Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurde ja też takie plamienia miałam i pełna nadziei. Tak był ze trzy dni a potem przyszedł niechciany okresik.też żyłam nadzieją robiłam test za testem...i lipa.poczekaj jeszcze z dwa dni i zobaczyszco się będzie dziać choć życzę ci z całego serca żeby się jednak okresik nie pojawiłMartusia-30.12.2007
Ola-17.03.2010
Fabianek-14.02.2015 (*)
Agatka-17.08.2015 (*) -
Baassiia kusi mnie niemiłosierniexD Ale jeżeli do jutra nie dostanę to jutro z rana zrobię, bo dziś jak wyjdzie kolejny negatyw to znowu będę rozkminiać czy nie jestem, czy może jestem, ale test nie z porannego moczu itd. itd....xD W ogóle kompletnie inny i dziwny jest ten cykl... Objawy też mam dziwne i nieznane mi wcześniej, ale nie będę się nad nimi rozczulać na razie, bo pewnie i tak wyjdzie jak zwykle, może ten estrofem i zwiększona dawka inofolika mi namiochały
Monique, też się własnie tego obawiam;/ Dlatego poczekam jeszcze do jutra albo do piątku, jeśli wcześniej @ nie przyjdzie. Eh, męczy taka niepewność okrutnie;/ Dzięki:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lipca 2015, 10:20
-
nick nieaktualny@Totoro - koniecznie z porannego moczu, bo inaczej może nie wyjść wiarygodny. Daj znać jak wyszedł, trzymam kciuki
Dziewczyny jak sobie radzić z wymiotami, przecież są dni, że niewiele mi zostaje w żołądku, jem na siłę nawet, ale boję się, że niewiele maleństwu dostarczam, raz, że ilościowo, dwa jakościowo. Wchodzą mi tylko wyraziste w smaku rzeczy, niekoniecznie te wartościowe. Powinnam powiedzieć o tym mojej ginie?Totoro lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Brałam tylko estrofem od 5 do 10 dnia i tyle... Tak poza tym to nie wiem co mogłoby wpłynąć na zatrzymanie... Jem ok, nie mam żadnych stresujących sytuacji... Tak jak pisałam, zdarzyły mi się dwa 30 - kilku dniowe cykle, ale przynajmniej czułam , że dostanę, piersi bolały, woda się zatrzymywała itd. potem doszły plamienia i jak zwykle zaraz po nich dostałam - zawsze, bez wyjątków mam jasnobrązowe plamienia przed okresem... a tu plamienia zamiast się przerodzić w okres to się skończyły i nic:( piersi w ogóle nie bolą... jedyne co mi dolega to jakaś hmm... niestrawność...? Ciągle mam coś z żołądkiem i mdli mnie chyba 3. - 4. dzień... Masakra;/ Jak w przyszłym tyg. nie dostanę to umówię się do mojej gin;/
-
nick nieaktualny5 lat temu okres spóźnił mi się 2 tyg. dziwne, bo mam jak w zegarku. Myśleliśmy, że dzidziuś, może nieplanowany, ale wzbudziło to radość. Test wyszedł negatyw, a u gina wyszła paskudna cysta na jajniku Nie ma co się zadręczać, jak nie będzie @ to idz do gina lepsza taka prawda niż niewiedza. Czasem też na początku jest negatyw a potem na usg wychodzi co innego. Kuzynki znajoma do dziś się śmieje, że jej jedna kreska ma już parę lat :)bądź dobrej myśli.
Totoro lubi tę wiadomość