X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum I trymestr Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)
Odpowiedz

Potwierdzone pierwsze objawy ciąży :)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Halo jest tu ktos, chybamwszyscy spiam:)

• taka ja Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania181111 wrote:
    Ja do 12 tyg brałam luteine :) bo plamilam :/ teraz wszystko ok :)
    Kurczę.... wskoczylam na wagę dziś A tuuuu na plusie 3 kg przez miesiąc :0 noooo przesadzilam. .. Masakra ...Tak to co mc 2kg A teraz looo matko ;)

Im dalej moja droga tym szybciej kg dochodza w ciagu miesiaca :D sama sie o tym przekonalam

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natu93 wrote:
    hej dziewczynki
    OM 29.01.2016r.

mam nie pokojaca sprawe.

8dpt beta 30.59
    12dpt 64.39

3testy pozytywne

zaczelam plamic na brazow teraz na czerwona ze skrzepami:(

co myslicie??

koniecznie lec do lekarza! :( jak masz plamienie to nie ma zartow.. ja tak poronilam poprzednia ciaze, silne bole w podbrzuszu, brazowe delikatne plamienie i na koniec skrzep.. i juz bylo po wszystkim..

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Jak robicie wyniki badan to jak jest wynik ujemny to spotkalyscie sie z wynikiem "niereaktywny" bo ja 1 raz spotkalammsie z interpretacja taka smieszna, zam7ast normalnie ujemny

nie wszystkie badania maja wynik ujemny :) te zakazne choroby chyba sa oznakowane jako probki niereaktywne (odpowiednik ujemnego) ale nie pamietam juz ktore wyniki mialy takie oznaczenie bo juz tyle ich bylo :p

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • taka ja Ekspertka

Wysłany: 29 lutego 2016, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak wg to udalo mi sie zmobilizowac i zamowilam wkoncu lozeczko ^_^ http://allegro.pl/lozeczko-tapczanik-gala-z-szuflada-barierka-i6008169088.html biale bez zadnych misiow i innych dupereli, do tego potem mozna zamienic w tapczanik :) bardzo mi sie podoba, niestety czas oczekiwania 2 tygodnie ehh.. pomalu kompletujemy wyprawke szpitalna, czesc rzeczy juz kupilam ale wciaz jeszcze tyle do zrobienia. A jak sie maja brzuchatki? <3

0d1yvfxmdojt0wtx.png
    mhsv9vvj38xtzexh.png
    Aniołek [*] 09.2014
    bfarxzdvx9ij8inn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 lutego 2016, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ze to jest ujemny wynik to wiem, ale 1 raz spotkalam sie z takim oznaczeniem, bo jak hiv robi
    am 4 lata temu w ciazy to bylo napisane ujemny, a teraz smiesznie niereaktywny

• kalakala89891 Znajoma

Wysłany: 1 marca 2016, 07:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    NatiB wrote:
    Jesli dzisiaj masz dostać okres, to już test może być pozytywny, bo owulacje wtedy miałaś wczesniej niż 14dc. Moim pierwszym objawem przed testem była przez kilka dni temp 37,4, więc może się udało :)

Teraz mierzylam temp i mam 37

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taka ja wrote:
    Im dalej moja droga tym szybciej kg dochodza w ciagu miesiaca :D sama sie o tym przekonalam
    Myślałam ze mi się waga popsula haha :)
    I poszłam się do mojej przychodni zwazyc; )
    niestety waga w domu nie kłamie :P robie się dobra Fiona :P
    A sny mam tak wyraźne ze szok :0 !
    Codziennie coś mi się śni :P i to takie glupty :/

taka ja lubi tę wiadomość

[link=https://www.suwaczki.com/]km5shdgeo9f0pp2m.png[/link]
  • ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    No to ze to jest ujemny wynik to wiem, ale 1 raz spotkalam sie z takim oznaczeniem, bo jak hiv robi
    am 4 lata temu w ciazy to bylo napisane ujemny, a teraz smiesznie niereaktywny
    to zależy od laboratorium ... U mnie też jest napisane niereaktywny i to = ujemny :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A na temar snow nic nie mow mi sie takie pierdoly snia Ze az tych snoq normalnie sie boje i to tez takie wyrazne....masakra...

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    A na temar snow nic nie mow mi sie takie pierdoly snia Ze az tych snoq normalnie sie boje i to tez takie wyrazne....masakra...
    Budzę się w nocy tak wystraszona ze szok :/
    W dodatku jest już mi w łóżku tak nie wygodnie ze krece się pół nocy ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja ci powiem ze ja do 1nie moge spac, amjak usne to sie budze co rusz bo siku biegam, koj maz noga ruszy fo zaraz sie budze, corcia kaszle w swoim pokoju to nawet to slyszem! A dzis juzmszczytem byly durnlwate koty biegajace po ogrodzie i wydajace godowe jeki o 4 rano jak sie wkurzylam to szok... jeszcze te durnowate sny mi sie snily jakies pogrzeby sprzed 10 lat moja babcia rozance masakra ! Az sie wystraszylam jak sie ohudzilam....

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    sarcia123 wrote:
    Ja ci powiem ze ja do 1nie moge spac, amjak usne to sie budze co rusz bo siku biegam, koj maz noga ruszy fo zaraz sie budze, corcia kaszle w swoim pokoju to nawet to slyszem! A dzis juzmszczytem byly durnlwate koty biegajace po ogrodzie i wydajace godowe jeki o 4 rano jak sie wkurzylam to szok... jeszcze te durnowate sny mi sie snily jakies pogrzeby sprzed 10 lat moja babcia rozance masakra ! Az sie wystraszylam jak sie ohudzilam....
    No coś Ty mi też się śnił pogrzeb dziś :/ jejjjj może ciężarne tak mają :P ...
    wczoraj prawie zemdlalam na pobraniu krwi :/
    Tak się jakoś "ciężko " czuję :(

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mi sie snilo, ze bylam na pogrzebie mojego pradziadka ktory zmarl w,2007 roku i snilo mi sie to w taki sposob zemon lezal jamzmawialam z innymi rozaniec ale nie bylo sktku tylko jedni sie modlili drudzy smiali imwmefekcie rzeczy okaaalo sie ze dziadek zyje ! Ze zaczal oddychac i norkanie wrocil do domu a ja obdzwajialam wszystkich mowiac ze onmzyje, a moja chrzestna mowila ze tak myslala ze to jakas prowokacja, impoaniej mi sie mama snila ktora do babci mi nie pozwalala isc, ja nie wiem co zampokreconymsen wiesz co

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha :) no to nieźle :) ja aż tak to nieee :P ale też mi się hity same snia od jakiegoś czasu ;)

sarcia123 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No, kurde jakies jaja normalnie :D wiesz takie sny zawsze sa dziwne ale cozmczasami czlowiek nie mysli ampodswiadomosc figle plata :D a co do pobran krwi to nie cierpiemich strasznie, mjak widze ta igle to kolory trace

p.s sorki czasami za literowki ale pisze z regulu zmurzadzenia mobilnego i jie raz nie to mi sie kliknie ;)

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak mam jak widze krew ... Masakra :/

Jestem ciekawa ile do końca ciazy przytyje ;) teraz pewnie dam czadu z wagą :P . Jak narazie łącznie :5 kg do przodu :)
    Ty Sarcia ile przytylas?

• ania181111 Autorytet

Wysłany: 1 marca 2016, 12:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam 7 kg ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie duzo, jak na te 2 miesiacw to 1,5 kg :) powiem ci ze w 1 ciazy przytylam 14 kg ;) teraz mam nadzieje ze wiecej nie bedzie :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 1 marca 2016, 12:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najgorsze jest to ze w ciazy comrusz jakies badania to z iglami non stop xD a najgorsze jest to ze jesli chodzisz do ginekologa prywatnie to badania tez wszytskie trzeba placic masakra

taka ja lubi tę wiadomość

‹‹ 259 260 261 262 263 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ