X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
Odpowiedz

Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)

Oceń ten wątek:
  • Agadzina Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2016, 18:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kochane byłam już na wszystkich badaniach, U mnie lekarze powiedzieli, ze wszystko ok. Mój mąż gorzej...ma bardzo mało plemników...Nasza lekarka powiedział nam w prost, ze przy takich wynikach tylko in vitro. Ale jakoś to do Nas nie dochodzi:-( myślałam, ze może stał się cud i się udało, przecież niektórym się udaje. Chyba jestem za słaba na ta cała procedurę in vitro, no i wiadomo to się wiąże z dużymi kosztami.

• Dalile Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Spoko :) Invitro da się przeżyć :) Też miałam dwie pukcje, trzy transfery i Zosia mnie kopie teraz non stop, żebym pamiętała, że warto!
    Nam było łatwiej, załapaliśmy się na program dofinansowania, ale naprawdę warto!

A inseminację mieliście?

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Agadzina Debiutantka

Wysłany: 17 marca 2016, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z takimi wynikami się nie kwalifikujemy:-(

• Dalile Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to próbujcie, działajcie, trzeba mieć wiarę :)

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Jola1985 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To prawda in vitro da się przeżyć :)
    Szkoda, że nie zdecydowaliście się wcześniej, bo z końcem czerwca br. zakończy się Rządowy Program. To bardzo duża oszczędność dla par, ponieważ płacisz w nim tylko za badania kwalifikacyjne i leki (które są częściowo refundowane). Całą procedurę i wizyty masz za darmo.

ex2bwn15260327bu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie !

Otóż przed chwilą zrobiłam test... Co mnie skłoniło by go zróbić ? Mnóstwo objawów wskazujących na ciążę. Ale nie o tym. Jestem 6 dni przed okresem.
    Na teście wyszła kreska kontrolna mocna druga ciążowa widoczna gołym okiem ale cienka jak włos. Czy to wczesna ciąża ? Mogę się już cieszyć ? Czy jakiś błąd testu albo coś :( Proszę o odpowiedz.

• MirelS Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeśli jest druga kreska, nawet jasna to jest i ciąża (chyba, że widzisz ją oczyma wyobraźni:D . Bardzo szybko ją zobaczyłaś jak 6 dni przed okresem. Ja bym dla pewności jeszcze powtarzała test co kilka dni. Powodzenia :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Można tutaj dodać jakoś zdjęcie ? To pokaże bo aż sama nie wierzę, że tak szybko mi sie ukazała ta druga krecha :D

• MirelS Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/ może tu spróbuj wrzucić ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kurcze, nie umiem sobie poradzić z przesłaniem z telefonu na komputer zdjęcia :(

• MirelS Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kablem usb najlepiej ;) albo zapisz sobie zdjęcie na maila i ściągnij na kompie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobry pomysł :D Ok już wrzucam :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    <a href=http://zapodaj.net/63346faf39057.jpg.html>20160317_193353-1 (1).jpg</a>

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://zapodaj.net/63346faf39057.jpg.html

• Leticia Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja widzę :)

km5se6yd8tj60462.png
    km5stv73q64rb58y.png
  • MirelS Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no pewnie, że jest druga kreska :D aż dziw, że tak szybko !i to wieczorem.

• Jola1985 Autorytet

Wysłany: 17 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja też widzę :) Ale dla pewności powtórzyłabym za kilka dni test. Możesz też pójść na badania z krwi beta hCG - koszt ok 30 zł, a widzisz wynik dokładnie więc nie musisz się zastanawiać, czy to nie jest błąd testu.

ex2bwn15260327bu.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj też robiłam pod wieczór i była kreska ale już tylko widoczna pod światło. Dzisiaj o tej samej porze i już widoczna gołym okiem ale taka dziwna cieniutka. Jutro zrobię rano gdy będzie większe stężenie hcg w moczu. Zobaczymy. Powiedzcie mam się cieszyć czy jeszcze lepiej nie zapeszać ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agadzina moi rodzice starali się o dziecko ponad 5 lat- problem tkwił w moim ojcu który 2 razy przechodził świnkę, a to zwykle dla facetów jest jak wyrocznia. Szanse na dziecko to tylko 1 %- cudowali, czesto się już załamywali. Gdy wreszcie ODPUŚCILI to mama zaszła w ciąże, dziecko zdrowe (siedzi własnie przed monitorem i pisze tą wiadomosć) po 4 latach drugie dziecko mój brat.
    Spróbujcie odpuścić, iść na żywioł - To że partner ma mało plemników to nie wyrok. Ten jeden jedyny kiedyś trafi do jajeczka :D trzymam za Was kciuki :) będzie dobrze

słyszałam też o diecie poprawiającej jakość plemników- moze spróbujcie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 marca 2016, 20:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję dziewczyny za miłą wiadomość, że to jednak może być upragniona ciąża. W poniedziałek pójdę na betę i już wtedy będę wiedziała na 100 % :)

‹‹ 16 17 18 19 20 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ