Plamienia
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie, ja drugi raz trafilam z krwawieniem " zywa" krwia do szpitala, rowno miesiac po pierwszym krwawieniu. Cale szczescie dzieci sa zdrowe a przyczyna prawdopodobnie jest nisko polozone lozysko, tuz przy szyjce macicy. Teraz tez mam brazowa wydzieline. Musimy wierzyc ze bedzie dobrze A widok dwoch ruszajacych sie malenkich istotek na USG wynagradza wszystko
-
hej ja jestem w 4 tygodniu i jednorazowo w nocy kiedy poszłam siku na bieliźnie znalazłam ciemną plamę taki brudny brąz zmieniłam ją i do teraz nie ma nic. U lekarza nie byłam jeszcze bo termin okresu mam za 5 dni a spieszyć się też nie chce . To jakoś strasznie nie wygląda więc bardzo się staram nie przejmować . Jestem po 1 poronieniu i mam synka ;)staramy się o braciszka czy siostrzyczkę .
-
Zabuszka moze to plamienie implantacyjne. Jestes w bardzo wczesnej ciazy a podobno krwawienia i plamienia w tym czasie zdazaja sie u 30 % kobiet, czyli bardzo czesto. Ja z ostatnim krwawieniem nie pojechalam nawet do szpitala zadzwonilam tylko do mojego gina i kazal brac leki jak do tej pory i dodatkowo Rutinoscorbin na ta krew i lezec. Wiec leze i pachne zgodnie z zaleceniem . Zycze powodzenia i cierpliwosci.
-
Dziewczyny ja @ mialam 29 sierpnia. 18 wrzesnia dostałam brazowych plamien strasznie sie zdziwilam ze @ tak szybko przyszła? na drugi dzien taki sluz z jasno czerwona krwia ,trzeci dzien znowu lekko brazowe i cisza.. robilam test w pierwszym dniu plamienia ale za szybko i wiadomo ze negatyw... boli mnie ciagle w tym miejscu... http://www.fotosik.pl/zdjecie/7e4e6fd515ce727d
nie wiem czy to jest jajnik? . dzisiaj pierwszy raz mnie zemdlilo w samochodzie jak jechalam. teraz okropna zgaga i lekkie mdlosci. nie chce sobie wkrecac czegos . ale nurtuje mnie to co sie ze mna dzieje. czuje ze cos jest innaczej niz zwykle. niemozliwe ze dostalam tak szybko @ przy cyklach 28 dni... poradzcie cos ... chce zrobic test jutro rano ale cyz to dobry pomysl? zwrocilam sie tutaj bo na ovu cos na forum nie moge wejsc:( -
nick nieaktualnyu mnie pojawilo sie teraz plamienie w 8 tyg ciazy, bo mam duuuza nadzerke. Ponoc lutka dopochwowa ja podraznia - za tydzien mam zmniejszyc dawke progesteronu, to moze plamienia ustana. Na USG na szczescie wszystko ok, maluch rosnie i ma sie dobrze
-