X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossanna2 wrote:
    Kochane , mam pytanko ! Jestem 7 dni po owulacji i zrobiłam test bo nie wytrzymałam ... będę oczywiście powtarzać ale powiedzcie mi bo ja tam widze cień cienia inni też ale ja nadal jakoś nie moge uwierzyć nie dociera to do mnie . Widzę tam cień cienia ale nie wiem czy to wgniecenie jest czy już coś ...bede jeszcze robic jutro i w wtorek i w srode ale ...czy jest nadzieja ?

e8e43aad5a4d2c9bmed.jpg

0fd0a0b8991d75e2med.jpg

nie chce Ci robić nadziei ale faktycznie widać drugą kreskę nawet jeśli jest tylko jej cieniem. Mój pierwszy test tak wyglądał , drugi dopiero wyszedł pozytywnie i za 5 tyg i 3 dni mam termin porodu. :) Myślę, że jest szansa na to że się udało :)

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 20:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po prostu może to być bardzo wczesna ciąża :)
    ps. nie ma sensu powtarzać tak często testów ;) zrób ponownie test za np . trzy dni :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2016, 21:02

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    nie chce Ci robić nadziei ale faktycznie widać drugą kreskę nawet jeśli jest tylko jej cieniem. Mój pierwszy test tak wyglądał , drugi dopiero wyszedł pozytywnie i za 5 tyg i 3 dni mam termin porodu. :) Myślę, że jest szansa na to że się udało :)

Aż nie moge w to uwierzyć !!
    Dziekuję bardzo za odpowiedź , jesteś kochana ;* może niebawem się zobaczymy na fioletowej stronie :)

Niuninka lubi tę wiadomość

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    trzymam kciuki ;)

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossanna2 wrote:
    Kochane , mam pytanko ! Jestem 7 dni po owulacji i zrobiłam test bo nie wytrzymałam ... będę oczywiście powtarzać ale powiedzcie mi bo ja tam widze cień cienia inni też ale ja nadal jakoś nie moge uwierzyć nie dociera to do mnie . Widzę tam cień cienia ale nie wiem czy to wgniecenie jest czy już coś ...bede jeszcze robic jutro i w wtorek i w srode ale ...czy jest nadzieja ?

e8e43aad5a4d2c9bmed.jpg

0fd0a0b8991d75e2med.jpg

Ja też uważam, że jest to duża nadzieja :))) Pozdrawiam :)

Izabella29
  • Kleoś Znajoma

Wysłany: 21 lutego 2016, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rossanna2 wrote:

e8e43aad5a4d2c9bmed.jpg

0fd0a0b8991d75e2med.jpg
    u mnie taka blada druga kresecza też była przy pierwszej ciąży :)

• kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2016, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Potwierdzam u mnie blada kreska baaaardzo blada była 2 dni i w dzien @ kilka dni pozniej byla mocna..
    Cien cienia to tez kreska jest to bardzo wczesna ciaza i mysle ze moge Tobie pogratulowac :) Chyba ze test uszkodzony w co szczerze watpie :)

201610141756.png
    201802217352.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 00:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pierwszy test ciążowy zrobiłam 15 dni po owulacji i druga kreska wyszła niemal niewidzialna, taki właśnie cień kreski.
    16 dnia po owulacji miałam betę 190, po 48 godzinach beta 550, a kreska na teście wyszła bardzo wyraźna.

kasiaa.. lubi tę wiadomość

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też drugą kreskę zobaczyłam dopiero gdy ciąża już miała 5t i 3d. Także możesz być spokojna ;-) jakoś 5 dni po spóźnionej @ widziałam coś podobnego do Ciebie ;-)

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agula77 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Normalnie nie wiem juz co o tym myśleć - ostatnia @ 2 stycznia , cykle 35-38 dni...zrobiłam już 4 testy i wszystkie negatywne (chociaż nie do końca, bo na 3 z tych testów po kilku godz pojawiła się druga kreska, tylko z tego co mówią nie można ich brać pod uwagę)Myślicie że mogę być w ciąży pomimo tych negatywnych testów???

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 lutego 2016, 12:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula77, a może tak test z krwi?

• agula77 Nowa

Wysłany: 22 lutego 2016, 15:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na bete nie mam jak :-( Zobaczymy..za tydzien ide do gina,

• Lusia_M Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula77 wrote:
    Na bete nie mam jak :-( Zobaczymy..za tydzien ide do gina,

Zdecydowanie najlepiej do gin, musisz wytrzymać ten tydzień... ja miałam bardzo krótkie cykle bo 26 dniowe maksymalnie, a pozytywny wynik na niecale 2 tyg po spodziewanej @ po tygodniu też taka miałam, że odłożyłam test do szafki i na drugi dzień spojrzałam na niego i widziałam cień drugiej kreski - w nadziei robiłam kolejny test i był negatywny... ale tak prawdę mówiąc ja to czułam w sobie, że jestem po prostu to czułam - nawet mąż już nadzieje stracił i się ze mną kłócił bo go dziwiło że ja aż tak to sobie wg niego "ubzdurałam" a później było mu łyso :P

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • kasiaa.. Autorytet

Wysłany: 22 lutego 2016, 23:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie idz do gina bo testow po dluzszym czasie nie powinno sie brac pod uwage...ale...nigdy nic nie wiadomo :-) trzymam kciuki

201610141756.png
    201802217352.png
  • agula77 Nowa

Wysłany: 23 lutego 2016, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No zobaczymy..oczywiście nie wytrzymałam i dzis znów zrobilam test (z całkiem innej firmy) ;-)......... i po godz wyraźna druga kreska..hmmm może jednak :-)

• Izabella29 Debiutantka

Wysłany: 23 lutego 2016, 12:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula77 wrote:
    No zobaczymy..oczywiście nie wytrzymałam i dzis znów zrobilam test (z całkiem innej firmy) ;-)......... i po godz wyraźna druga kreska..hmmm może jednak :-)

Witaj, a czy oprócz braku @ od 2 stycznia i 2 kresek na teście :) masz dodatkowo jakieś wyraźne inne objawy ciąży?

Izabella29
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myślę, że nie powinnaś odczytywać wyniku po takim czasie.

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Lusia_M Autorytet

Wysłany: 23 lutego 2016, 15:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agula77 wrote:

tylko, że to znowu po godzinie... jednak po nie dłużej niż 5 minutach powinno być

l22ndf9htwh3ze14.png
    f2w3rjjg4598ywee.png
    xtgw0tsdn9bsou03.png
  • agula77 Nowa

Wysłany: 23 lutego 2016, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam swiadomosc ze nie powinno sie brac tego wyniku pod uwage i podchodze do tego z dystansem.......ale fajnie chociaz pomarzyc:-)

Niuninka lubi tę wiadomość

• Rossanna2 Znajoma

Wysłany: 24 lutego 2016, 00:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Co raz jak by bardziej widoczna ... czy tylko ja to widzę ? Czy mam jakieś zwidy ... bo sama już nie wiem czy wariuję czy głupieje z tego wszystkiego . Test oczywiście rano robiony .

afe4c06d85106816med.jpg

Walczę i walczyć będę o Ciebie , bo największym darem dla kobiety jest bycie matką . <3
    yuudflw14eyyobrl.png
    b7210dd37f9d3f58a21f331b292c5709.png
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ