LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Tripi ogromnie się cieszę że wszystko dobrze! Suuuper!
no właśnie dziwne to jest ze nie chcą zapisać go bez tej karty (powiedzieli ze mam się dowiadywać czy karta jest i jak będzie przyjść i zapisać) , jak się wkurze to zmienię przychodnie. Też się cieszę że nadal jestesmy tu aktywne i możemy się wzajemnie wspierać
-
Tak bez recepty
tylko porównuj apteki bo u mnie w jednej jest za 21 zł a w drugiej 46
Kartę szczepień muszą przesłać do miesiąca chyba to bez przesady że z dzieckiem nie możesz iść przez ten czas.. powiedz że coś Cię niepokoi i musisz się skonsultować z lekarzem.
Mnie też to cieszy że jetescie tu dalej
Fajnie moc z kims porozmawiać kto wie co przechodzimybejb lubi tę wiadomość
-
bejb wrote:Hej M&M'K,
Czy ten preparat o którym mówisz można stosować przy karmieniu wyłącznie piersią?bejb lubi tę wiadomość
Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Dziękuję dziewczyny.
Jezu jak mi wczoraj dał Jasiek w kość. Darł się godzinę i nie dało się go niczym uspokoić. Byłam sama w domu i już nie miałam pomysłów co robić.
Mąż pojechał na sor bo spadło mu coś na stopę i wyglądała na złamana. Na szczęście okazało się że nie jest ale boli go bardzo i teraz mam dwóch do obsługiwania w domu. Masakra.
Powiem Wam że takie dni to najlepsza antykoncepcja.
-
Widze, ze calkiem sporo dzieciaczkow ma podobne problemy: potowki, czy brzuszek...
Jutro bedzie u nas super pediatra bede pytac ja o oba tematy plus na temat szczepien. Dam znac co powiedziala.
Ogolnie na takie mniejsze problemy brzuszkowe, gazy i prezenia bierzemy juz espunisan i biogaje... ale nie do konca pomagabejb lubi tę wiadomość
Magia -
Emil czasem marudzi ale jeszcze nigdy nie wlaczyl takiej mega "syreny", ktorej by się nie dalo ukoic. Dzis widzimy sie ze znajomym pediatra w sprawie trądziku. Oby to jednak nie byla alergia!Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
Delikol podaję w ciągu dnia, po dłuższym spania. Jeśli jest cykl karmienia (czasem trwa to ok 2 h z przerwami) to podaję raz. Daję zgodnie z ulotką dotyczącą wieku czyli obecnie 10 kropel. Poza tym bardzo dużo kładę małego na brzuszku i najczęściej w ciągu dnia tak śpi.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Hmm ja nie podaje zadnego probiotyki...
Tysia11 lubi tę wiadomość
Lipiec 2018 - synek ♥️
Październik 2020 - poronienie 6tc
Kwiecień 2021 - poronienie 6tc
Listopad 2021 - puste jajo 9tc
Złoty strzał -> Marzec 2023 - czekam na drugiego synka (Grudzień 2023)
-
My po zapaleniu płuc kupiliśmy butelkę Dicofloru i podaję codziennie po 3 kropelki. Skończymy butelkę i następną dopiero w listopadzie pewnie kupimy. Starszak cały sezon jesienno zimowy też łyka po jednej kapsułce Dicofloru dziennie i nie choruje tak często.
A na brzuszek to spanie na brzuszku najczęściej jak się da i to na twardym podłożu, np na podłodze na kocyku.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Czerwony Kapelusz wrote:Ja daje dicoflor. Nie zapytałam jak długo go podawać, ktoś wie??Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Hej dziewczynki. Ostatnio byliśmy na weselu 600 km jechaliśmy. Bałam się jak mała zniesie taka podróż i mogę to śmiało powiedziec: mam złote dziecko!
dziś mieliśmy wizytę patronazowa, hana wazy 4270
zaczynamy od dzis walke z potowkami. Spróbuje ten krochmal o ktorym mówicie, poza tym wszystko ok. Żadnych kolek i tym podobnych. Jeśli chodzi o kapanie to jest to rola tatusia
ja ogarniam pielęgnację pizamke karmienie i spać-wtedy mamy czas dla siebie:)
Nie podaje żadnych priobiotykow, kropel i innych tym podobnych rzeczy. Poza wit d oczywiście.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2018, 15:33
bejb lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
P.s. zapomniałam napisac:
Na weselu popijalam sobie piwo bezalkoholowe 0,0% miałam później tyle mleka że nigdy w życiu tyle nie miałam. Czyli ten sód jęczmienna który jest w tym piwie działabejb lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023