Negatywne Testy a jednak Ciąża!!! :)
-
WIADOMOŚĆ
-
NatiB wrote:To jest tylko inna jednostka, tu masz podane w litrach a zazwyczaj podają w mililitrach. Po prostu, U/l mnożysz przez tyle ile mililitrow jest w litrze, a ml w litrze jest 1000. Czyli wynik z U/l mnozysz razy 1000 i wychodzi 3374 mlU/ml - czyli 6 tydzien ciazy od OM - czyli sie zgadza.
-
nick nieaktualnyjutro wszystkiego sie dowiem, mam nadzieję, że zarodek i serduszko bedzie już widoczne, bo kolejne czekanie będzie dla mnie mega stresujące- w poprzedniej ciazy tylko chodziłam do lekarza co 2 tygodnie łudząc się że tym razem zobacze dzidzie (chodziłam na nfz) i za kazdym razem odchodziłam z niczym, po czym poszłam prywatnie i okazało się że wszytsko już dawno było widoczne tylko, że już serduszko nie bije ...ach muszę myśleć pozytywnie i wierzyć że wszystko bedzie dobrze
Sylwia91 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyna pierwszym tescie widać minimalnie cień na pozytywnym- pewnie to bardzo wczesna ciąża i poziom hcg jeszcze nie jest na tyle odpowiednio wysoki by pokazać wyraźną kreskę. Ale skoro pojawił się tzn. że musisz być w ciąży ! Gratulacje ! zrób test za parę dni pewnie będzie kreska bardziej widoczna.
Ja dziś na 14 idę do ginusia zobaczymy co powie:) -
nick nieaktualny
-
adora wrote:Dominika, no pewnie, ze to pozytyw. Ja tak dla pewnosci zrobilabym test owulacyjny. Gdy bylam we wczesnej ciazy to pokazywala sie 2 kreska ale nie taka wyrazna jak kontrolna. Sprobuj jak masz.Dominika
-
nick nieaktualnydominika02100 wrote:Czy moglybuscie oceniać bo boję się ze ja wariuje i widzę kreski na testach http://naforum.zapodaj.net/7f69a8feb463.jpg.html
http://naforum.zapodaj.net/00b77f1c7484.jpg.html
szczerze to ja moze jestesm slepa czy cos ale zadnych kresek na tych testach nie widzę... -
nick nieaktualny
-
Niisiia wrote:Sarcia jest cień cienia !
Właśnie wracam od lekarza i odesłał mnie z kwiatkiem bo przy takiej małej becie jak 33 nic nie widać dopiero widać powyżej 1000. Także w przyszłym tygodniu w czwartek jestem umówionaDominika -
nick nieaktualnynie, powiedział że to i tak nie ma sensu bo nic nie będzie widać. Na każdym usg dopiero od bety powyżej 1000 widać zarodek. A z racji tego że beta co drugi dzień się podwaja to najwcześniej w moim przypadku we wtorek ale i tak umówiłem się na czwartek. Także Dominika chyba musisz i tak betę zrobić i wtedy podliczyc sobie za ile dni będzie ok 1000
-
Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, pisze bo już sama nienwiem co myśleć....po krótce moja historia wygląda tak: staramy się z mężem o dzidziusia już prawie 4 lata, jak dotąd nic. Jednak w tym miesiącu zrobiłam sobie wielką nadzieję, ostatni okres miałam 31.01, fakt mam czasami opóźnienia mój cynk trwa 31 - 35 dni, ale rzadko aż takie...jakoś tydzień temu, dwa razy pojawił się u mnie rozowy śluz, myślałam, ze to na okres, ale do dzisiaj nic. Od 1,5 tygodnia mam biegunkę, tzn czuję się dobrze, to nie żadna grypa zoladkowa Ani nic w tym stylu. Robiłam 3 dni temu dwa testy ciążowe - negatywne. Dzisiaj czytała różne fora i gdzieś się natknęłam na to, ze testy owulacyjne też mogą wczesną ciaze wykazać, a ze akurat w domu miałam jeden to to zrobiłam, i wyszły grube dwie kreski, pierwsza grubszą od drugiej...ucieszyłam się ogromnie aż się poplakalam, po pracy pobieglam po test ciążowy i znowu negatywny...jestem już załamana, nie wiem co myśleć kresu nadal brak, zero oznak, jedynie ciągnie mnie dzisiaj dziwnie lewy jajnik. Paaoszlabym na betę ale przez pracę nie mam jak...
-
Agadzina wrote:Hej dziewczyny, jestem nowa na forum, pisze bo już sama nienwiem co myśleć....po krótce moja historia wygląda tak: staramy się z mężem o dzidziusia już prawie 4 lata, jak dotąd nic. Jednak w tym miesiącu zrobiłam sobie wielką nadzieję, ostatni okres miałam 31.01, fakt mam czasami opóźnienia mój cynk trwa 31 - 35 dni, ale rzadko aż takie...jakoś tydzień temu, dwa razy pojawił się u mnie rozowy śluz, myślałam, ze to na okres, ale do dzisiaj nic. Od 1,5 tygodnia mam biegunkę, tzn czuję się dobrze, to nie żadna grypa zoladkowa Ani nic w tym stylu. Robiłam 3 dni temu dwa testy ciążowe - negatywne. Dzisiaj czytała różne fora i gdzieś się natknęłam na to, ze testy owulacyjne też mogą wczesną ciaze wykazać, a ze akurat w domu miałam jeden to to zrobiłam, i wyszły grube dwie kreski, pierwsza grubszą od drugiej...ucieszyłam się ogromnie aż się poplakalam, po pracy pobieglam po test ciążowy i znowu negatywny...jestem już załamana, nie wiem co myśleć kresu nadal brak, zero oznak, jedynie ciągnie mnie dzisiaj dziwnie lewy jajnik. Paaoszlabym na betę ale przez pracę nie mam jak...Dominika