszły tydzień będzie już na wolniejszych obrotach.
Rene cieszę się, że jesteś 🙂 super, że Wasze wyniki ok i trzymam kciuki za terapię!Rene, Magdzia85F, Ilona92 lubią tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Hej, tak ja z Gdańska jestem weekend sierpniowy chyba mam zajęty, ale u mnie się ciągle tak zmienia że już nic nie planuje
Ja nie ogarniam życia, pracy i forum więc dlatego cisza z mojej strony ale czytam wszystko
Pawełek coraz lepiej chodzi, już często spacerujemy bez wózka (po osiedlu i okolicy).
Diagnozujemy go w kierunku alergii - podejrzewamy że to winowajcą tych ciągłych chorób.
No i od tygodnia odstawiamy karmienia nocne. Narazie tak spokojnie, przesuwam granicę czasowa pierwszego karmienia po zaśnięciu, ale raz udało się nie karmić do 5 rano a dziś w nocy przespał 7h ciągiem co zdarzyło się pierwszy raz w jego życiu 🥰🥰
Ciekawa jestem ile to jeszcze potrwa ale jak narazie to myślę że idzie nam dobrzeAPrzybylska lubi tę wiadomość
-
Ja jeszcze nie złożyłam bo nie mam potwierdzonej tożsamości. Dominik próbował, ale lepiej nie będę o tym pisać ... we wszystko już zwątpiłam.
Kamila to super wieści odnośnie Pawła, gorzej z reszta, ale mam nadzieje ze uda się Wam wszystko unormować.
Ania ja lubię takie szybkie tygodnie, wtedy kiedy coś się dzieje i popycha się pare spraw do przodu. Tak lepiej się człowiekowi na duchu zaraz robi.
Magda ja wiem, ze zdrowie nie do końca jest ok, ale uwierz ze masz lepiej z tym ze nie widzisz jedzenia jako ilość gramów, wymiennikow i insuliny, pytania zjeść czy nie, kiedy ile dać, czy to dobry pomysł. To jest hardcore. Zmierz cukier, zmień wkłucie. No na prawdę to jest kiepskie i ta świadomość ze raczej nigdy nie zaznasz spokoju ducha.
Trzeba iść do przodu sięgać to co chcesz i tyle sama wiesz, ze trzeba najpierw zjeść 100 worków soli zanim otrzymasz 1 cukierka 😊
Udanej niedzieli Wam życzę -
Napisałam cały post i przez przypadek nacisnęłam odśwież i wszystko przepadło ... Widocznie mam nie jojczeć, bo chciałam się pożalić, że pół nocy nie spałam i ogólnie o tym, że czuję, że moje wnętrzności odmawiają posłuszeństwa. We wtorek idę zrobić badania (wątroba i chyba przy okazji już krzywą cukrową zrobię).
Kamila super, że jednak udało się coś naskrobać nawet od czasu do czasu, ale miło wiedzieć co tam u Was. Trzymam kciuki za piękne spanie :*
Ilona nam możesz napisać o wszystkim
Spokojnej niedzieli :*
PS mapa się tworzyWiadomość wyedytowana przez autora: 14 lipca 2019, 13:35
Ilona92 lubi tę wiadomość
14.10.2019 - Helena - zakochani od nowa
29.03.2018 - Zuzanna - miłość naszego życia
19.05.2017 - maleństwo 8 tydzień [*] -
Ja tylko z info na szybko bo gości mamy
Kirunia ma chorobę lokomocyjną więc my na spotkanie się piszemy tam gdzie jest dojazd pociągiem. Na razie autem nigdzie się nie wybierzemy
Jechaliśmy dzisiaj do zoo (15 minut drogi), wymiotowała i cały czas miała odruch wymiotny
Nadrobię Was po weekendzie :*
Edit: albo zapraszamy do nas!Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 05:54
Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
A my nie dostaliśmy jeszcze 500+, na razie tylko samo upo, nawet maila z potwierdzeniem nie mam
Ola, gratulacje! I szkoda że tak daleko bo bym była Waszą klientką potrzebuję szafę wykonaną wg mojego projektu
Powodzenia w odstawianiu my odstawiamy Miśkę ale od smoczka i na razie idzie nam to całkiem dobrze myślę też o zamianie butelki ze smoczkiem na bidon jeśli chodzi o podawanie mleka ale nie wiem jak to wyjdzie.
Ilona, jak to nie masz potwierdzonej tożsamości?? Chyba że nie chcesz o tym pisać to spoko ale zaintrygowało mnie to...
Właśnie jadę do pracy. A nowej ani widu ani slychu od przyszłego tygodnia biorę się ostro za poszukiwania bo tu czas się już kurczy a w tym tygodniu mam Mamę to nie chcę tracić czasu na dojazdy na te rozmowy.
Udanego tygodnia! Od przyszłego ponoć upały wracają
Aaa z nowości to jeszcze to, że w kuchni mam mrówki... Teraz przeklinam tą zabudowę...Kirunia - jesteś już z nami Maleńka -
Mrówki chyba w tym roku u wszystkich. U mnie katastrofa i z mrówkami, robalami, kretami, szkodnikami. Suchy rok to się pchają gdzie popadnie.
W banku nie mam potwierdzonej tożsamości żeby moc się podpisywać elektronicznym podpisem. Tak to normalnie żyje, mam pesel i inne dokumenty i o dziwo widnieje od 92 w urzędzie stanu cywilnego.
Kiepsko z ta choroba lokomocyjna. Podawałas jakieś leki?
My tez potrzebujemy mebli, śle narazie zdecydowaliśmy się na resztę ogrodzenia i bramę. Później dach, to może w zimę coś się uda czy zamówić czy kupić. Nam się podobają stare meble lub drewno egzotyczne no mango itp
Ja ostatnio noe mogę się zwlec z łóżka. Jakoś tak nie moje dni ostatnio.
Żniwa się zaczynaja. Wszystko jakoś tak szybko w tym roku. Może dzięki tym upałom w końcu rusza koje pomidory i papryki bo już mam dosyć czekania. Cukinia się w końcu pojawiła o zgrozo.
Ja bym proponowała żeby chętne osoby powiedziały kiedy są gotowe się spotkać i kiedy.
Chyba, ze weekend sierpniowy w składzie 4 plus rodziny. Bo z tego co wywnioskowałam to ja, Ania, Aga, Dorota. I albo doctorunia albo do bytomia. Do mnie pociągi nie kursują. Zreszta na wieś to normalne
Aniu współczuje Wam nocek na prawde:/
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 08:25
-
Ja tam bym chętnie Warszawę odwiedziła, aczkolwiek nie cofam zaproszenia na Śląsk 😉
Nam pasują weekendy z niedzielą niehandlową, z wyjątkiem 2-4. I dobrze by było coś ustalić na dniach żeby Ci pracujący ustawili sobie grafik 😜
Edit: umówiłam Wiktora na czwartek na mmr 😱🤦♀️Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2019, 14:22
Ilona92 lubi tę wiadomość