Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Nie wiem czy bedzie sens testowania. Juz po plamieniu ani sladu. No chyba ze jutro sie rozkreci. Może to przez te nerwy. Kurde ale tyle dni po terminie to juz powinien byc wiarygodny. Czy jeszcze moze oszukac?
-
91Ewela09 wrote:Nie wiem czy bedzie sens testowania. Juz po plamieniu ani sladu. No chyba ze jutro sie rozkreci. Może to przez te nerwy. Kurde ale tyle dni po terminie to juz powinien byc wiarygodny. Czy jeszcze moze oszukac?
Może lepiej wybrać się na betę, zbadac krew? Będzie czarno na białym. -
No nie bardzo mam kiedy, bo w laboratorium badania krwi robia w pon, sr i pt. A jak na zlosc jutro mam szkolenie wiec sie nie wyrobie. A we wtorek mam wizyte u lekarza wiec zobacze co on mi powie. Gdybym ewentualnie @ nie dostala.
-
A to Ty nie jestes w ciazy? Musialam cos pomylic ☺ jesli okresu nie dostane to w sobote zrobie test. Ale juz sie nie nastawiam na ciaze predzej na @. Bo bol rozszedl sie na caly dol brzucha a to u mnie typowy objaw @.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymalllluuuchhh myślę, że dobry czas, u mnie beta poniżej 2. brak ciąży, czekam na okres i martwię się plamieniem, które było, bo nigdy wcześniej tego nie doświadczyłam.
jeżeli okres do wtorku nie przyjdzie to pewnie powtórzę test.
ale już na nic nie liczę w tym cyklu. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny! 10dpo coś mnie podkusiło żeby zrobić betę, nie wiem po jaką cholerę. Chyba po taką że w dwóch wcześniejszych ciążach na tym etapie miałam już pozytywne testy sikane a tym razem test negatywny a temperatura pięknie wysoko inaczej niż w poprzednich cyklach. Beta 1,35 wg słów laborantki "wynik raczej negatywny". Oczytałam się jak głupia przypadków takich jak mój. Różnie się kończyły. Jedne ciążą a inne @. Kolejnego dnia po becie z samego rana dostałam jednorazowo jasnoróżowego plamienia. Cały dzień było czysto. Kolejnego dnia - wczoraj 12dpo pokusiłam się o ponowny sikany test z samego rana na którym po 3 min pojawił się bladzioszek! tak więc moja beta wskazywała na to że jednak coś się dzieje! plamienie mogło być dopiero implantacją a kolejny dzień już beta wzrosła że mogłam zosbaczyć bladą drugą kreskę. Oczywiście na przyszłość nauczkę mam: żadnej bety ani sikańców przed terminem @
-
Witajcie.
Mam pytanie, czy któraś z Was miała taki przypadek. Spóźniająca się miesiączka 5-7 dni test negatywny, temp.37,02 i przyszła miesiączka w późniejszym czasie? Czy jednak możliwa jest ciąża kilka dni później test wyszedł pozytywny? Czy przy tem 37,02 możliwe jest że zbliża się @ ?
Pozdrawiam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:46
Izabella29