Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
magda sz wrote:Ania właśnie bardzo dobre podejście nie ma co czekać rok tylko się diagnozować kiedy poczuje się- chcę mieć dziecko. Przez zajściem w ciąże też warto się przebadać żeby pózniej się mniej stresować.
Gratulacje
Wróciłam przed chwilą z bety, dzisiaj rano cały wczorajszy dzień wydawał mi się totalnie nierealny, rano zrobiłam kolejny test i jest blada, bo blada, ale wyraźna kreska. Też tak miałyście w tych pierwszych dniach? Że nie chce się wierzyć? -
Beta wyszła śliczna - 113 czyli 4 tydzień. Dziś już bardziej wierzę Zwłaszcza, że wczoraj zwymiotowałam, a mąż czuł metaliczny zapach z ust (po myciu zebow,zeby nie bylo ). To niesamowite jaka rewolucje robi takie ziarenko.
Magda_sz - widocznie małej dobrze u Ciebie, to się nie spieszyWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 09:01
fabdorota lubi tę wiadomość
-
1.Od tygodnia pobolewa mnie brzuch,
2.Bezsennosc w nocy i super senność w ciagu dnia,
3.Bol nóg,podobny do tego,ktory występuje po dużym wysiłku,
4.Superwęch:)
5.2 kreski po nocy spadających gwiazd:)
Ahoj przygodo:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 13:13
Totoro lubi tę wiadomość
alsina -
nick nieaktualnyopowiem wam nasza historie:)
odstawiłam tbl antykoncepcyjne z dniem 1 listopada 2014, byliśmy z siebie dumni, w końcu to poważna decyzja:)
minął jeden cykl drugi.. mój organizm był bardzo rozhuśtany po anty, moje cykle trwały 44 dni i dłużej.. kupiłam sobie witaminki i infonem i potem inofolik.
po tych "dopalaczach" poczułam mega owulacje.. bolały mnie piersi, jajniki naprawdę wtedy wiedziałam że coś się w moim organiźmie zaczyna dziać
ale ciągle nic, nadszedł maj, zdecydowaliśmy się zbadać nasionko M, okazało się że jest baaaardzo poniżej norm i raczej nie ma szans na naturalne poczęcie, załamanie...
pz\przyszedł czerwiec moja ginekolog postanowiła sprawdzić moje hormony i tak okazało się ze mam wszystko w normie po za progesteronem...
dostałam duphaston. Miałam go brać tylko 10 dni po owulacji, tak dla wyregulowania, dla przygody bo nie było mowy o poczęciu w tej chwili
ale ale UWAGA źle się czułam na duphastonie męczyłam sie, miałam dziwny humor po nim, ciągle bolał brzuch jak na @, ale skończyłam duphaston i coś mnie tknęło na wykonanie testu.. wyszedł bardzo blady.. dosłownie cień cienia
nieśmiało się uśmiechnęłam:) na drugi dzień kreska była już mocniejsza:)
na trzeci dzień Beta hcg pozytywna wskazująca na 4-5 tydzień i wieczorem od razu wizyta u ginekolorzki, recepta na dalszy duphaston i luteine oraz zwolnienie L4.
tydzień później pierwsze USG:) jestem przeszczęśliwa:)AnnaKliwijska, darra991, Totoro, zita123, fabdorota, Katie87 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny:) a nie napisałam o moich pierwszych objawach:)
oczywiście okropny bol brzucha jak na @. Wysyp pryszczy. Ogólna. Huśtawka nastroju po dupku. Ogromna chęć na zjedzenie czegoś. Czego dawno nie jadłam... W moim przypadku paprykarz szczecinski serio, tak mi się go chciało musiałam kupić na następny dzień
Potem jak juz wykonałam test i wiedziałam. To zaraz zaobserwowałam. Powiększenie i wypuklenie sutków i brodawek. Te żyłki na piersiach
A kilka dni później. Miałam juz odot z rana, ale nie wymiotowałam. Czułam sie źle. Jak na potężnym kacu. I do tego cały czas silny bol jajników i macicy.
-
nick nieaktualny
-
Witam , od 3 dni strasnie bolą mnie piersi , i mam uczucie bólu jak na miesiączke . Miesiączke powinnam dostać 27 , , temperature mam podwyższoną 37,5 , choruje na PCOS, i staram sie o dzidzie juz prawie 2 lata i nic , a teraz odczuwam te objawy ale boje sie testu nie chce znowu sie rozczarować , co o Tym myslicie ?joasia54321
-
nick nieaktualnyjoasa54321 wrote:Witam , od 3 dni strasnie bolą mnie piersi , i mam uczucie bólu jak na miesiączke . Miesiączke powinnam dostać 27 , , temperature mam podwyższoną 37,5 , choruje na PCOS, i staram sie o dzidzie juz prawie 2 lata i nic , a teraz odczuwam te objawy ale boje sie testu nie chce znowu sie rozczarować , co o Tym myslicie ?
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny,
Mam taki problem. 13 Lipca ostatnia miesiaczka. Kochalismy sie z mezem bardZo intensywnie. 29 Lipca mialam lekkie plamienie, z tego co Sie dowiedzialam to w dniu owulacji to normalne. Plamienie trwalo 2 dni ale widoczne bylo tylko przy podmywaniu jak wsadzalam lekko palca. Nic nie wyciekalo. Okres powinnam dostac 12 sierpniA. Test zrobilam 14, ale negatywny. Dzis 16 I dalej nic. Boje sie zrobic test poniewaz nie Chce sie dolowac. Staramy sie juz 9 miesiecy. Czy ktoras byla w podobnej sytuacji? Prosze o pomoc. -
Jeśli nie masz jakichkolwiek objawów które są inne niż zawsze to spokojnie może jest nadzieja. Jeśli nic nie czujesz zrób testy co dwa dni. Tylko mocno się wpatruj bo czasami jest tak ze jest blada kreska a dziewczyny jej nie widzą
MissLondon lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-72635.png -
nick nieaktualnyNo wlasnie zadnych objawow jak na miesiaczke. Boje sie ze to moZe zwiastun jakiejs choroby. Mam nadzieje ze to ciaza. Pojawily mu sie male zylki na piersiach, ale ani nie bola ani nie sa wieksze. Jutro Zrobie test. Ten co zrobilam dwa dni temu nie byl z porannego moczu, ale pod wieczor. Moze to ma jakies znaczenie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny