Objawy ciąży - 5 tyg. i 1 dzień
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNadulka wrote:mój doktorek to już w ogóle powiedział, że serduszko da posłuchać dopiero po 20 tygodniu, jak nie po 30 już nie pamiętam dokładnie. W każdym razie twierdzi że absolutnie wcześniej tego nie doświadczę bo to szkodzi maluchowi. Także mogę o tym pomarzyć.. Cieszę się tym, że widziałam jak bije i że jest wszystko w porządku a Dr podobno jeden z najlepszych u nas..Jednak trudno mi ocenić jest dość mało wylewny
-
nick nieaktualnyJa mam jutro kolejną wizytę. Serduszko już widziałam dwa tygodnie temu, jutro okaże się czy nadal wszystko jest w porządku.
A jeśli chodzi o objawy to mdłości, brak apetytu i zmiany nastroju, a właściwie to ciągły beznadziejny, płaczliwy nastrój... no i ból piersi, ale to zazwyczaj tylko przy dotyku. No i nie wspomnę już o braku chęci na jakąkolwiek bliskość...
-
Ailatan to już duża dzidzia. A co do opinii lekarzy to są jak widać różne. Ja się dopiero wszystkiego ucze wiec wiele rzeczy mnie dziwi. Dopiero teraż wpadłam na to że Natalia to twoje imię a nie dla dziecka xD Madzia od dawna masz te objawy?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 kwietnia 2015, 17:19
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyCześć dziewczyny. Jakiś czas temu dostałam maila z kuponem zniżkowym na badania. Można wybrać sobie pakiet badań. Do wyboru jest:
1.Pakiet badań dla kobiet planujących ciążę
2. Dla kobiet w ciąży
3. Dla dzieci
Robiłam sobie te badania przed ciążą. Naprawdę się opłaca, bo za badania,które normalnie kosztują ookoło 270zł z tym kuponem płaci się 99zł
Może komuś się przyda. Ale trzeba się spieszyć, bo jest ważny do 30maja.
Niżej wklejam link, na którym można pobrać kupon. Wykorzystać można tylko jeden kupon.
I nie jest to żadna ściema po co przepłacać
http://www.kobieta.diagnostyka.pl/?utm_source=onet&utm_medium=email&utm_campaign=mailngonet1a -
Drogie Panie! Po pierwsze serdecznie gratuluję i wszystkim Wam i Waszym maleństwom życzę dużo zdrowia.
Przepraszam, że spamuję, ale we wrześniu na świat przyjdzie moje maleństwo, wzięłam udział w konkursie, głosować można do jutra (3.05) do godziny 20:00. Bardzo proszę Was o pomoc i głosy na historię nr 2. Dziękuję za zaangażowanie
http://mama-w-trampkach.blog.pl/wygraj-laktator-canpol-babies/ -
nick nieaktualnyHej dziewczyny z obliczeń wychodzi ze jestem już w 5tC2d. Dzwoniłam do mojej pani ginekolog powiedziała żebym przyszła jutro na 18. Myślę że to trochę wcześnie, mówiłam jej ale ona powiedziała żebym przyszła że porozmawiamy i zobaczymy co tam się dzieje mam lekkiego stresa..
-
nick nieaktualny
-
alexa wrote:Hej dziewczyny z obliczeń wychodzi ze jestem już w 5tC2d. Dzwoniłam do mojej pani ginekolog powiedziała żebym przyszła jutro na 18. Myślę że to trochę wcześnie, mówiłam jej ale ona powiedziała żebym przyszła że porozmawiamy i zobaczymy co tam się dzieje mam lekkiego stresa..
Jak już będziesz cos wiedziała to daj znać! -
nick nieaktualnyArpenia wrote:Hej dziewczyny wczoraj słyszałam coś najcudowniejszego na świecie - bicie serca mojej 2cm dzidzi
Moja w ostatni czwartek też miała 2 cm i widziałam jak się rusza
Chociaż jestem jestem trochę zaniepokojona, bo czuję co jakiś czas jakiś taki ucisk w dole brzucha (nie umiem tego opisać i nie wiem co to)i dziś prawie straciłam przytomność, dobrze, że mnie mąż złapał... -
nick nieaktualny