X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • Dalile Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 22:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poprawiłaś mi nastrój, dzięki :D

NatiB, Leticia lubią tę wiadomość

hchytqywgtgkzdry.png3i49uay3p9zkz893.png
  • Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 26 lutego 2016, 23:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z tym odpuszczeniem to też na dwoje babka wróżyła. Ja po ślubie nie spinałam się, cieszyliśmy się sobą . Dopiero po jakimś roku zaczęłam obserwować cykle i mierzyć temperaturę. Nie wiem czy to zasługa tych obserwacji czy tego ze w jednym cyklu mąż wyjechał i wiedziałam na 100% że nie zajdę a jednak się udało .

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;) jak dzis wasze sakopoczucie ? Mnie okropnie od kilku dni bola nogi.... miala z was ktoras takie meczace bole ? Jak sobie z nimi mradzilyscie. Milego dnia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 11:42

• justi:: Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja sie czuje dobrze,nic mi nie dolega no może oprócz tych wzdęć nawet po wodzie?? :0
    no i cycki bolące.....

hrqo6vgc5gm3uzga.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 12:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez wlasnie mam problemy nie z wzdeciami ale bolem i pieczeniem zoladka, polecam herbate koperkowa bardzo pomaga na te dolegliwosci

• Elina Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie dziewczyny ja od zapłodnienia zauważyłam że urosły mi piersi i bolały bardzo jakoś od tygodnia przestały bolą mnie biodra niekiedy straszny ból i od dwóch dni boli mnie głowa wieczorami ale tylko jak chodzę.

4 cykl starań
    1.12.2014 8tc [*]
    ug37uay35ucumuup.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 13:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrazliwosc piersi tez mam, nawet jak biustonosz ubieram to sie wsciec mozna....ogolnie to chodzicie do pracy czy w domku odpoczywacie :)

• Maja123 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 14:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje objawy to bolące piersi z pare dni wcześniej przed terminem miesiączki Ale coś ten ból ustępuje ,już Mnie prawie nie bolą :) No i mam ból pleców na dole tak jak na okres i bóle czasami w podbrzuszu :) Odpoczywam w domku :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 14:23

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MajA ktory to tydzien ;) ?

• Maja123 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2016, 14:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam 6 tydz licząc od miesiączki ,ale lekarze jakoś to liczą inaczej trzeba odjąć 2 tyg czyli czwarty :) A u Ciebie jak tam bo ja dopiero mam iść na pierwszą wizytę w czwartek :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 lutego 2016, 14:30

Maja
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 15:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje objawy... Po owulacji zimno/dreszcze/migreny/
    Wzdęcia/bol krzyża przez 4 dni/bol skurczowy jak na @
    Test pozytywny dzień przed @
    Płaczliwość - wzruszało mnie cokolwiek nawet gdy córka mówiła mi kocham cie mamo plakalam jak bóbr....
    Bolace piersi/ niezdecydowanie/
    pozdrawiam

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 16:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja wrazliwosc piersi tez mam, nawet jak biustonosz ubieram to sie wsciec mozna....ogolnie to chodzicie do pracy czy w domku odpoczywacie :)
    Ja na zwolnieniu od początku ciazy :) (chyba od6 tygodnia) odpoczywamy :)
    tzn staramy się bo mamy remont :)

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wlasnie tez mam remont jeszcze troche i oszaleje od tego kucia i kurzenia haha :D moj maz mnie pocieszyl mowi 2 tygodnie i koniec remontu ;o najgorszy ten kurz bo nosi sie po calym domu

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokładnie :/ też mam dość już :(

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maja ja 8 tydzien, juz mam zalozona karte ciazy, widzialam juz bijace serduszko u lekarza bylam 10.02 na 1 wizyciemi i 19.02 na drugiej

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 lutego 2016, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania , ja moja corcie w soboty woze do tesciowej na parem godzin albo w piatek wieczorem na noc juz, bo w sobote zawsze najwiecej bajlezu xD

• ilka25 Nowa

Wysłany: 28 lutego 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny. Niepokoją mnie dziwne objawy. OK półtora tygodnia temu zaczęły strasznie boleć mnie piersi a dokładniej same brodawki i sutki. Wczoraj wystąpił ból bardzo nisko w podbrzuszu taki jak przy miesiączce ale był to ból który trwał może 3 minuty i ustępowalo. I tak kilku krotnie. Dziś od rana ból jest jakby umiejscowiony bardziej po prawej stronie na jajniku. Nie wiem może jestem przeraźliwiona ale czy to mogą być objawy wcześniej ciąży? Ostatnia miesiączkę miałam chyba 5 lutego. Teraz tak też mi się przypomina ze przez może 4 dni miałam tak zwane wzdęcia to było niecałe dwa tyg temu.ale sądziłam ze jest to objaw zmiany diety ponieważ zaczęłam trochę się odchudzać. Co sądzicie? Z góry dzięki za odpowiedzi;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ilka, poczekaj do, dnia spodziewanej miesiaczki i zrob sobie test. Mnie piersi zaczely bolec tak od 5 tygodnia ciazy dopiero wiec ciezko stwierdzic, bo dopiero 22 dni, jestes po @ , a dni, plodne sa mniej wiecej w polowie cyklu, wiec moim zdaniem nam jakie kolwiek objawy jest zdecydowanie za wczesnie :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 13:48

• Ania_1986 Autorytet

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak czytam u was o tych bolach piersi i powiem wam ze mi sporo urosły i w sumie czułam to ale żeby to bólem nazwać zaraz to nie. Pamiętam ze nawet przed @ miałam taki nabrzmiały biust ale to trudno nazwać bólem. No chyba ze się mocno ściśnie. A tak wszędzie straszą ze te piersi bolą. No chyba ze ja mam taki wysoki próg bólu.

km5sdf9hwdeswesi.png
    0d1y3e3ku8kf4yv2.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie bolały tak do 8 tygodnia gdzieś, głównie sutki, a teraz przestały..

‹‹ 255 256 257 258 259 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Grzybica pochwy - przyczyny, objawy leczenie

Grzybica pochwy (drożdżyca pochwy, kandydoza pochwy) jest jedną z najczęstszych infekcji kobiecego układu rozrodczego. Jak i dlaczego dochodzi do infekcji? Jakie są objawy grzybicy pochwy? Kiedy warto zgłosić się do lekarza i jak wygląda leczenie drożdżycy pochwy?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ