LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
Może być po szczepieniu, temperatura to raczej normalne, od 38 ja też już zbijam.Biegunka nie wiem, ale obserwuj bo u takich maluchów jak drwa dłużej to łatwo o odwodnienie. Generalnie odczyn zgłasza się do przychodni a ta powinna do sanepidu. Zobacz w ulotce online czy biegunka może być po tej szczepionce.
-
Tripi, tu masz link do ulotki tej szczepionki na pneumokoki która jest darmowa https://www.doz.pl/leki/p6657-Synflorix#Mozliwe_skutki_uboczne.
Jest tam zarówno gorączka jak i biegunka. Obserwuj małego. Spokojnej nocy życzę.Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Jest juz ok, goraczki nie ma. Ale chybs zaczynam sie nakręcac tak mi sugeruję maz .. ale no kurcze dziwny jest, od wczoraj spi tylko na rekach, proba odlozenia konczy sie takim wrzaskiem jakiego wczesniej nie słyszałam, ja jestem juz zombie.. druga noc siedze pod sciana z nim na rękach.. albo zbieg okokicznosci ze to po szczepieniu?
No i te pokalsywanie.. takie suche? Z powietrza? Z jedzenia? W dzien praktycznie nie kaszle za to w nocy zdazy sie kilkukrotnie -
Tripi, jeśli masz się uspokoić to umów wizytę i pokażcie się lekarzowi, ja po szpitalach chodziłam do lekarza średnio raz w tygodniu przez ok 7 tyg bo właśnie wszystko mnie martwiło. A to zakaszlał, a to płakał itd. Możliwe że że szczepieniem zabiegają Ci się ząbki albo skok rozwojowy a szczepienie nasiliło objawy. Poza tym sama o tym pisałaś wcześniej im Ty bardziej zmęczona i zdenerwowana tym młody gorszy bo też zdenerwowany. Idźcie pokażcie się lekarzowi, może lekarz Cię uspokoi i będzie lepiejStarszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
U nas ze spaniem było podobnie, też nie dawał się odkładać, a jak już się udało to się wzbudzał po 5 min z płaczem. Dopiero od dwóch dni jest lepiej i to właśnie po szczepieniu. U nas obstawiam skok. Tripi, jeśli Cie coś niepokoi to tak jak pisze M&M'K, może warto skonsultować i spac spokojnie. Mój też pokasłuje, ale dopiero co lekarz go osluchiwała a dwa że ma buzię pełna śliny zazwyczaj.
-
Dzis nocka normalna, zakaszlal 3 razy i to po karmieniu..
We wtorek z nim pójdę jak nic do tego czasu wiecej nie będzie bo w poniedziałek i piatek same dzieci chore
Coreczka znajomej ciagle kreci glowka na boki robi takie nieee hehe tak jej pokazywala ze nie wolno i podlapala hihi -
A u nas nowości
w gondoli koniec jeżdżenia, podciąga się rączkami i siedzi
dziś zaczął pięknie gaworzyć, popisywał się dla babci, gadając ba ba ba ba itd
nauczył się pełzać, jak żołnierz, ciągnie się rękami i dociera tam gdzie chce
bejb, Czerwony Kapelusz, Tripi lubią tę wiadomość
Starszak 04.01.2014
Dzidziuś 06.07.2018 -
Ale fajnie u nas jeszcze sam nie siedzi, w wozku na szczęście od razu zasypia takze przezimujemy w gondoli a co do przemieszczania jakos to robi ale nie wiem jak haha czesto znajduje go pod suszarka na pranie
Dalam mu chlebka z maselkiem, odrywalam male kawalki i jadl. Czyli on umie gryźć, nie mam pojecia dlaczego obiad musi byc gladki bo jak grudka to odruch wymiotny? Macie jakies pomysly jak go przekonac ?