X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    Ja tak miałam. Spozniala mi się miesiączka 5 dni,byłam pewna ze to przez stres w pracy,ale na wszelki wypadek zrobiłam test ciążowy. Wyszedł negatywny. Trzy dni później nadal nie miałam miesiączki więc zrobiłam kolejny test i już był pozytywny. BETA potwierdziła 5 tydzien ciazy. A zaraz rodze ;D

była jakaś szansa na ciąże czy zaskoczenie? :)

• Sylwia91 Autorytet

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    po 3 dniu spodziewanej @ wychodziły Ci te cienie cienia?
    Przez 3 kolejne dni, od 9 do 11 dnia po owulacji, a 11 dpo beta już 127 więc test powinien być wyraźny

qb3cjw4z459az3ou.pngklz99vvjlhtpt58w.pngx7g1xzdvar8apynv.png
  • Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    u mnie dziś jest 8 dzień gdzie nie mam @, chyba zrobię jeszcze jeden test dzisiaj :) i jakie wyniki wyszły u Ciebie?

Witaj, jeszcze nie robiłam ponownie testu, dziś spóźnia mi się @ 5 dni, zaczekam do poniedziałku jeśli się nie pojawi @ to zrobię test i dam znać.

Cały czas odraczam zrobienie testu ponieważ mam wrażenie, że za moment przyjdzie @ i w dniu spodziewanej @ test wyszedł negatywnie.

Izabella29
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2016, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabella29 wrote:
    Witaj, jeszcze nie robiłam ponownie testu, dziś spóźnia mi się @ 5 dni, zaczekam do poniedziałku jeśli się nie pojawi @ to zrobię test i dam znać.

Cały czas odraczam zrobienie testu ponieważ mam wrażenie, że za moment przyjdzie @ i w dniu spodziewanej @ test wyszedł negatywnie.
    a planujesz dzidziusia? :)

Izabella29 lubi tę wiadomość

• Niuninka Ekspertka

Wysłany: 19 lutego 2016, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    była jakaś szansa na ciąże czy zaskoczenie? :)

Od ponad roku współżyłam z jednym partnerem, różnie w sumie bywało z tymi zabezpieczeniami :) nie raz mi się miesiączka spóźniała od momentu kiedy zaczęłam prace, i tym razem myślałam ze to stres :) W sumie było to dla mnie zaskoczenie niesamowite choć się z partnerem do tego przyczyniliśmy nie wiedziałam ze tak szybko się uda ;D ( zaledwie po miesiącu ). Planowaliśmy dzidziusia , a w sumie bardziej to partner tego chciał. Ja i się cieszylam a zarazem przez stres "jak to bedzie " płakałam do końca 2 miesiąca ;D
    Także szansa na ciążę była duża ale nie do końca się z tą myślą oswajałam.

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • DomiKlau Nowa

Wysłany: 19 lutego 2016, 14:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny jestem tu nowa, mam 34 lata i dwóch synów, 13 grudnia ubiegłego roku poroniłam ciążę bliźniaczą w 11 tygodniu, lekarz dał nam zielone światło co do starań już w lutym więc wg kalendarza OVU owulacja była 4 lutego, wg testów owulacyjnych też tak wynikało. Współżyliśmy w tym czasie. Powinnam była dziś dostać okres a póki co wylewa się ze mnie mleczny wodnisty śluz. Zwariować można bo testy oczywiście negatywne. Sama nie wiem napewno jeszcze za wcześnie i pewnie @ jeszcze się pojawi spóźniona żeby zrobić na złość. Czytam wasze posty i mam odrobinę nadziei że testy mogą być negatywne a ciąża może być. Ciężko samemu z tym wszystkim, z synami nie miałam żadnego problemu udało się przy pierwszym podejściu ale zamarzyła mi sie córeczka. Och ciężko sama nie wiem ile może się spóźnić okres zawsze miałam regularne cykle ok 30 dni ale po poronieniu wszystko mogło się poprzestawiać :(

• Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam Was ponownie.

Test w dniu spodziewanej @ negatywny, po 5 dniach od dnia spodziewanej @ negatywny - zrobiłam dziś po południu.

Miałam małe podejrzenia, że to być może ciąża, ponieważ śluz przed @ był inny niż zazwyczaj i wysoka temp powyż. 37 stopni, pobolewał mnie brzuch jak przed @ od ponad tygodnia. Wygląda na to, że się tylko mocno spóźnia. Jeśli coś się zmieni - choć wątpię to dam znać.

Pozdrawiam.

Migotka123 lubi tę wiadomość

Izabella29
  • Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 18:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    a planujesz dzidziusia? :)

Tak planuję, a czy Ty zrobiłaś w końcu dziś test?
    Jesteś 8 dni po spodziewanej @?

Izabella29
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Izabella29 wrote:
    Tak planuję, a czy Ty zrobiłaś w końcu dziś test?
    Jesteś 8 dni po spodziewanej @?
    tak dziś jest 8 dzień spóznienia @, zrobiłam test po południu ale również negatywny :( także ciązy na 100% nie ma

• Kleoś Znajoma

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja już mam jednego dzidziusia, ale chciałabym jeszcze jedno. :)

• Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 19 lutego 2016, 20:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    ja już mam jednego dzidziusia, ale chciałabym jeszcze jedno. :)

Ja tak samo :)

Izabella29
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i dzisiaj kolejny dzień bez @ ... głowa mnie w dodatku boli,a do lekarza moge iść dopiero w połowie tygodnia. Jestem anty lekowa więc chciałabym uniknąć tabletek na regulację okresu.

• Kleoś Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i brzuch dzisiaj nie boli i nie zapowiada się na nadchodzącą @

• Kleoś Znajoma

Wysłany: 20 lutego 2016, 13:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no i od około tygodnia chodzę jakoś poddenerwowana, więc pewnie @ zaraz nadejdzie

• Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 20 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    no i brzuch dzisiaj nie boli i nie zapowiada się na nadchodzącą @

Ja mam dokładnie takie same objawy jak Ty - mam nadzieję, że @ się pojawi. Nie wiem co jest powodem jej opóźnienia aż takiego, ponieważ pierwszy raz mi się tak przydarzyło...

Izabella29
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 13:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    10 dzień bez @, więc może jednak ciążą?:D

• Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2016, 19:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kleoś wrote:
    10 dzień bez @, więc może jednak ciążą?:D

Ciekawe co z tego wyniknie w końcu, u mnie też bez zmian. Nie rozumiem czemu testy wychodzą negatywnie... A zdarzało Ci się kiedyś takie spóźnienie @ ? Wiesz co może być przyczyną, ja tłumaczę to u siebie stresem, ponieważ miałam ostatnio bardzo stresujące dni.

Izabella29
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny czemu zamiast się głowić czy jesteście czy nie , nie zrobicie beta hcg z krwi? na następny dzień albo online wieczorem będziecie miały wynik. ( przynajmniej ja miałam tak szybko ):)

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    dziewczyny czemu zamiast się głowić czy jesteście czy nie , nie zrobicie beta hcg z krwi? na następny dzień albo online wieczorem będziecie miały wynik. ( przynajmniej ja miałam tak szybko ):)

Masz 100% racji i dzięki za sugestię, ja nie myślałam do tej pory o becie, ponieważ ciągle wydaje mi się że mimo wszystko przyjdzie @ i nie czuję abym była w ciąży :( jedyne podejrzenie teraz to spóźniająca @ i te testy negatywne, gdyby chociaż druga kreska była minimalna - to na pewno poszłabym na betę.

Jeśli do wtorku sytuacja nie ulegnie zmianie - ja pójdę do lekarza i dam Wam znać co i jak się okazało.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 20:49

Izabella29
  • Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane , mam pytanko ! Jestem 7 dni po owulacji i zrobiłam test bo nie wytrzymałam ... będę oczywiście powtarzać ale powiedzcie mi bo ja tam widze cień cienia inni też ale ja nadal jakoś nie moge uwierzyć nie dociera to do mnie . Widzę tam cień cienia ale nie wiem czy to wgniecenie jest czy już coś ...bede jeszcze robic jutro i w wtorek i w srode ale ...czy jest nadzieja ?

e8e43aad5a4d2c9bmed.jpg

0fd0a0b8991d75e2med.jpg

Niuninka lubi tę wiadomość

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
‹‹ 9 10 11 12 13 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Bolesne miesiączki - skąd się biorą bóle miesiączkowe? Przyczyny, objawy, leczenie.

Bolesne miesiączki mogą występować nawet u 75% kobiet w wieku rozrodczym! Jakie są najczęstsze przyczyny bólu miesiączkowego? Czym jest bolesne miesiączkowanie pierwotne, a czym wtórne? Kiedy bolesne miesiączkowanie wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Diagnostyka problemów z płodnością - krok po kroku

Niepłodności nikt się nie spodziewa, a jednak dotyka ona około 1,5 miliona polskich par rocznie. To bardzo dużo! Jakie są najczęstsze przyczyny niepłodności? Kiedy warto rozpocząć diagnostykę i jakie badania zrobić na początek?

CZYTAJ WIĘCEJ