Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zagubiona w lesie mogę powtórzyć Ci to,co mi lekarz powiedział w 5 tyg. ciąży. Widać było tylko pusty pęcherzyk "gratuluję, jest pani w ciąży, ale jeszcze proszę nie chwalić się tą nowiną (nie licząc ojca dziecka ponieważ trzeba czekać na zarodek i serduszko". W 8 tyg. już był dzidziolek
Powtarzaj test, najlepiej rano, a później ewentualnie zrób z krwi. Jakie masz objawy? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyOd paru dni bolą mnie niemiłosiernie piersi, takiego bólu nigdy nie miałam. Kilka razy zakuł mnie jajnik, od paru dni coś jakby ciągnięcie brzucha. Od wczoraj mam tak jakby stan podgorączkowy a mierząc temperature jest normalnie 36,8. Coś tak jakby uczucie uderzenia gorąca ale tak cały czas, wieczorem jest najgorzej. Wysypało mnie na twarzy, a ja nie miewam wyprysków odkąd się urodziłam ( taki gen po mamie ) Dziś prawie zasnęłam w pracy, siedząc na kasie, na dodatek manko -50 za co mi się dostało Te objawy właśnie skłoniło mnie do tego aby wczoraj zrobić test...
Wybaczcie za chaotyczne pisanie ale jestem taka podekscytowana -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona_w_lesie -> trzymam kciuki
MirelS -> mój lekarz powiedział nam tak samo (mąż był w gabinecie), tylko, że było to w 6 tygodniu ciąży. Kazał przyjechać za 1,5 tygodnia aby sprawdzić, czy bije serduszko. Pamiętam, że to były najbardziej ciągnące się dni w moim życiu. Dopiero potem powiedzieliśmy rodzicom.
Mnie bardzo wcześnie zaczęły męczyć mega wymioty, nie jakieś tam "poranne mdłości", o których tyle się naczytałam w internecie. Nie chcę chwalić dnia przed zachodem słońca, ale od dwóch dni jest jakby lepiejZagubiona_w_lesie, MirelS lubią tę wiadomość
-
Kochana Zagubiona nie wiesz jeszcze jakie właśnie katusze się wiążą z wymiotami w ciąży. Wiele dziewczyn to na forum na to narzekało. Jakby niekończąca się grypa żołądkowa, coś okropnego. Do tej pory zdarza mi się jeszcze coś zwrocic, no i mdłości nadal miewam. Na początku to dobrze, że są bo potwierdzają przyrost bety.
Jola życzę żeby szybko przeszło . Wiem jak ciężko cieszyć się ciążą z tym problemem. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMam nadzieje, że u Ciebie wszystko się skończy dobrze czyli będzie upragniona ciąża. Też bym tak chciała. Pewnie mój miał rację i znowu mi się nie udało... Zobaczymy czy okres przyjdzie. Ale czy jest możliwe przekłamanie 2 testów z tym, że 2 blade krechy? Dziwne....
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zagubiona_w_lesie ->głowa do góry! Będę można robić chyba o każdej porze dnia (w niektórych placówkach, np. szpitalach nawet w weekend; ja jutro idę na badania np. morfologię i wynik będę miała tego samego dnia; lepiej zrób betę zamiast kupować kilka testów). Nie przejmuj się w ogóle tym gadaniem i przede wszystkim nie nakręcaj się negatywnie! Będzie co ma być! Trzymam mocno kciuki!
-
nick nieaktualny