Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Rossanna2 wrote:Kochane , mam pytanko ! Jestem 7 dni po owulacji i zrobiłam test bo nie wytrzymałam ... będę oczywiście powtarzać ale powiedzcie mi bo ja tam widze cień cienia inni też ale ja nadal jakoś nie moge uwierzyć nie dociera to do mnie . Widzę tam cień cienia ale nie wiem czy to wgniecenie jest czy już coś ...bede jeszcze robic jutro i w wtorek i w srode ale ...czy jest nadzieja ?
nie chce Ci robić nadziei ale faktycznie widać drugą kreskę nawet jeśli jest tylko jej cieniem. Mój pierwszy test tak wyglądał , drugi dopiero wyszedł pozytywnie i za 5 tyg i 3 dni mam termin porodu. Myślę, że jest szansa na to że się udało -
Niuninka wrote:nie chce Ci robić nadziei ale faktycznie widać drugą kreskę nawet jeśli jest tylko jej cieniem. Mój pierwszy test tak wyglądał , drugi dopiero wyszedł pozytywnie i za 5 tyg i 3 dni mam termin porodu. Myślę, że jest szansa na to że się udało
Aż nie moge w to uwierzyć !!
Dziekuję bardzo za odpowiedź , jesteś kochana ;* może niebawem się zobaczymy na fioletowej stronieNiuninka lubi tę wiadomość
-
Rossanna2 wrote:Kochane , mam pytanko ! Jestem 7 dni po owulacji i zrobiłam test bo nie wytrzymałam ... będę oczywiście powtarzać ale powiedzcie mi bo ja tam widze cień cienia inni też ale ja nadal jakoś nie moge uwierzyć nie dociera to do mnie . Widzę tam cień cienia ale nie wiem czy to wgniecenie jest czy już coś ...bede jeszcze robic jutro i w wtorek i w srode ale ...czy jest nadzieja ?
Ja też uważam, że jest to duża nadzieja )) PozdrawiamIzabella29 -
-
nick nieaktualnyPierwszy test ciążowy zrobiłam 15 dni po owulacji i druga kreska wyszła niemal niewidzialna, taki właśnie cień kreski.
16 dnia po owulacji miałam betę 190, po 48 godzinach beta 550, a kreska na teście wyszła bardzo wyraźna.kasiaa.. lubi tę wiadomość
-
Hej Dziewczyny! Normalnie nie wiem juz co o tym myśleć - ostatnia @ 2 stycznia , cykle 35-38 dni...zrobiłam już 4 testy i wszystkie negatywne (chociaż nie do końca, bo na 3 z tych testów po kilku godz pojawiła się druga kreska, tylko z tego co mówią nie można ich brać pod uwagę)Myślicie że mogę być w ciąży pomimo tych negatywnych testów???
-
nick nieaktualny
-
agula77 wrote:Na bete nie mam jak Zobaczymy..za tydzien ide do gina,
Zdecydowanie najlepiej do gin, musisz wytrzymać ten tydzień... ja miałam bardzo krótkie cykle bo 26 dniowe maksymalnie, a pozytywny wynik na niecale 2 tyg po spodziewanej @ po tygodniu też taka miałam, że odłożyłam test do szafki i na drugi dzień spojrzałam na niego i widziałam cień drugiej kreski - w nadziei robiłam kolejny test i był negatywny... ale tak prawdę mówiąc ja to czułam w sobie, że jestem po prostu to czułam - nawet mąż już nadzieje stracił i się ze mną kłócił bo go dziwiło że ja aż tak to sobie wg niego "ubzdurałam" a później było mu łyso
-
agula77 wrote:No zobaczymy..oczywiście nie wytrzymałam i dzis znów zrobilam test (z całkiem innej firmy) ......... i po godz wyraźna druga kreska..hmmm może jednak
Witaj, a czy oprócz braku @ od 2 stycznia i 2 kresek na teście masz dodatkowo jakieś wyraźne inne objawy ciąży?Izabella29