Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kochane byłam już na wszystkich badaniach, U mnie lekarze powiedzieli, ze wszystko ok. Mój mąż gorzej...ma bardzo mało plemników...Nasza lekarka powiedział nam w prost, ze przy takich wynikach tylko in vitro. Ale jakoś to do Nas nie dochodzi:-( myślałam, ze może stał się cud i się udało, przecież niektórym się udaje. Chyba jestem za słaba na ta cała procedurę in vitro, no i wiadomo to się wiąże z dużymi kosztami.
-
To prawda in vitro da się przeżyć
Szkoda, że nie zdecydowaliście się wcześniej, bo z końcem czerwca br. zakończy się Rządowy Program. To bardzo duża oszczędność dla par, ponieważ płacisz w nim tylko za badania kwalifikacyjne i leki (które są częściowo refundowane). Całą procedurę i wizyty masz za darmo. -
nick nieaktualnyWitajcie !
Otóż przed chwilą zrobiłam test... Co mnie skłoniło by go zróbić ? Mnóstwo objawów wskazujących na ciążę. Ale nie o tym. Jestem 6 dni przed okresem.
Na teście wyszła kreska kontrolna mocna druga ciążowa widoczna gołym okiem ale cienka jak włos. Czy to wczesna ciąża ? Mogę się już cieszyć ? Czy jakiś błąd testu albo coś Proszę o odpowiedz. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWczoraj też robiłam pod wieczór i była kreska ale już tylko widoczna pod światło. Dzisiaj o tej samej porze i już widoczna gołym okiem ale taka dziwna cieniutka. Jutro zrobię rano gdy będzie większe stężenie hcg w moczu. Zobaczymy. Powiedzcie mam się cieszyć czy jeszcze lepiej nie zapeszać ?
-
nick nieaktualnyAgadzina moi rodzice starali się o dziecko ponad 5 lat- problem tkwił w moim ojcu który 2 razy przechodził świnkę, a to zwykle dla facetów jest jak wyrocznia. Szanse na dziecko to tylko 1 %- cudowali, czesto się już załamywali. Gdy wreszcie ODPUŚCILI to mama zaszła w ciąże, dziecko zdrowe (siedzi własnie przed monitorem i pisze tą wiadomosć) po 4 latach drugie dziecko mój brat.
Spróbujcie odpuścić, iść na żywioł - To że partner ma mało plemników to nie wyrok. Ten jeden jedyny kiedyś trafi do jajeczka trzymam za Was kciuki będzie dobrze
słyszałam też o diecie poprawiającej jakość plemników- moze spróbujcie -
nick nieaktualny