Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona_w_lesie ->Strasznie współczuję!
Naprawdę przegadaj z partnerem temat i podpowiadam, abyś spróbowała się dowiedzieć co z tym in vitro refundowanym, może w Twoim mieście jest klinika leczenia niepłodności, warto zadzwonić i się podpytać - wiem, że jeszcze niedawno w wielu klinikach pojawiły się miejsca dla osób, które nie były dotąd objęte programem. Moja siostra w ten sposób zrobiła swoje pierwsze ISCI w ostatni poniedziałek, a jeśli się nie uda może przystąpić do kolejnej procedury aż do końca czerwca. Zastanówcie się, czy nie bylibyście gotowi aby skorzystać z takiej szansy, bo prędko się na pewno nie powtórzy.
Dodatkowo, staraj się nie podupadać na duchu! Naprawdę, w takiej sytuacji bardzo ważne jest pozytywne myślenie i "wrzucenie na luz". Wiem co mówię - staraliśmy się prawie 5 lat - a przez to w naszym związku pojawiło się zupełnie niepotrzebnie, prócz tych dobrych chwil, wiele złych i gorzkich dni... -
nick nieaktualny
-
Nie wiem. Może różne laboratoria zapisują z różną dokładnością po przecinku? Tak czy siak jest przyjęte, że wynik poniżej 5 mIU/ml oznacza, że nie ma ciąży Większość testów wykrywa betę dopiero od 25 mIU/ml, choć kiedyś udało mi się znaleźć takie bardziej czułe bo już od 10.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam....
ja zrobiłam już 3 testy i wszystkie negatywne... dziś 14dpo....
więc pewnie @ przyjdzie... tym bardziej że temp dziś spadła o 0,2 stopnia...
a wykres tak pięknie się zapowidał... i cykl mega wydłużony...
chyba już nie mam sił
Fabian Cyprian Tymuś -
o tak Pina87 ... u mnie dziś 40dc.... temp dalej 37,1... i już się tak pogubiłam że głowa mała... zastanawiam się czy faktycznie testy mogły jeszcze nic nie pokazać.. albo się pomylić... nie wiem już jak sobie to wszystko tłumaczyć...
chyba zrobię betę w tygodniu ...Fabian Cyprian Tymuś -
pina87 wrote:a Ty jakie testy robisz, ciągle te same? Ja tylko allegrowe może trzeba dla porównania jakiś inny spróbować...
a Tobie jak temp odbiła ku górze to dobry znakFabian Cyprian Tymuś