LIPCOWE niespodzianki:)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny, wszystkim lipcowych ciąż serdecznie gratuluję i dołączam do grona
ze mną dwa dzidziołki, ciąża po blisko 3 latach starań, z IVF
termin z usg 23.lipiec z OM 24.lipiec
poszukuję suplementu z witaminami dla kobiet w ciąży, co polecacie??
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
Witaj mięsko!
Najserdeczniejsze gratulacje i spokojnej ciąży
Ja termin według usg mam na 22.07 a według OM na 18.07, więc może będziesz kolejną, z którą będę ścigała się na porodówkę
A co do suplementu diety, ja przyjmuje Pregna Plus. Ma w sobie wszystkie witaminy + kwas foliowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 11:14
mięsko lubi tę wiadomość
-
Czerwony Kapelusz wrote:Witaj mięsko:) gratuluję i bardzo się cieszę, że w końcu Wam się udało
dobrze zrozumiałam że spodziewasz się bliźniąt?
co do suplementu, dziewczyny polecały pregna plus
starania od 02.2015
2 IUI 10.2016 i 08.2017
20.10.2017 1ds do IVF
30.10.2017 pick up 04.11.2017 ET 2 blastki z nami
3dpt bHCg 1,9, 6dpt 42,7 10dpt 276,1
20dpt dwa pęcherzyki
27dpt dwa migające bombelki -
Witaj mięsko. Gratuluję bliźniaków. Co do witamin to pregna plus i dodatkowo kwas foliowy
mięsko lubi tę wiadomość
Adrian 19lat, Tomek 13lat, Aniołek [*] 9tc. 18.09.2015
hsg- podejrzenie obustronnej niedroznosci. 4.05. Laparoskopia - prawy jajowód udrożniony.
3.11 beta 178. 6.11 beta 786. 29.11 ❤
Moja Lenka ur.27.06.2018r. ❤ -
Witaj Mięsko. Gratulacje.
Dziewczęta dziś powiem tylko, że mój wspaniały mąż...tak mniej dziś wkurza, że chyba nie wyrobię... Dziesiąty raz rzuca palenie i jest nieznośny wrrrrrrWiadomość wyedytowana przez autora: 10 grudnia 2017, 13:40
mięsko lubi tę wiadomość
Magia -
Dziewczyny, jestem tutaj nowa
witam Was serdecznie.
I od razu chciała bym się Was zapytać, czy u którejś z Was pojawiła się kiedykolwiek brązowa wydzielina, coś jakby koniec okresu. Nie jest tego jakoś mega dużo, nie mam przy tym ani bóli ani nic innego. Mój lekarz napisał, że nie powinno być to nic groźniego, ale jeśli pojawi się 'żywa krew' to ma udac się od razu na SOR. -
Magia ciesz się, że rzuca.
Witaj Olinku. U niektórych dziewczyn tak się rzeczywiście zdarza i w większości przypadków nie dzieje się nic złego, ale lepiej sprawdzić u ginekologa. Przyjmujesz w ogole jakieś leki? I tak w ogóle gratuluję! -
Dziękuję
Nie przyjmuję leków, tylko kwas foliowy. Nie mam też uciążliwych objawów, prócz bólu piersi, senności i rozbujanych emocji.
Jest to moja pierwsza ciąża, staraliśmy się z mężem rok, więc teraz każda anomalia wpędza mnie w panikę, bo nie chcę stracić tego maleństwa. Jeśli rzeczywiście 'zywa krew' się nie pojawi, to wytrzymam już do wizyty 18.12 -
Witaj mięsko
gratuluję podwójnego szczęścia
Olinek91 witaj i gratulujęa może niski progesteron? Poobserwuj do jutra czy przejdzie
Magia, super że rzuca !nie będzie Was podtruwał
z doświadczenia Ci powiem, że pierwsze 28 dni najgorsze
mięsko lubi tę wiadomość
-
Olinek, ja miałam brązowe upławy i gin zapisał mi dufaston i luteinę i kazała leżeć...po 5 dniach przeszło... Może warto jednak szybciej do lekarza...
Dzięki dziewczyny, ze mnie podbudowujecie z rzucającym mężem... Macie rację... Będę mu pomagać na ile mi hormony pomogą
Magia -
Książeczkę niby mam ale w rubrykach gdzie są wizyty to jeszcze nie mam nic wpisanego. Dziś pójdę z wynikami badań to może wpisze i podbije bo z wrażenia zapomniałam ostatnio hehe
No i chyba zapiszę się na jeszcze jedno usg.. choć w sumie powiedzieli, że jak nie będzie się nic działo to widzimy się dopiero na usg prenatalnym.. ale kurcze to za miesiąc dopieronie wiem co robić.. chyba panikuję trochę..
Jak myślicie? -
hej dziewczyny:) jak Wam weekend minął? Ja w sobotę byłam w pracy, później zakupy i wieczorem źle się czułam. Wczoraj nie dałam rady podnieść się z łóżka-mdłości,zgaga, osłabienie i zmęczenie. Dziś jest już lepiej, byłam na spacerku,ale zaczął brzuszek mnie boleć, mdłości mniejsze. Teraz leżę i odpoczywam. Jutro ważny dzień-wizyta serduszkowa...myślicie,że jak źle się czuje i mam objawy to dobrze? tak już czasem myślę,że może mam jakieś zatrucie,w sensie,że dziecko się nie rozwija,że może wcale nie jest dobrze...echh