Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Izabella29 wrote:Witajcie.
Mam pytanie, czy któraś z Was miała taki przypadek. Spóźniająca się miesiączka 5-7 dni test negatywny, temp.37,02 i przyszła miesiączka w późniejszym czasie? Czy jednak możliwa jest ciąża kilka dni później test wyszedł pozytywny? Czy przy tem 37,02 możliwe jest że zbliża się @ ?
Pozdrawiam.
Ja tak miałam. Spozniala mi się miesiączka 5 dni,byłam pewna ze to przez stres w pracy,ale na wszelki wypadek zrobiłam test ciążowy. Wyszedł negatywny. Trzy dni później nadal nie miałam miesiączki więc zrobiłam kolejny test i już był pozytywny. BETA potwierdziła 5 tydzien ciazy. A zaraz rodzeWiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2016, 10:52
Izabella29, kark lubią tę wiadomość
-
Grotka wrote:Cześć! Postanowiłam napisać i ja. Miałam owulacje potwierdzoną monitoringiem w 16/17dc. Dziś jest 29dc, zrobiłam test, bo czułam że się udało. I co? I negatywny temperatura niby 37,0 ale coś czuje, że za kilka dni będzie kolejne rozczarowanie
Od owulacji musi minąć minimum 14 dni zeby test z moczu był wiarygodny i miarodajny, może być zwyczajnie za wczesnie na test:)Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
cześć dziewczynki! Chciałam się zapytać o prawdopodobieństwo ciąży. Otóż dziś mija 7 dnień od spodziewanej miesiączki, w zeszłym miesiącu powinnam mieć 4 a dostałam 11 stycznia miesiączkę, w tym miesiącu po obliczeniu spóźnienia tez powinnam dostać 11. Brzuch mnie pobolewa od ok tygodnia, są to bóle w podbrzuszu, czasem są a za chwile znikają, dziś też boli, ale ani śladu kropelki krwi... Test zrobiłam 2 dni po spodziewanej @ i wczoraj- oba NEGATYWNE. ponad 2 tygodnie temu kochaliśmy się z narzeczonym z prezerwatywą, ale po zakończeniu stosunku było jakoś dziwnie mało spermy w zbiorniczku (ja byłam wtedy na górze), kochaliśmy się troszkę dłużej niż zazwyczaj, czy jest możliwość że po takim stosunku jakieś odrobinki się wylały i dostały się do pochwy i doszło do zapłodnienia?
-
Brychra wrote:Dziewczyny troszkę z innej beczki. Jestem w trakcie poronienia. Mam straszne mdlosci i ból głowy i pozytywny test z dwiema mocnymi krechy mi. Lekarz dopiero za tydzień. Co myślicie na ten temat...
A który to tydzien? HCG opada jeszcze jakis czas stopniowo, jesli to byl np 7 tydz to testy mają prawo wyjsc pozytywnieWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 18:00
Bartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
NatiB wrote:A który to tydzien? HCG opada jeszcze jakis czas stopniowo, jesli to byl np 7 tydz to testy mają prawo wyjsc pozytywnieBrychta
-
Izabella29 wrote:Witajcie.
Mam pytanie, czy któraś z Was miała taki przypadek. Spóźniająca się miesiączka 5-7 dni test negatywny, temp.37,02 i przyszła miesiączka w późniejszym czasie? Czy jednak możliwa jest ciąża kilka dni później test wyszedł pozytywny? Czy przy tem 37,02 możliwe jest że zbliża się @ ?
Pozdrawiam.
u mnie dziś jest 8 dzień gdzie nie mam @, chyba zrobię jeszcze jeden test dzisiaj i jakie wyniki wyszły u Ciebie? -
Sylwia91 wrote:Brychra po czym poznałaś że to poronienie?
Co do testów to mi wychodził blady cień cienia dosłownie, przez 3dni,3 dnia poszłam na betę i była w tym dniu 127.1 więc powinny wyjść już ładne krechy, dlatego sikacze z dystansem
po 3 dniu spodziewanej @ wychodziły Ci te cienie cienia?