Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny18ewela09 Okres powinnam dostac jutro, ale ylu objawów na raz nigdy nie mialam. CHociaż mam nadzieje ze to nie sa moje urojenia. Jak narazie sie nie zapowiada na @ ale zobaczymy jutro. Za to zauważyłąm bardzo duza ilosc żył na piersiach nogach(udach) i rekach i to jest dla mnie dziwne nigdy czegos takiego nie mialam.
-
No ja na piersiach mam dwie grube żyły no i pod pachami zauważyłam, których wcześnie nie było na pewno. Ja zazwyczaj okres miałam co 31 dni więc teraz spóźnia mi się 6 dni. A co najlepsze nawet po tej luteinie nie dostałam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny, podejrzewam u siebie ciążę, a testy nie wychodzą....
mianowicie ostatni okres 15.01 , wyznaczona owulacja 9bez mierzenia temp..) ok 31,01 (17 dc) , dlaczego podejrzewam ciążę?
ponieważ ok tydzień po owulacji wystąpiło u mnie plamienie w 24 dc takie rdzawo-pomarańczowe widoczne an wkładce, 25 dc nic nie zauważyłam a 26 i 27 dc plamienie wystąpiło brązowe, ale wodniste (widoczne tylko na papierze)
dziś ( 28dc) robiłam BetaHCG i wyszło poniżej 5. cykle mam 31-32 dniowe.
pobolewa mnie podbrzusze i plecy w odcinku lędzwiowym od tygodnia.
może za szybko na betę? a może już faktycznie szansy na ciążę nie ma ? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sasaneczka szansa zawsze jest. Poczekaj jeszcze ze dwa dni i powtorz bete. Maallluuuchhh wytrzymaj do poniedzialku. Nie ma co się niepotrzebnie denerwowac. Bądźmy dobrej mysli. Gaduaa przykro mi. Nastepnym razem sie uda ☺
Gaduaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny