Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
-
WIADOMOŚĆ
-
sarcia123 wrote:Ja dzieki Bogu nie wymiotowalam, jedynie to mam mdlosci cokolwiek bym nie zjadła, chwilami pieczenie w przełyku no i mam wzdety brzuch mimo ze jem lekkop i pozywnie zeby zoladka nie obciazac, to i tak mnie boli chwilami ze wytrzymac nie idzie ;/
To pieczenie w przełyku to zgaga. Moja siostra mi ostatnio mówiła że po raz pierwszy w życiu w ciązy własnie poczuła co to zgaga. Ja tam to uczucie znam bo od wielu lat męczę się z refluksem.
A co do wymiotów to tez nie miałam, ale mdłości straszne. -
Ania_1986 wrote:Ja ogólnie temperatury miałam niskie bo używałam termometru elektrycznego ale wydac było tendencje wzrostowe.
W dniu w którym prawdopodobnie doszło do zapłodnienia miałam 36,7 później się utrzymywała około 36,5. Dla porównania przed owulacją miałam 35,8. Więc widać było że ta temperatura rośnie.
Aha.ja dziś mam okres dostać a mam 37.4 temp.i niewiem co myśleć -
nick nieaktualny"Kala", poczekaj spokojnie bo my mozemy cio podpowiedziec co zrobic, doradzic, podzielic doswiadczeniami, ale nie jestemy wrozkami i skad mozemy wiedziec czy jestes w ciazy, skoro dzis masz dostac miesiaczke to spokojnie poczekaj okres tez sie czasami spoznia przeciez.... a ja nie dostaniesz to zrob test i bedziesz wiedziec na czym stoisz....
taka ja lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Jesli dzisiaj masz dostać okres, to już test może być pozytywny, bo owulacje wtedy miałaś wczesniej niż 14dc. Moim pierwszym objawem przed testem była przez kilka dni temp 37,4, więc może się udałoBartuś❤️
09.05.2016 - 3640g, teraz już 4 lata i 21kg, strach podnosić -
Natu93 wrote:hej dziewczynki
OM 29.01.2016r.
mam nie pokojaca sprawe.
8dpt beta 30.59
12dpt 64.39
3testy pozytywne
zaczelam plamic na brazow teraz na czerwona ze skrzepami:(
co myslicie??
Ja po 48h miałam przyrost prawie 90%... -
Kochana lekarzem nie jestem, ale wydaje mi się że wynik bety i krwawienia czerwone są niepokojące , ja też miałam plamienia ale takie brązowe (brudna krew)i bardzo delikatne i od początku musiałam brać duphaston a później luteinę.
U ciebie różnica między jednym a drugim wynikiem to 4 dni, dobrze zrozumiałam?
Jeżeli taki wynik miałabyś po 2 dobach to jak najbardziej jest on prawidłowy.
Po 3 dobach (72 h) przyrost to minimum 110%... -
Natu93 wrote:hej dziewczynki
OM 29.01.2016r.
mam nie pokojaca sprawe.
8dpt beta 30.59
12dpt 64.39
3testy pozytywne
zaczelam plamic na brazow teraz na czerwona ze skrzepami:(
co myslicie??
... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNatum93
Ja mialammtakie objawy 2 lata temu jak poronilam, najpierwmbrazowa wsttetna wydzielkna potem krew ze skrzepami, zglosilam sie na pogotowie wzieli mnie na oddzial zrobili bete pozniej druga i byla spadkowa, mczyli poronienie samoistne bez,powiklan w moim przypadku