Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Z tym odpuszczeniem to też na dwoje babka wróżyła. Ja po ślubie nie spinałam się, cieszyliśmy się sobą . Dopiero po jakimś roku zaczęłam obserwować cykle i mierzyć temperaturę. Nie wiem czy to zasługa tych obserwacji czy tego ze w jednym cyklu mąż wyjechał i wiedziałam na 100% że nie zajdę a jednak się udało .
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
witajcie dziewczyny ja od zapłodnienia zauważyłam że urosły mi piersi i bolały bardzo jakoś od tygodnia przestały bolą mnie biodra niekiedy straszny ból i od dwóch dni boli mnie głowa wieczorami ale tylko jak chodzę.4 cykl starań
1.12.2014 8tc [*]
-
nick nieaktualny
-
Moje objawy to bolące piersi z pare dni wcześniej przed terminem miesiączki Ale coś ten ból ustępuje ,już Mnie prawie nie bolą No i mam ból pleców na dole tak jak na okres i bóle czasami w podbrzuszu Odpoczywam w domku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 14:23
Maja -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMoje objawy... Po owulacji zimno/dreszcze/migreny/
Wzdęcia/bol krzyża przez 4 dni/bol skurczowy jak na @
Test pozytywny dzień przed @
Płaczliwość - wzruszało mnie cokolwiek nawet gdy córka mówiła mi kocham cie mamo plakalam jak bóbr....
Bolace piersi/ niezdecydowanie/
pozdrawiam -
sarcia123 wrote:Ja wrazliwosc piersi tez mam, nawet jak biustonosz ubieram to sie wsciec mozna....ogolnie to chodzicie do pracy czy w domku odpoczywacie
tzn staramy się bo mamy remont
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny. Niepokoją mnie dziwne objawy. OK półtora tygodnia temu zaczęły strasznie boleć mnie piersi a dokładniej same brodawki i sutki. Wczoraj wystąpił ból bardzo nisko w podbrzuszu taki jak przy miesiączce ale był to ból który trwał może 3 minuty i ustępowalo. I tak kilku krotnie. Dziś od rana ból jest jakby umiejscowiony bardziej po prawej stronie na jajniku. Nie wiem może jestem przeraźliwiona ale czy to mogą być objawy wcześniej ciąży? Ostatnia miesiączkę miałam chyba 5 lutego. Teraz tak też mi się przypomina ze przez może 4 dni miałam tak zwane wzdęcia to było niecałe dwa tyg temu.ale sądziłam ze jest to objaw zmiany diety ponieważ zaczęłam trochę się odchudzać. Co sądzicie? Z góry dzięki za odpowiedzi;)
-
nick nieaktualnyIlka, poczekaj do, dnia spodziewanej miesiaczki i zrob sobie test. Mnie piersi zaczely bolec tak od 5 tygodnia ciazy dopiero wiec ciezko stwierdzic, bo dopiero 22 dni, jestes po @ , a dni, plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu, wiec moim zdaniem nam jakie kolwiek objawy jest zdecydowanie za wczesnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:48
-
Tak czytam u was o tych bolach piersi i powiem wam ze mi sporo urosły i w sumie czułam to ale żeby to bólem nazwać zaraz to nie. Pamiętam ze nawet przed @ miałam taki nabrzmiały biust ale to trudno nazwać bólem. No chyba ze się mocno ściśnie. A tak wszędzie straszą ze te piersi bolą. No chyba ze ja mam taki wysoki próg bólu.
-
nick nieaktualny