Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka86 wrote:Hejka:) mi do @ zostal jeszcze jeden,gora dwa dni.Wszystko ladnie pieknie,ale ta temperatura mnie martwi...W sumie to nigdy nie mierzylam jej,ale widzialam wykresy innych zafasolkowanych...i byla powyzej 37...a u mnie 36.6...pewnie znowu malpa sie pojawi..

U mnie tez były takie temperatury a w ciąży byłam. Z tym ze przed ciąża np w okresie miesiączki miałam 35 z hakiem . To zalezy od termometru. No chyba ze w okresie @ miałaś podobną temperaturę jak teraz to możesz liczyć na @. -
Marteczka86 wrote:Hejka:) mi do @ zostal jeszcze jeden,gora dwa dni.Wszystko ladnie pieknie,ale ta temperatura mnie martwi...W sumie to nigdy nie mierzylam jej,ale widzialam wykresy innych zafasolkowanych...i byla powyzej 37...a u mnie 36.6...pewnie znowu malpa sie pojawi..

Marteczka nie sugeruj się wykresami :0 Ja widziałam sporo takich ze spadkami, niskimi temperaturami a ciąża była. To chyba bardzo indywidualna sprawa. Ja normalnie przed okresem mam już poniżej 36,0 ale wiem że obecna 36,9 też może nie zwiastować ciąży. A w jakim miejscu mierzysz temp. ?
Ania po cichu jestem dobrej myśli, ale głośno mówię, że napewno franca przyjdzie spóźniona. Nie chce się nastawiać, bo potem troche płaczu
-
kamika23 wrote:Będzie dobrze
A jak przyjdzie @ to w kolejnym cyklu się uda 
To dobre nastawienie
ja starałam się z mężem wiele miesięcy ale to właśnie w tym miesiącu gdy miałam niemal 100% pewność ze się nie uda to się udało. Także los splatał figla
Marteczka86 lubi tę wiadomość
-
- ból brzucha jak na @ + uczucie ciągnięcia + ból kręgosłupa,
- duszności,
- lekkie zawroty głowy,
- obolałe piersi,
- delikatne plamienie zamiast @,
- uczucie wilgotności,
- niestabilność emocjonalna
,
- wrażenie wzdętego brzucha,
- senność,
- zapalenie pęcherza,
- niechęć do mięsa i zmniejszony apetyt,
- oprócz tego ciągle chce mi się pić
(moja mama podobno też tak miała).
Generalnie, zaliczyłam chyba komplet objawów
Najbardziej niepokoi mnie ten ból w podbrzuszu, niby to normalne, ale mam takie głupie myśli, że się coś złego dzieje
I bardzo się cieszę, że są takie fora. Jakoś się z Wami mniej boję 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:18
DomiTomi lubi tę wiadomość
-
Ania_1986 wrote:To dobre nastawienie
ja starałam się z mężem wiele miesięcy ale to właśnie w tym miesiącu gdy miałam niemal 100% pewność ze się nie uda to się udało. Także los splatał figla
[/QUOT
Nam udało się w momencie, w którym stwierdziliśmy, że skoro się nie udaje to trudno i zajmiemy się raczej planowaniem wakacji

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:22
-
daj znać jak będzie po wizycietaka ja wrote:Ja tez ostatnio takie bole mialam (a z 2 tyg temu) bo zaczelismy gwaltowniej rosnac
brzuch juz konkretnie poszedl do przodu
a maly juz mamie daje konkretne kopniaki. we wtorek zaczelismy ostatnia prosta
ah! juz tak niedaleko do spotkania z naszym upragnionym malcem.. jestem pewna ze tym razem bedzie wszystko ok
p.s. jutro sie widzimy u lekarza
ciekawe czy bedzie USG bo dawno sie nie widzielismy z malym
. No fakt wy już zaraz się spotkacie z maluchem ehhh zazdroszcze
Ale u mnie też szybko zleci
zresztą zaraz polowaaaa za nami 
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Będzie dobrze ;)ja też nigdy się nie nastawialamkamika23 wrote:Marteczka nie sugeruj się wykresami :0 Ja widziałam sporo takich ze spadkami, niskimi temperaturami a ciąża była. To chyba bardzo indywidualna sprawa. Ja normalnie przed okresem mam już poniżej 36,0 ale wiem że obecna 36,9 też może nie zwiastować ciąży. A w jakim miejscu mierzysz temp. ?
Ania po cichu jestem dobrej myśli, ale głośno mówię, że napewno franca przyjdzie spóźniona. Nie chce się nastawiać, bo potem troche płaczu
chociaż poczatkibyły różne
co miesiąc myślałam że się udało
A jak się udało to właśnie myślałam ze @ przyjdzie:)
[link=https://www.suwaczki.com/]
[/link] -
Ma-Ruda jesteśmy na podobnym etapie.
Ja też jestem panikarą, ja mam takie objawy:
-ból piersi i wrażliwość sutków
-dziwne uczucie podbrzuszu to nie ból ale uczy=ucie że coś tam się "dzieje"
-lekkie wzdęcie
-zmęczenie i senność
-brak apetytu
1 lutego mam nadzieję na USG zobaczyć serduszko wtedy się trochę uspokoję (to będzie końcówka 8 tygodnia) -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:daj znać jak będzie po wizycie
My juz po
wszystko ok, tetno prawidlowe, krzywa cukrowa bardzo dobry wynik. Kolejne badania do zrobienia na nastepna wizyte i na nastepnej USG :p niestety jeszcze troche sobie poczekam zeby zobaczyc co slychac u malego, ale lekarz powiedzial ze jak da rade to zrobimy kilka 3D i ze w 30stym tyg juz ladnie bedzie synka widac
kamika23 lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:daj znać jak będzie po wizycie
a ktory tydz u was?
czas tak szybko mija ze czlowiek nie zdarzy sie obrocic a tu juz mies do przodu