Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Marteczka86 wrote:Hejka:) mi do @ zostal jeszcze jeden,gora dwa dni.Wszystko ladnie pieknie,ale ta temperatura mnie martwi...W sumie to nigdy nie mierzylam jej,ale widzialam wykresy innych zafasolkowanych...i byla powyzej 37...a u mnie 36.6...pewnie znowu malpa sie pojawi..
U mnie tez były takie temperatury a w ciąży byłam. Z tym ze przed ciąża np w okresie miesiączki miałam 35 z hakiem . To zalezy od termometru. No chyba ze w okresie @ miałaś podobną temperaturę jak teraz to możesz liczyć na @. -
Marteczka86 wrote:Hejka:) mi do @ zostal jeszcze jeden,gora dwa dni.Wszystko ladnie pieknie,ale ta temperatura mnie martwi...W sumie to nigdy nie mierzylam jej,ale widzialam wykresy innych zafasolkowanych...i byla powyzej 37...a u mnie 36.6...pewnie znowu malpa sie pojawi..
Marteczka nie sugeruj się wykresami :0 Ja widziałam sporo takich ze spadkami, niskimi temperaturami a ciąża była. To chyba bardzo indywidualna sprawa. Ja normalnie przed okresem mam już poniżej 36,0 ale wiem że obecna 36,9 też może nie zwiastować ciąży. A w jakim miejscu mierzysz temp. ?
Ania po cichu jestem dobrej myśli, ale głośno mówię, że napewno franca przyjdzie spóźniona. Nie chce się nastawiać, bo potem troche płaczu -
kamika23 wrote:Będzie dobrze A jak przyjdzie @ to w kolejnym cyklu się uda
To dobre nastawienie ja starałam się z mężem wiele miesięcy ale to właśnie w tym miesiącu gdy miałam niemal 100% pewność ze się nie uda to się udało. Także los splatał figlaMarteczka86 lubi tę wiadomość
-
- ból brzucha jak na @ + uczucie ciągnięcia + ból kręgosłupa,
- duszności,
- lekkie zawroty głowy,
- obolałe piersi,
- delikatne plamienie zamiast @,
- uczucie wilgotności,
- niestabilność emocjonalna ,
- wrażenie wzdętego brzucha,
- senność,
- zapalenie pęcherza,
- niechęć do mięsa i zmniejszony apetyt,
- oprócz tego ciągle chce mi się pić (moja mama podobno też tak miała).
Generalnie, zaliczyłam chyba komplet objawów Najbardziej niepokoi mnie ten ból w podbrzuszu, niby to normalne, ale mam takie głupie myśli, że się coś złego dzieje I bardzo się cieszę, że są takie fora. Jakoś się z Wami mniej boję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:18
-
Ania_1986 wrote:To dobre nastawienie ja starałam się z mężem wiele miesięcy ale to właśnie w tym miesiącu gdy miałam niemal 100% pewność ze się nie uda to się udało. Także los splatał figla [/QUOT
Nam udało się w momencie, w którym stwierdziliśmy, że skoro się nie udaje to trudno i zajmiemy się raczej planowaniem wakacjiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 stycznia 2016, 09:22
-
taka ja wrote:Ja tez ostatnio takie bole mialam (a z 2 tyg temu) bo zaczelismy gwaltowniej rosnac brzuch juz konkretnie poszedl do przodu a maly juz mamie daje konkretne kopniaki. we wtorek zaczelismy ostatnia prosta ah! juz tak niedaleko do spotkania z naszym upragnionym malcem.. jestem pewna ze tym razem bedzie wszystko ok
p.s. jutro sie widzimy u lekarza ciekawe czy bedzie USG bo dawno sie nie widzielismy z malym
taka ja lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
kamika23 wrote:Marteczka nie sugeruj się wykresami :0 Ja widziałam sporo takich ze spadkami, niskimi temperaturami a ciąża była. To chyba bardzo indywidualna sprawa. Ja normalnie przed okresem mam już poniżej 36,0 ale wiem że obecna 36,9 też może nie zwiastować ciąży. A w jakim miejscu mierzysz temp. ?
Ania po cichu jestem dobrej myśli, ale głośno mówię, że napewno franca przyjdzie spóźniona. Nie chce się nastawiać, bo potem troche płaczu
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
Ma-Ruda jesteśmy na podobnym etapie. Ja też jestem panikarą, ja mam takie objawy:
-ból piersi i wrażliwość sutków
-dziwne uczucie podbrzuszu to nie ból ale uczy=ucie że coś tam się "dzieje"
-lekkie wzdęcie
-zmęczenie i senność
-brak apetytu
1 lutego mam nadzieję na USG zobaczyć serduszko wtedy się trochę uspokoję (to będzie końcówka 8 tygodnia) -
nick nieaktualny
-
ania181111 wrote:daj znać jak będzie po wizycie . No fakt wy już zaraz się spotkacie z maluchem ehhh zazdroszcze Ale u mnie też szybko zleci zresztą zaraz polowaaaa za nami
My juz po wszystko ok, tetno prawidlowe, krzywa cukrowa bardzo dobry wynik. Kolejne badania do zrobienia na nastepna wizyte i na nastepnej USG :p niestety jeszcze troche sobie poczekam zeby zobaczyc co slychac u malego, ale lekarz powiedzial ze jak da rade to zrobimy kilka 3D i ze w 30stym tyg juz ladnie bedzie synka widackamika23 lubi tę wiadomość
-
ania181111 wrote:daj znać jak będzie po wizycie . No fakt wy już zaraz się spotkacie z maluchem ehhh zazdroszcze Ale u mnie też szybko zleci zresztą zaraz polowaaaa za nami
a ktory tydz u was? czas tak szybko mija ze czlowiek nie zdarzy sie obrocic a tu juz mies do przodu